Biden i blåsväder för sin flyktingpolitik

INVANDRING. President Joe Biden ändrar sig igen i frågan om hur många kvotflyktingar USA ska ta emot efter hård kritik från egna partivänner. Löftet om 62.500 kvotflyktingar, krympte till Trumps historiskt låga nivå på 15 000, innan en ny signal kom att beslut kan väntas den 15 maj, skriver Sveriges Radio.

George W Bush påbörjade, Bill Clinton och Barack Obama fortsatte, Donald Trump kritiserades och nu köper Joe Biden mark för att bygga vidare på muren mot Mexiko.

Biden är under hård press för den kaotiska migrationssituationen vid USA:s södra gräns mot Mexiko och staten köper mark av privata jordägare i Texas vid gränsen till Mexiko. Den enda anledningen till det är att Joe Biden tänker fortsätta bygga muren mot Mexiko.

-Pettersson misstänker att PK-media i Sverige har bränt all sin kritik på Donald Trump så nu finns inget kvar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Biden i blåsväder för sin flyktingpolitik

 1. Skillnaden mellan Biden och Trump är att Trump sätter america first, america first. För biden är det illegala migrants first illegala migrants first. Därför kommer Usa få fyra år av helvete med den förda migrantionspolitiken. Sverige är på god väg åt samma håll. Förr levde det indianer i amerika. Idag lever de i reservat.

 2. Inget konstigt med detta. Det är väl ingen som missförstått att Biden är en köpt skit.

 3. Svenskar som inte läser utländska nyheter hör inget negativt om Beijing- Biden från Sveriges Biden-älskande journslistkår trots att kritiken av Bidens totalt dysfunktionella administration är massiv.

 4. En politiker tillika president som sänker gränsen från 62500 till 15000 kan endera anklagas för svaghet eller prisas för att han kan ändra sig då fakta ger fog för ändring.
  Fastän hans uppträdande ibland tyder på åderdemens, så har han tydligen sina tankar under kontroll eller gör som hans rådgivare säger.

 5. Åhhhh så hemskt…har nu den av dum PK, upplysta vänster gudagåvan och så så goda Biden blivit RASIST och NAZIST !?
  😳 … 🤣

  Dum PK fattar ingenting, och står som fågelholkar och stammar fram…va, va, va, men, men, men….Biden varför vill du inte förvandla USA till ett skithål….det vill ju vi, samma som vi gör med Sverige.

  Detta är såååååå gott….visst är skadeglädjen god när den drabbar idiotin !? 👍☀️😎🤣

 6. Jag kan bara känna förakt mot svensk media som aldrig kommer att kritisera Biden oavsett vad han gör.

 7. Det är inte så att Sleepy Joe ändrat sig. Han kommer bara inte ihåg vad han sagt tidigare?

Kommentera