Irakisk flock jagade våldtäktsoffer på gatan

VÅLDSVÅGEN. Rättsväsendet i Berlin håller på att behandla mål mot en grupp irakiska män som är – eller har åtalats – för en serie gruppvåldtäkter. Ärenden behandlas separat och ett har redan avgjorts. Anledningen till att målen inte hanteras samtidigt är att alla åtalade inte är inblandade i samma ärenden. Flera tyska medier har täckt ärendet, inklusive BZ . Den första domen meddelades den 1 mars. Här dömdes en 33-åring, Wisam B. som har ett förflutet som polis i Irak till 13 år och 6 månaders fängelse.

Tysklands motsvarighet till skarprättare Anders Gustaf Dalman, borde ta hand om våldtäktsmännen

Han dömdes för fem våldtäkter. Bland annat mot en 14-årig tjej som var ex-pojkvän till hans bror. Dessutom dömdes han för en annan våldtäkt som han begick ensam.

Här var offret en kvinna som 33-åringen lyckades locka hem från en nattklubb. Kvinnan var medkännande och lät sig övertalas så att han kunde fortsätta berätta för henne om det hårda liv han hade levt i sitt hemland.

De sista tre våldtäkterna hade begåtts tillsammans med andra, och här valdes kvinnor ut slumpmässigt på gatorna, där kvinnorna kidnappades och därefter våldtogs.

Ett av offren var en australisk kvinna som tillsammans med sin man trodde att våldtäktsbilen var en Uber-taxi. Den australiensiska mannen kastades ut ur bilen medan kvinnan greps och våldtogs i bilen någon annanstans i staden.

En ung kvinnlig student på väg hem greps och tvingades in i bilen, varefter hon också blev våldtagen. Först i bilen och därefter i ett av gärningsmännens hem. Under totalt fyra timmar hölls kvinnan fången och gruppvåldtogs. Domaren talade om ”fyra timmars helvete”, ”rädsla för döden”. Och allvarliga psykologiska konsekvenser.

Det sista offret var en yngre kvinna som plockades upp av våldtäktsgänget på nattklubben Berghain, en av Berlins platser. Kvinnan fick först Ecstasy, varefter hon också våldtogs.

Den 8 april inleddes målet mot en annan ung irakier som anklagats för att ha deltagit i de tre gruppvåldtäkterna.

2341 kronor kostade den billigaste enkelbiljetten jag hittade.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Irakisk flock jagade våldtäktsoffer på gatan

 1. Tyska tidningar är tydligen lika PK-aktiga som svensk press. Inte ett ord i BZ:s artikel om att gärningsmannen tillhör den skara arabiska imigranter som Merkel har släppt in i landet.

 2. OT: Låg IQ? Inga problem. Du kan då komma t Sverige o bli försörjd (plus familj)
  resten av livet. Betalare; svenska skattebetalare. Arma land

 3. Vafalls?! Tyskarnas siste bödel är inte född ännu. Detta herrefolk kommer aldrig att bli som andra folk. De bara måste härska tills de blir i grunden besegrade.

 4. Korkade araber som begår våldtäkter i Tyskland. Där får de hårda straff på uppemot 14 år i fängelse.
  Hade de åkt till Sverige hade de bara fått 14 månader.

 5. Skarprättare Anders Gustaf Dalmans namn förekommer då och då här på bloggen. Då hade han inte mycket att göra. Då fick offret upprättelse men nu gäller att den dömde, oftast en man. är det synd om och betraktas som ett offer. Tiden är ur led och någon stans på vägen försvann förnuftet när fel blev rätt – huvudlöst.

  Läs Bitte Assarmos https://detgodasamhallet.com/2021/04/11/bitte-assarmo-for-ung-for-att-bli-mordad/#more-42747

 6. Det är misstänkta hatbrott mot ursprungsbefolkningen också, dessutom kanske våldtäktsmännen försörjs av tyska bidrag, som kan vara brukligt. Jag ser bara permanent utvisning som enda effektiva botemedel för att Tyskland på sikt ska minska ned våldtäkterna. Tyvärr har Tyskland ibland men kanske inte lika ofta, som Sverige hemfallit åt den omvända människorätten där man skyddar brottslingar hellre än brottsoffer. Speciellt om brottslingarna kommer från mena-länder. Jag vet inte orsaken men det är människorättens långsamma död vi dagligen bevittnar.

  • Ja ock detta hade sänt riktiga signaler till kommande
   ynkryggar som är ute i samma ärenden, hade dom visst
   att dom åkte ut på livstid hade dom tänkt till, om det nu är
   mäjligt för kräk från dom regionerna, men här i Sverige
   kommer daltet att fortsätta, man offrar hellre kvinnor än
   att bestraffa kräken!

   • Det märkliga har i Sverige är att det spelar ingen roll
    hur många offer dom lämnar bakom sig och hur livet
    i den mån dom har det kvar gestaltar sig för offret,
    bara Svinet får korrekt behandling, bara för dessa
    räknas mänskliga rättigheter.

 7. skicka dom till Märta Stenevi Annie Lööf Och Hirvonen dom gillar ju denna typ av män då kanske dom slipper leta våldtäktsoffer

Kommentera