Kvinna mördat med kniv, mitt på dagen på öppen gata i Alvesta

VÅLDSVÅGEN. På lördagen larmades polis till centrala Alvesta sedan vittnen sett en man bruka våld mot en kvinna mitt bland folk på Järnvägsgatan. På plats kunde polisen konstatera att kvinnan avlidit. Larmet från flera uppringare kom in vid 13.18 på lördagen. På Järnvägsgatan i centrala Alvesta uppgav vittnen att de sett en ensam man bruka våld mot en kvinna.

Smålandsposten (betalvägg) har talat med ett vittne som säger att en kniv användes vid överfallet. Kvinnan är ännu inte identifierad, och polisen arbetar med identifieringsarbetet. En man i 35-årssåldern gripen.

Polisens kriminaltekniker har tillsammans med utredare från avdelningen för grova brott skickats till platsen för att genomföra en undersökning och knacka dörr.

Polisen

-Pettersson säger kniv, mitt på dagen, oidentifierad kvinna…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Kvinna mördat med kniv, mitt på dagen på öppen gata i Alvesta

  1. Mitt bland folk, flera larmar, men ingen försöker ens ingripa.
    Har ingen någonsin ett tillhygge till hands.
    Svensk lag medger ej att vi har en teleskopbatong då vi går ut, de ser hellre att vi eller någon annan blir ihjälstucken med kniv istället för att GM blir klubbad.
    Finns att köpa för en femhundring, 20 cm infälld expanderad 58 cm stål.

Kommentera