Märta Stenevis okunnighet är ett djupt samhällsproblem

INRIKES. Märta Stenevi är språkrör för Miljööpartiet sedan januari 2021. I februari 2021 blev hon Sveriges jämställdhets- och bostadsminister i regeringen Löfven II. Märta är sambo och har tre barn.

Jag har inte en aning om hur Märta är uppfostrad eller hur hon uppfostrar sina barn men hon vet tydligen inte hur det går till i bland svenskar i Sverige. Bland dem jag minns, min farfar, min far, jag själv, eller dem som jag uppfostrat eller haft i min närhet finns inte en enda, inte en enda som har uppfostrats till att slå och absolut inte till att slå kvinnor. Jag har heller aldrig träffat någon med den uppfostran som Märta talar om.

Märta Stenevi, pressbild Miljöpartiet

-Pettersson säger att Märta Stenevi (MP) förolämpar generationer av svenska män och de kvinnor som uppfostrat dessa män när hon påstår att det ”Ett djupt samhällsproblem att pojkar och män fostras att slå”, i Dagens Samhälle bakom betalvägg.

Jag uppfostrades att försvara mig om jag blev attackerad, men att aldrig använda kniv eller andra vapen, alltid vara en mot en och aldrig slå någon som låg ned och aldrig, aldrig slå kvinnor.

Märta bor i Malmö och där kanske männen får en annan uppfostran, vad vet jag…

I Petterssons släkt finns bönder, sjöman, soldater, arbetare med mera. Alla har fått lära sig att arbeta, vara ärliga och inte ligga andra till last. Ingen har fått lära sig att slå kvinnor. Märta Stenevi är farlig som inte känner till detta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

45 thoughts on “Märta Stenevis okunnighet är ett djupt samhällsproblem

 1. Jag har gått i statens skola för att lära mig att slåss och döda, men bara dom som inte är svenskar.
  Jag vet inte annars hur vi skulle försvara vårt land. Dock har vi lyckats att undgå krig under en väldigt lång tid. I det senaste kriget höll vi oss väl med nazisterna, och det var ett bra sätt att inte behöva slåss och döda.

 2. Ett djupt samhällsproblem Märta, det är att vi inte har någon ordning i landet och en Regering som tidigare visat sig oduglig blev inte bättre sedan du gjorde entré.
  Varför betalar vissa kommuner bidrag till personer som inte har rätt att vistas i landet?
  Varför har inte myndigheterna kunskap,om hur många vistas här olagligt?
  Varför har våldtäkter ökat i och med ökande antal av främmande manfolk?
  Varför bränns det bilar och hus i större antal nu än tidigare?
  Varför knivhuggs oskyldiga och vår s.k. statsminister inte förstår orsaken?
  Varför har vi så många svenskar som är hemlösa?
  Varför vet inte ledaren av Regeringen hur mycket pensionerna har ökat?
  Varför tror du Märta att MP kommer att finnas i Riksdagen efter valet 2022?

 3. Omdömet hos miljöpartisten Märtha Stenevis återkommande uttalande i olika sakfrågor . Är oerhört generaliserande och kränkande mot stora grupper av människor.

  Fast ännu sämre omdöme. Måste väl ändå majoriteten av alla de miljöpartister ha .Som då valde henne till nytt språkrör.

  Vad Märtha Stenevi tydligen inte förstår. Är att hon med sitt uttalande kränker en mycket stor grupp kvinnor och män. Som har uppfostrat sina barn på det allra bästa sätt. Som även lever på ett fridfullt och skötsamt sätt.

  Om nu Märtha ska leta och hitta orsaker, till det som hon ser som samhällsproblemen, i frågan. Så ska hon nog börja med, att leta inom sitt eget partis politik och de följder den har medverkat till.

 4. Men…om hon är uppväxt i malmö (vilket jag inte har kollat upp) så finns det förståelse för hennes uttalande.
  Jag (som inte bor i malmö) ser dagligen barn leka utanför min lägenhet. De barn som är av föräldrar från en icke-skidsportande-nation har en tendens att lekar där man slåss med pinnar, skriker och gapar. Alla dessa barn är på lekplatsen utan vuxna närvarande. Åldern på dem varierar från ca 3-12år.
  När de svenska barnen leker på lekplatsen är det ca 4 barn med 5 vuxna. Lekarna är lugnare och alla barnen är med i leken. Inget barn blir utfryst eller mobbat.
  Märta kanske växte upp med barn av den första kategorin. Därav har hon ingen aning om hur svenskar beter sig.
  Jag säger inte det för att försvara henne! Jag försöker bara hitta en rimlig förklaring till hennes påhopp, för som HerrPettersson sa; min pappa skulle aldrig slå en kvinna, inte min farfar heller. Och mina söner låter sig hellre hunsas av sin lillasyster än att ens skälla på henne(ja, mina pojkar är för snälla, jag jobbar på det 😉). Jag tror inte många svenska män känner igen sig själva i hennes uttalande, men om man är från malmö kanske man gör det?

 5. Här ser vi ytterligare bevis på att ALLA MILJÖPARTISTER ÄR IDIOTER. Dom måste ut ur både regering och riksdag innan landet är helt förlorat. Utan massinvandringen vore detta ett litet problem. Dom har själva orsakat det.

 6. I Morgonprogrammen i SVT ställdes frågan hur få slut på mäns våld mot kvinnor? Det bästa svaret är väl att sluta att importera våldsmän, det går ju inte att tillstå att merparten av allt kvinnovåld utförs av män från Menaländerna, utan alla män är likadana, det finns säkert skitstövlar här som begår sådana dumheter, och förmodligen då vid berusning, men att svenska män regelbundet slår kvinnor är bara ett sätt att lägga över skuldbördan på Svenska män. Ynkligt!

 7. Rötägg finns det överallt. Men sannolikheten att det finns en större andel rötägg pekar åt ett visst håll. Men detta kan ju inte stenevi som sann miljömupp säga, då blir det så här.

 8. Det är på sin höjd 10% av männen som någon gång slagit en kvinna och av de 10%- enheterna så är 90 % av utomeuropeisk härkomst.
  Så enkelt är det att isolera problemet och att rikta åtgärder för att bekämpa detsamma. Om man verkligen vill.

  Men om man envisas med att generalisera problemet till alla män så löser man det aldrig. Och det kanske inte är avsikten heller. Ett självpåtaget kvinnosakslidande är ju också ett lidande.

 9. Jag tycker att återinför den gamla ordningen med kyrkoherden som moralens väktare. Det är avsaknad av religion och ordning som gör att vissa människor börjar med ett godhetsknarkande som i slutändan förstör hela landet. I sitt salighetsrus inser de inte vad de håller på med.

  Jag är själv inte religiös, långt ifrån, men om det erfordras att jag offrar en timma varje söndag och det räddar landet är jag beredd att göra det. Jag kan till och med humma med i ”Fader vår”. Psalmerna har jag däremot inga problem, många av dem är utomordentligt vackra musikstycken.

  Ta tillexempel den av det kulturmarxistiska prästerskapet bannade Fädernas kyrka:

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=vWXB9IkUCTg&w=560&h=315%5D

  Eller Martin Luthers Ein feste Burg ist unser Gott. Här den finlandssvenska varianten:

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=cUGf7BtcvaI&w=560&h=315%5D

 10. Dumhet. Så jäkla fel det här påverkar svenska oskyldiga män. Man skuldbelägger dom så blir dom fogliga och lättstyrda. Så får agendan fortsätta och invandringen så blir Sverige ett 30 milj land. Allt i det här moderna har ett syfte. Titta på tv reklam björnen som tappas på galla och stackars apan i kedja runt halsen. Nog påverkas ni av det utan att märka det själva det finns undersökningar om det.
  På åttiotalet var alla män pedofiler när ungarna var små. Dom som jobbade på dagis och pappor. Till slut började dagispersonalen kännas som poliser och man vågade ta mig fan inte krama sina barn.
  Dumhet näää utan fula politiker som för en ful politik mot folket mot demokratin. Maktgalna med agenda. Men som sagt var det är fritt o valfritt att tro vad man vill än så länge.

 11. Det enda man bevisar genom att avlägga en akademisk examen idag är att man uppvisar ett extremt faktaresistent förhållningssätt till omvärlden. Dagligen möter jag detta genom alla hyllningar till kovidvaccinet. När alla är vaccinerade så kan vi återgå till normalt liv. Invandringen är inget problem. Det är dom socioekonomiska förutsättningarna som är orsaken till kriminalitet. Det är den strukturella rasismen som gör att invandrarna inte får jobb.
  Så där håller det på, det är alltid någon annans fel.

  • Du har rätt. Hustrun jobbade som barnsköterska på dagis. Och fick erbjudande att läsa till förskolelärare. Jag vill inte sa hon för många av dom som har gått utbildningen har skiljt sig efter utbildningen. För det handlar om att påverka en som människa. Så hon sadla om och blev arbetsledare mupphem till slut. Och var tvungen att läsa in poäng. På Södertörn. Då var det värdegrunds o jämstäldhetspåverkan. Som hon tyckte var jobbig. Skolor handlar mindre o mindre om lära.

 12. Låt om oss bedja till Herren JESU KRIST i denna arla morgonstund. Han hör dig du hatare som med Judas som lärare hotar och hatar de som byggt landet från grunden.

 13. Glasögonen är för stora nedtill och gör en redan förskräcligt ful person ännu fulare.

 14. Pettersson tycker att Märta Stenevi är ett djupt samhällsproblem med sin okunnighet, – att hon rent av är farlig. Och har man inte varit övertygad om det tidigare, så blir man det efter att ha läst personbeskrivningen av henne som ”World in Property” (verksamt inom fastighetsbranschen) har gjort, där hon beskrivs vara grundmurat övertygad om att Miljöpartiet ska ha makt och inflytande, att hon är både stentuff och stridbar och bl.a. brinner för migration.

  https://worldinproperty.se/article/stenevi-bostadsminister-efter-politisk-kometkarrir-25083

 15. Jag tror helt klart starkt att gissningsvis över 80% av sjukklövern går på droger och knark så flippade och verklighetsfrånvända dom är, ja detta förvånar mig inte det minsta. Det görs ju stickprovskontroller på snart varje stort eller medelstort företag med knarkprovkontroller. Varför ställer inte fler krav på knarkkontroller i regeringen?? Jag själv håller mig enbart till starköl och vodka med en vinare emellanåt det får räcka så….

  • Det de går på lär inte upptäckas av stickprovskontroller. De är godhetsknarkare och dopamin, endorfin och oxytocin letar man ännu inte efter. Det kanske man borde göra. Jag citerar Julia Caesar:

   ”En formlig godhetsepidemi

   Att vara god är en mänsklig drift som belönas högst olika i olika länder och kulturer. På ett individuellt plan har människans hjärna, precis som hos alla andra ryggradsdjur, ett belöningssystem som aktiveras när vi upplever att vi gör goda gärningar. Kemiska signalämnen som serotonin och dopamin frisätts från vissa nervcellsutskott och stimulerar andra. Kroppens eget morfin, endorfiner, frigörs och får oss att må bra.

   I den humanitära stormakten Sverige belönas godhet så till den grad att det har gett upphov till ett missbruk, en formlig epidemi av grasserande “godhet” – som ofta är poserande och falsk.

   Godheten kräver över- och underordning

   Godhet bygger på godhetsmaktordning. Den kräver över- och underordning. Den som ger något är överordnad, och den som får är underordnad. Inte sällan används den underordnade som ett redskap, en moralisk putstrasa, för att ge glans åt den godes gloria.

   Godhet kan inte utövas osynligt i enskildhet. Godheten kräver en publik. Först när någon ser hur god den gode är får godheten betydelse. Störst godhetspoäng får de som vill riva Sveriges gränser och släppa in alla som vill komma hit. I en svart-vit moralisk scenografi betecknas alla som inte vill ha sina länder invaderade av fortsatt massinvandring som rasister.”

 16. Hon säger inte vilka män/pojkar det rör sig om. Jag tror de fått upp ögonen för invandrare och deras negativa konsekvenser.

  • Om jag fått det rätt återgivet så använder hon obestämd form dvs, uttalandet gäller ALLA män, inga utelämnade eller glömda.
   Grejen är att hon, PK-religionen och feministrörelsen flyttar skulden från de faktiska gärningspersonerna till den generella gruppen män, de gör oss alla män ansvariga för vad ett fåtal gör, dessa fåtal är med överväldigande majoritet deras import, män de lovat gratis extra allt bara de kommer till Sverige och röstar vänster.

   • Lelle, när de skyller misshandel, våldtäkt och mord på män i allmän form menar de vita, medelålders, infödda svenskar med svensk kultur och absolut INTE deras gulleponkar som flytt för sina liv.
    Män i positiv mening är endast importerade av hankön, sådana som kan skydda och försörja en kvinna, genom mord, misshandel och droghandel.
    Män i negativa sammanhang är endast infödda, vita, vita är mycket viktigt och helt avgörande, nästan lika viktigt som att de är av hankön, med medfödd penis och av västerländsk, kristet influerad civiliserad kultur, sådana som går till jobbet och betalar skatt. Kort sagt lönearbetande velourmän.
    De män de ger skulden för jordens alla eländen är de män som givit dem en av jordens högsta levnadsstandarder, frihet att hata, skatter att fördela mellan sig, vårdnad av barnen.

 17. Ser just nu debatten mellan Tobias Andersson och Märta Stenevi på YT!
  Hur svårt är det för en MP (M)ental (P)atient att skilja på rasism och religion, dem som är negativa till islam är INTE rasister.

 18. Ett stort samhällsproblem är att vi har personer som anser att kvinnor inte ska ha samma rätt i samhället som män det borde den snärta som heter Märta få ordning på.
  Dessutom att somliga män finner nöje i sex som de tar med tvång från livrädda flickor och kvinnor också se till att få slut på.

  Dessutom borde hon veta att vi kan inte klara av en endaste asylsökande om vi skall vrida vår levnadsstil till 1940, med häst och vagn och telefon via koppartråd och få prata max nio (9) minuter högst vid rikssamtal.

 19. Under merparten av min livstid har jag aldrig sett en man slå en kvinna, det är först med den ohämmade invandringen.
  som detta fenomen dykt upp, vi har aldrig haft balkong flygning på våra breddgrader, men vi ska givetvis ha skulden för det med, snart får vi väl skulden för stening av kvinnor+

  Att Märta Stenevi är djupt okunnig är nog ett krav för att bli ledare för MP.
  Men hyckla är både hon och Annie Lööf duktiga på, det kan se när dessa två kallar till samtal om kvinnovåld? Dessa två som är en stor orsak till den
  vansinniga invandringen mitt i en pandemi, lotsas inte om att dom själva bär ett jätteansvar för detta kvinnovåld. Snacka om hycklare!

 20. Märta Stenevi.
  ”Ett djupt samhällsproblem att pojkar och män fostras att slå”.
  Med den mångkulturella bekantskapskrets som du förmodligen refererar till, så har jag full förståelse för din förvrängda syn på pojkar och mäns beteende. Det har med MENA-kulturen att göra. Varför tror du att det är i islamdominerade områden som våldet är värst?
  Dina uttalanden ger ett intryck av att du är dåligt påläst.
  Fördelen med (SD)-politiker är att de håller sig till sanningen.

 21. Jag fick bo hos mina farförldrar från jag var 10 dom var födda 1909 jag själv 1962 jag fick tidigt lära mig att aldrig vara dum eller slå det täckta könet jag kan garantera att min son skulle aldrig heller komma på den tanken

  om Märta stenevi såg till stänga gränserna och på börja utvisning av dom som inte skall vara här se till så Åklagre obligatorikst yrkar på utvisning vide begågna brott och gör spom danmark skicka hem Syrier mm så kanske skutan snart kan räta upp sig även om det kommer ta tid

 22. Man kanske inte ska väcka den björn som sover, det kan ju kanske slå tillbaka på en själv?

 23. Spännande att se vad den feministiska intelligentian kommer fram till . Om Stenevis bröder blivit uppfostrade till att slå kvinnor är det naturligtvis tråkigt och förmodligen ovanligt i vanliga Svenska familjer .
  Tror inte de törs sig ändå ner till roten med problemet .
  Lite kackel på ytan , utan att nämna invandringen, sedan blir det som vanligt igen .
  Sedan kan de tacka varandra för givande och konkreta samtal .
  Allt medan de utsatta kvinnorna blir fortsatt slagna .

 24. Ja, det är sådana här personer som
  raserar Sverige. Så här långt har de varit
  framgångsrika…. Arma land

 25. Miljö-mupparna är en märklig samling hycklare. När det handlar om att deras egna gullegrisar är överrepresenterade i grov brottslighet måste man focusera på den del som ännu ej har hunnit komma igång med dylik verksamhet. Man får således icke dra alla över samma kam och generalisera.
  Men då det visar sig att de flesta av dessa importerade slaktare är ena riktiga skithögar och dessutom MÄN, då går det för sig att generalisera utav bara helsike. För då bli plötsligt ALLA män, även de svenska och oskyldiga manliga individerna indragna och generaliserade över samma kam. Och detta motsägelsefulla faktum tycks mupparna inte ha några invändningar emot.
  Resonemanget haltar, som synes, betänkligt. Men vad var annat att vänta sig ?

  • Hon gick ut i Radion och sa att hon hade knarkat med såna här kommentarerer funderar jag på om hon inte har börjat med knark igen

   • Att något var fel, har jag misstänkt länge. Tack, nu fick jag en möjlig förklaring till det avvikande beteendet.

   • Många som då var unga har knarkat vi äldre stötte som tur var inte på det i vår ungdom.

 26. Märta Stenevi ?? Hur kan man släppa in en sån här superamatör i
  svensk riksdag och regering,helt ofattbart.
  En person fylld med åsikter som är så galna så motstycke saknas.
  Man saknar faktiskt ord för att beskriva denna dubbelmoralens exterimist.

  • Man kan nog benämna henne som SD,s bästa valarbetare tror hon under sin tid som språkrör fixat många SD röster
   Annie är inte så tokig på den fronten hon heller

 27. Kvinnan måste vara mentalt störd eller så religiöst extatisk i sin PK-religion att hon inte förstår vad det är hon säger.
  Denna kvinna är en minister i den svenska feministiska regeringen, vojne, vojne.

Kommentera