Tänk om detta hade varit Donald Trumps son


MEDIA. Nedan poserar Hunter Biden, han är affärsman och son till USA:s nuvarande president Joe Biden. 2013 ryckte Hunter in i flottan men fick lämna i förtid på grund av ett positivt drogtest. Hunter Biden har anklagats för att ha utnyttjat sin fars ställning vid affärer i Ukraina. Från 2014 till 2019 var han styrelseledamot i Burisma, en av Ukrainas största naturgasproducenter. Någon formell utredning mot Hunter Biden kom dock aldrig att inledas då ukrainska myndigheter enbart utredde Burismas agerande före 2012. Joe Biden var vicepresident under Barack Obama 2011 till 2017.

83.000 dollar i månaden motsvarar drygt 700.000 svenska kronor.

Här finns fler bilder och text om Hunters äventyr

-Pettersson säger att hade detta varit Donald Trump son eller svärson så hade SVT och de andra gått bananas och det är inte att överdriva…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Tänk om detta hade varit Donald Trumps son

 • Jörgen Filipsson

  Hur ska Biden lösa Krisen med Ukraina som håller på att Blossa upp Ryssland dra ju dit sin Krigsstyrka Trump hade ju samtal med Putin tvivlar p Biden kan fixa den biten Gotland blir väl en fin Språngbräda för Ryssland då når deras vapen Långt

  Gilla

  • observatör

   Enligt ryska ”rt.com” har nu Turkiets president Erdogan vid ett möte igår med sin ukrainske kollega sagt att han stödjer att Ukraina blir medlem i NATO; Erdogan menar också att Ryssland måste återlämna Krim-halvön till Ukraina.

   Gilla

 • Helge

  Biden är det absolut vidrigaste och värsta som kunat hända USA i modern tid!
  Något som även kommer att ge eko i hela världen!

  Gillad av 1 person

 • Ove

  Hunter utreds för skattebrott

  Gilla

 • Maya

  Svensk massmedia fick skrivkramp efter alla negativa spaltkilometrar som skrevs om Donald Trump.Helt otänkbart tydligen att nagelfara den helgonförklarade Biden och hans kokainpudrade son.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Förklaringen?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: