AfS ställer upp i kyrkovalet

KYRKOVALET 2021. Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras.

Partiet Alternativ för Sverige, AfS kommer inom kort inom kort att lansera en kampanjhemsida där ni hittar AfS:s kyrkopolitiska program, deras kandidater och mycket mer.

Om Alternativ för Sverige tar plats i kyrkomötet, skulle det inte bara innebära att kyrkan får in en motkraft som sätter ned foten mot invandringsaktivism, islamisering och svenskfientlighet. Det skulle också innebära det stora nationella genombrottet för vårt parti. Vill du vara med på denna resa? Rösta på Alternativ för Sverige, så är du med och skriver historia, säger partiledaren Gustav Kasselstrand.

-Pettersson säger att Svenska Kyrkan är liksom allt annat alldeles för viktig för att styras av 68-vänstern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “AfS ställer upp i kyrkovalet

  1. Smart av socialisterna att få igenom sänkt rösträttsålder till 16 år.
    I den åldern har man väl knappast en egen politisk åsikt. Skolans socialistiskt manipulerande har vid den åldern ännu inte ersatts med den egna uppfattningen. Serietidningar och datorspel dominerar tankebanorna och politiska ideologier är något helt främmande. Kan tänka mig att frågar man en 16-åring vilka partier som finns i Sveriges riksdag så kan denne bara räkna upp socialdemokraterna och miljöpartiet.

  2. Där vänstern styr går det som när Mormors lilla kråka skulle
    ut och åka, man hamnar i diket!

Kommentera