Riskfritt och välbetalt

I maj 2020 köpte kommunalrådet Hans Forsberg (M) sex av en prostituerad i centrala Göteborg.

När det uppdagades valde han att avgå självmant. Nu belönas han rikligt.

Som många politiker har också Hans Forsberg sett till att skapa sig en reträtt som vanliga löntagare bara kan drömma om och inte ens det.

Hans Forsberg (M) har rätt till visstidspension efter sin frivilliga avgång. Hela 58 000 kronor i månaden kommer han att erhålla fram till sin pension om nio år.

Inte illa för en person som begått ett brott (sexköpslagen 6 kap 11 § i Brottsbalken) och dessutom valt att frivilligt lämna sina uppdrag. Jag betvivlar att många av er som läser detta, om ens någon tjänar 58 000 i månaden genom ett hårt och hederligt arbete. Är det inte så här man skapar politikerförakt.

Tilläggas ska att Hans Forsberg (M) är jordbrukare och erhåller ett årligt bidrag på 400 000 kronor från Jordbruksverket. Det är personer som Forsberg som stiftar lagar och skapar regler som vi vanliga medborgare har att förhålla sig till.

GP

Hans Forsberg (M)

12 thoughts on “Riskfritt och välbetalt

 1. Pop up är en ny företeelse. Vad det är vet jag inte men hos mig popar det upp.en lösning när behovet inte längre.kontrollers av förnuftet. Öppna *Pop up docks shops*. Affärsidén är att sälja alternativ hyra ut sex dockor. Idag finns det från Kina sexdockor av kvinnligt kön. Säkert finns det.motsvarande för kvinnor i naturlig stor. De kan prata många språk, de kan röra på.sig och mångfalden är så stor att värdegrunden inte behöver kränkas.

 2. Jo men han har missat chansen till sosse-jackpotten
  typ Göran Persson, Ylva Johansson, Margot Wallström, Björn Rosengren.
  De är de stora vinnarna. Fredrik är inte dum heller
  Visst är det underbart att vara rik.

 3. Hur många män har besökt prostituerade?
  Väldigt många! Troligen från alla partier även KD, gissar jag.

 4. Fyyyyy Faaan. Skall mobbas och frysas ut. Unnar inte många detta, men här är det befogat.

 5. Eliten pissar på folket. Men vändningen kommer vare sig dom vill eller inte. Gör inte svenskarna det. Så gör garanterat den invandrarkultur som är störst garanterat när dom tar över. Tyvärr blir det lika jäkligt för vanligt folk.

 6. Förr var det frälse som blev adel därtill präster, borgare och bönder ingen brydde sig om folket.
  Numera är det journalister, politiker, artister och konstnärer det enda som ej ändrats är att ingen bryr sig om folket.

  • När jag var 10-12 år gammal blev vi påkörda bakifrån i Birkakorset av en av Södertäljes kändisadvokater. Ut kommer gubben med ett papper ta på er skulden. Farsan sa åt mig gå upp till IC macken o ring polisen. När jag kom tillbaka så stod advokaten o tjatade fortfarande att felet var farsans. Polisen kom och tog lappen o läste igenom den. Och rev sönder den framför ögonen på honom. Hans kollega kom och sa. Du har ju ett ton sten bak i kombin hur fan trodde du att du ska få stopp på bilen. Felet är dit och böter för felastad bil. Sen berätta farsan han hade råkat ut för något liknande i Ösmokorset och hamna i rättegång. Så advokater var inte att lita på. Lika för lagen. Den som tjänar bra vill ha mera. Men polisen var bättre på den tiden och kom. Framförallt.

Kommentera