Nu ska kvinnovåldet diskuteras igen, medan importen fortsätter…

VÅLDSVÅGEN. De senaste veckorna har minst fem kvinnor mördats av män men ännu fler män har mördats av män och någon man har mördats av en kvinna. Jämställdhetsminister Märta Stenevi (MP) bjuder nu in till partisamtal om mäns våld mot kvinnor. Det efter att flera partier kräver nya åtgärder för att stoppa män som dödar kvinnor i nära relationer. – Det är en fråga om liv och död, säger Stenevi.

Reklamprofessorn

Beskedet från jämställdhetsministern kommer efter att centerpartiets och moderaternas partiledare tagit upp problemet på Facebook. Den senaste tiden har mycket fokus legat på gängkriminalitet, men Stenevi konstaterar att våldet mot kvinnor är minst lika allvarligt.

Det här våldet pågår hela tiden, varje dag, bakom stängda dörrar och det förtjänar samma allvar och samma resurser som mot gängkriminaliteten, säger Stenevi.

Nu har även statsminister Stefan Löfven skrivit ett långt inlägg på sin Facebooksida där han uttrycker sin ilska över de många mord på kvinnor på kort tid.

Det här fyller mig med vrede och det går inte att känna annat än djupaste förakt för de män som förnedrar, slår och mördar kvinnor.”, skriver Löfven bland annat och fortsätter importen av männen.

-Pettersson konstaterar att som vanligt kommer det att gläfsas i några veckor innan det lägger sig utan att något gjorts mer än eventuellt en utredning, eftersom resurserna är begränsade går det inte att jaga alla män utan man måste koncentrera sig och ta reda på vilka män som är våldsamma.

Ingen av riksdagspolitikerna, utom möjligen Åkesson, kommer att nämna att majoriteten av våldet och brottsligheten beror på invandringen, ingen kommer att som polisen i Oslo för en del år sedan säga att 70 procent av familjevåldet sker i familjer som inte firar jul och inte dricker sprit och har en annan etnisk bakgrund än norsk. Problemet är inte ett invandrarproblem utan ett problem med politiker som vägrar inse konsekvenserna av sin politik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Nu ska kvinnovåldet diskuteras igen, medan importen fortsätter…

 1. Det är befriande att höra och se denna norska representant för Polisen ärligt redovisa vilka ligger bakom våldet mot kvinnor i Oslo.
  Varför kan inte svensk polis vara lika ärliga, för jag vägrar att tro det är svenskar som är ogärningsmän då det gäller våldtäkter mot kvinnor.

 2. Problemet är inte ett könsbaserat problem, det är ett kulturellt problem.
  Så socialister påvisar än en gång att de är idioter genom att försöka trycka in deras misslyckade identitets-teori för att förklara dessa problem.

  Genom att införa en strikt utvisningspolitik för utlänningar som begår brott i Sverige kommer denna typ av brott minimeras.
  När Achmed märker att Muhammed blev utvisad på livstid för att han slog sin fru kommer inte Achmed vara lika pigg på att utdela slag på sin fru.

 3. På vilket sätt hjälper det att politiker diskuterar kvinnovåld? I sverige har vi kvinnojourer, socialtjänst och hur mycket hjälp som helst för att förhindra våld i familj. Men allt är baserat på frivillighet. Vill kvinnan inte ha hjälp med att lämna sin karl så finns det inget samhället kan göra oavsett hur mycket politikerna pratar om det. Oavsett nationalitet så är det väldigt många kvinnor som väljer att stanna hos en misshandlande karl. Då spelar det ingen roll hur mycket politiker än tjafsar om hur hemskt det är. De lägger sin tid på fel saker. Vill kvinnor komma ur familjevåld så finns det hjälp att få, politiker bör ägna sig åt att lösa de andra våldsformerna som finns i landet istället…
  (Är du kvinna i en våldssituation i familjen så googla på kvinnojour. Eller sök på roks.se)

 4. Så Lööf undrar varför folk inte reagerar ordentligt på mäns våld mot kvinnor, det har ju folk gjort säkert minst de senaste 10 åren, men så fort de gjort det så du Lööf och dina bundsförvanter gått gatlopp överallt med rasist-stämpel. Så att folk är tysta är ditt eget fel.

  Det är som Pettersson säger gå till grunden med problemet då direkt, vilka exakt har gjort dessa fasansfulla fem mord de senaste veckorna och utgå från det. Vi vill veta exakt vilken typ av personer som gjort dessa mord så att vi inte bara sitter och gissar på problemet hur vi skall uppröras och agera mot det.

  Precis som man gör med alla andra problem. Fast ni skiter i att göra det då det inte passar eran agenda utan låter folk våldtas och knivhuggas till höger och vänster och liven förstörda utan att ni agerar, det är massor varje vecka.

  Sen så kommer ni med en massa utspel som att det är alla mäns fel, då så tycker ni att det är alla tyskars fel att nazisterna utrotade judar.

 5. Jag undrar hur långt de kan gå i förnekelsen över vad de gjort med Sverige .
  Kanske kan nästa justitieminister stifta en lag som förbjuder förnekelsen av invandringens konsekvenser .

 6. Morgan vill förbjuda förintelseförnekelse, givetvis från högerextrema. Han vill nu blanda bort korten, han är mycket väl medveten varifrån värsta judehatet kommer. Tror inte att en värre psykopat varit minister i Sverige, han verkar helt utan skrupler. Man kan tro att att karln spelar dum, jag tror att han är dum på riktigt. Den som läst om Islam och umgåtts med muslimer vet varifrån judehatet kommer. Ett Nordiskt land med en sån regering, skam går på torra land.

 7. Patetiskt när dom partier som är djupt ansvariga för
  förfallet i Sverige ska börja att diskutera, förmodligen
  då utan att nämna vilka det är som begår dessa handlingar ?

  Ska hon inte dra den välbekanta ramsan, vi bjuder in alla
  partier utom SD ?

 8. Efter att vi drabbats av den feministiska regimen har väl aldrig våldet varit så uppenbart närvarande i vår vardag. Det har ju gått så långt att man tom. vant sig vid det nya ”normala”. Alla kategorier är representerade bland de drabbade offren. Även män, men framförallt kvinnor, äldre, flickor och barn. Feministerna har icke levererat det dom borde. Tvärtom ; de har talat sig varma för de allra värsta kvinno-slaktarna världen har skådat och samtidigt flugit på de undertryckta svenska fjolliga männen. Snacka om att skjuta över målet.

 9. Naturligtvis är våld mot kvinnor vidrigt. Därför är det viktigt att genom fakta göra klart vilka står för det mesta våldet, svenska män eller importerade med en speciell religion.
  Med fakta till hands måste åtgärder vidtagas, skulle det visa sig att importen står för den största delen måste utvisning ordnas för alla även de med svenskt medborgarskap.
  Är det svenskar så måste kemisk kastrering om inte vederbörande slutar med våldet.
  Att tvinga kvinnor till ny identitet är inte rättvist, därav kastreringsförslaget.

  Att vår s.k. statsminister uttalar sig som han gör är skamligt han borde se till att lagarna skärps och lag och ordning upprätthålls istället för att skriva på FB.

  • Jag såg ett kllipp på YouTube ifrån någon arabisk tv-kanal arabiska kvinnor tyckte att det var helt ok att män daskade till dom.

   Det står även i koranen.

   Så länge det inte syns, typ en blåtira är det OK.., fast det kanske inte gäller i de länder där kvinnor springer runt i blåa lakan med nät för ansiktet. Då syns ju blåtiran ändå inte.

   Resterande ska ju ha jämt ha kläder över huvet, och då ser man inte om mannen har rykt loss en stor hårtuss….Men då får dom inte slås i ansiktet…

 10. Märta Stenevi är nog den mest korkade politiker vi någonsin skådat.
  Faktiskt värre än Håkan Juholt.
  Hon vill öppna upp för ökad invandring, alltså import av män som i
  större utsträckning än några andra tycker sig ha rätt att misshandla
  kvinnor och förtrycka dom på ett kontrollerande sätt.
  I nästa stund ska hon verka duktig och ta tag i frågor kring växande
  problem med det ökande kvinnovåldet, till största delen utfört av män
  hon också kämpar för att tillåta komma till Sverige i större utsträckning.
  Alltså avgå Märta Stenevi du är inte på samma planet som oss normala.
  Dessutom uppbär hon en av oss skattebetalare överdrivet hög lön.
  Man tror det är ett skämt när man läser om hennes tilltag.

  • Jag tror hon är maktgalen och mycket väl vet vad det är hon propagerar för. Hon gör det för att hon kan det, antagligen av ren elakhet.

 11. Märta Stendum hon tror väl att hon ska blanda bort korten och få allt till att det är svenskar som står för brotten.

 12. Stenevi kan ju passa på att säga att vi i regeringen har varit naiva när vi fortsatt med invandringen, men att det är invandrare som står för det ökande kvinnovåldet kommer hon inte att beröra, då heter det mäns våld mot kvinnor, själv tycker jag inte att dom är män som misshandlar och dödar kvinnor utan att dom bör benämnas som dom as dom är!

 13. Kritik mot Agenda fick tydligen dem att ändra till att ta upp våldet mot och mördandet av kvinnor. Verkar vara ganska besvärligt för Agenda m h t deras talesperson som säger att Agenda inte handlar om nyheter.

  ”Fem kvinnor har mördats av män de haft en relation med de senaste veckorna, men inte ett ord om det på Agenda i kväll”, skriver advokat Emma Persson på Twitter.
  Efter att Expressen ställt frågor till SVT om saken ändrar de sig – och meddelar att frågan kommer tas upp”

  OBSERVERA nu,
  David Oscarsson, redaktör på Agenda, säger…. ”Det är klart att detta är ett aktuellt ämne. Halva programmet ägnades åt mäns våld mot kvinnor för ett år sedan. Nu har vi ett annat fokus, vi tar upp två ämnen per program och Agenda är inte ett nyhetsprogram.

  Inte ett nyhetsprogram !!!!! Vad är det då???

  Kan man tänka sig att dessa mord på kvinnor, har någon form av gemensam nämnare som är lite problematisk för andra narrativ SVT och SR driver??

  Jag vet inte, men så luttrad har jag blivit av public service aktiva val av vad som skall publiceras och ej publiceras. Det går ju inte lita på ett skit.

  Men i o f s det är ju deras problem.

  • Det leder ändå ingen vart.

   Det finns en 🐘 i rummet…

   Svenska fruntimmer kommer att fortsätta önska ökad dysfuntionell ID- och kravlös massinvandring av exotiska härliga män.

 14. I Sverige får man inte dö. Det går bra att avlida. Men om någon eller några dör så drabbas politiker av en panikattack. 5 kvinnor mördas (dör) panikattacken slår till och man ska samlas och diskutera åtgärder. Vad ska politiker kunna göra åt familjevåldet, förbjuda parrelationer kanske? Eller dela ut guldstjärnor till par som lyckas med bedriften att ljuga inför varandra för att inte bråka (klassiska över- och under frallor). Men det slutar väl med att små pojkar får gå i kjol för att det inte ska finnas könsskillnader. (Biologi måste väl vara det ultimata djävulskapet för politiker)

Kommentera