Miljöpartiet tror de är gudar

HYBRIS. Miljöpartiet samt miljö och klimatminister Per Bolund har fått storhetsvansinne och påstår att det är MP som sett till att vi har natur och skog i landet.

Miljöpartiet grundades 1981 och troligen fanns det natur och skogar innan dess.

-Pettersson ska dock ge Per Bolund erkännandet för att en sorts skog växt fram, men att den skulle bevara naturen och ge människor glädje tvivlar jag på…

Havererat vindkraftverk som får symbolisera Sveriges politik. Foto: Privat

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Miljöpartiet tror de är gudar

 1. En historielös liten knodd, skogsskötsel har funnits långt mycket längre än vad fjantarna i MP anar.

  Som mycket ung, nu 85, så deltog jag och mina skolkamrater i skogsplantering. När nu folket,det fina folket i städerna ojar sig över skövling av skog i form av kalhyggen vilket är det enda sättet att effektivt skörda. Förr sparades alltid några bra tallar som frötallar eftersom då spreds fröna runt i det brända området.

  På varje kalhygge på den tiden eldades riset och märkligt nog för nutidens människor förorsakade vi aldrig skogsbränder fastän vi hade bara granruskor att hålla elden inom begränsat område. Här måste nämnas att vi genom gediget förarbete rensat ett område runt det vi skulle bränna

  Fortfarande i tidiga tonåren fick jag av far förtroendet att vakta natten efter vi bränt ett kalhygge, han sa ”häll nu vatten på de ställen som fortfarande pyr, sen kan du vara lugn och sova tills solen går upp då måste du vara klar över att det kommer att börja brinna lite varstans.”
  Exakt detta hände solen startade återigen den livsgivande elden som är så farlig om vi inte vet vad vi sysslar med.

 2. MILJÖPARTIET ÄR EN SAMHÄLLSFARA. ⚠️

  Med Miljöpartiets s.k. politik så spelar det ingen roll att vi har fin natur, det är ändå inga som vågar sig ut, med risk för att bli rånade, misshandlade, våldtagna, skjutna och dödade.

  Att ett 4% parti ska styra över Sverige, det är helt SINNESSJUKT !!!

  Bort med dessa, totalt meningslösa verklighetsfrånvarande individer vid VAL 2022 och låt FÖRSTÅND ta över Sverige för normalt agerande och styrning.

  Miljöpartiet och Socialdemokraterna jobbar MOT SVERIGE OCH SVENSKARNA. 😡

 3. Sedan alla biografer, bowlinghaller etc stängt igen pga Corona så finns det ju inget att göra utan folk får gå ut i skogen om de vill göra något utanför hemmet. Det är knappast miljöpartiets förtjänst.
  Skogarna i sörmland är sönderbökande av vildsvin och resten har skogsmaskiner kört sönder. Men jag antar att Bolund aldrig är ute i skogen själv och för att se hur det ser ut med egna ögon.

 4. Vet inte vilket som är värst covid -19 eller Miljöpartiet, ?
  Det är i alla fall covid-19 som fått ut folket i naturen pch inte
  MP sfloskelmaskiner som babblar om Natoren i varje mening
  Det är bara en sak som Miljöpartiet inte nämner ett ljud om,
  alla dom tiotusentals Bilbränder som verkligen förstör Naturvärde,

  Jag tror dom flesta kan räkna ut varför som är så förtegna om
  detta onödiga och naturförstörande händelser, dessutom i en tid
  när bilarna aldrig varit mer brandsäkra än nu ? Konstigt?

 5. Hemsidan ”STOP THESE THINGS” skriver mycket om vindkraftens alla avigsidor. (”Sanningen bakom det stora vindkraftsbedrägeriet”)
  Citat: ”Vi är förskräckta av vindbranschens oärlighet, dess anhängare och de som verkar inom den. Kort sagt anser vi att subventionerad vindkraft är det största bedrägeriet genom tiderna.”

  Här en översatt, mycket kortfattad sammanfattning av bara en artikel:
  ”I ena andetaget pratar vindkraftsindustrin och dess anhängare om att ”rädda planeten”, för att i nästa andetag förstöra den i stor skala. Miljoner fåglar, fladdermöss och insekter förintas utan att det får någon påföljd. Miljontals tunnland skog behandlas med samma hänsynslösa förakt.”

  ”För att ge plats åt vindkraftverk har man t.ex. enbart i Skottland, sedan år 2000 utplånat skog, som omfattar en yta av minst 6 994 hektar (70 km²), vilket betyder att cirka 13 900 000 träd har fällts hittills. Träd utgör extremt värdefulla kolförråd, de är veritabla CO2-reservoarer. Man uppskattar att ett stort träd under ett år avlägsnar och lagrar cirka 12,5 kg CO2 från atmosfären. Istället för bidra till en årlig minskning av 175 000 ton koldioxid , så fäller alltså Skottland skogen, – för att ”rädda klimatet”.

  https://stopthesethings.com/2020/02/29/scorched-earth-policy-entire-forests-being-clear-felled-to-make-way-for-mega-wind-turbines/

  • Hemsidan ”Skyddamiljön”, skriver om Vindkraftsfundament.
   Citat: ”Att helt bila och ta bort ett vindkraftsfundament inkl. etableringskostnad (exkl. borttransporter) antas kosta 500 SEK per kubikmeter. Total kostnad blir då 34.500 x 500 = 17.250.000 SEK. Till detta tillkommer kostnader för att fylla igen fundaments groparna inkl. transporter.

   Att helt bila och ta bort ett vindkraftsfundament inkl. etableringskostnad (exkl. borttransporter) antas kosta 500 SEK per kubikmeter. Total kostnad blir då 34.500 x 500 = 17.250.000 SEK. Till detta tillkommer kostnader för att fylla igen fundaments groparna inkl. transporter. Den totala kostnaden för att endast deponera betong (exkl. transporter) skiljer sig i olika delar av Sverige. I Umeå kommun debiterar nu 30 SEK (exkl. moms) per ton krossad betong och 785 SEK per ton armerad betong. Total kostnad för deponering av all krossad betong blir 30 x 34.500 = 1.035.000 SEK.

   Detta exempel visar tydligt på varför ansvarig tillståndsmyndighet för vindkraftsparker, med kommunens goda minne, inte alls ställer relevanta krav på ekonomisk säkerhet för omhändertagandet och avfallshanteringen vid vindkraftsverksamheters avveckling.”

   Fundament för ett vindkraftverk byggs på Irland:
   https://www.youtube.com/watch?v=rHkWMQMECZ0

   Utanför Piteå gjuts nu fundamenten för en av Europas största vindkraftparker, här kommer att finnas upp till 1101 vindkraftverk :

 6. Miljöpartiet har sett till att regnskogarna huggs ner. Med sin globalistiska politik med storskalighet.
  Förstör Sverige med att utländska bolag kan prospektera allt från gruvor till vindkraftverk helt utan ansvar.
  Förstör svensk åkermark med sin storskaliga invandring bygga bostäder åt hela världen.
  MP är bara förfinade kommunister. Svenska folket ska inte äga någonting. Bara vara slavar åt staten och styras av staten.

 7. Jag läste om en som berättade att hon hade suttit bakom några st på ett flyg på väg till Spanien för att spela golf.
  Det visade sig vara Bolund med vänner.

  Hen har vânner.?..

  • Läste det samma om Peter Eriksson en gång för flera år sen. Kanske det är en skröna?

 8. MP ser möjligen till så ingen i framtiden
  vill förvalta skog.
  Miljöpartiet terrorisera människor i
  största allmänhet, för att visa sig
  märkvärdiga.
  Låt oss slippa dom i framtiden.
  Och vindkraftverk, snacka om skrot
  i miljön om 10 år.
  Vem vill skrota ner nått dylikt elände.
  Dessutom förstör dom landskapsbilden.

Kommentera