Joe Biden lovade för mycket och har fått problem med invandringen

UTRIKES. Drygt 300 mil – från Stilla havet till Mexikanska golfen – skär gränsen mellan USA och Mexiko genom städer, floder och öknar. 120 mil av taggtrådsstängsel, betongmurar och järnbarriärer finns redan längs gränsen. President Donald Trump fick svidande kritik inte minst från SVT när han beslutade att förlänga muren för att hindra de hundratusentals människor som illegalt tar sig från Mexiko till USA varje år.

Clinton började med muren, Bush och Obama fortsatte men Trump fick skulden av svensk media. Kanske Biden inser att den är nödvändig och fortsätter. Pengar finns avsatta av konkressen.

Den nuvarande presidenten i USA, Joe Biden, gjorde precis samma misstag som Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven, Biden sände signalen om en generösare migrationen och nu väller det in människor från Central och Sydamerika till USA. 100.000 i februari, 170.000 i mars och tusentals nya varje dag.

-Pettersson hör Sveriges Radios korrespondent Alice Petrén berätta att den elake Donald Trump särade på familjer genom att skicka tillbaka ensamkommande över gränsen. Hur man nu kan sära på en familj när de är ensamkommande, men det begriper nog bara Sveriges Radio.

De läger som fanns under förra administrationen och Trump kritiserades för är överfulla och det skulle inte förvåna mig om Joe Biden snart börjar bygga på muren också…

President Joe Biden har lovat en mer human linje än Trump som “reflekterar nationens högsta ideal” men nu håller gränsmyndigheten CBP tusentals barn i förvar i över 72 timmar, vilket är en maxgräns. Efter det ska barnen enligt lag flyttas till andra utrymmen men det är fullt och den som kallar sig human för en inhuman politik, precis som i Sverige.

Gränsen är 3142 km

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Joe Biden lovade för mycket och har fått problem med invandringen

 1. President Joe Biden ställer ju inte upp på öppna presskonferenser. I samma utsträckning som tidigare presidenter i USA. Som gjorde det mycket ofta och för att visa värdighet för demokratin och visa respekt ut mot hela det amerikanska folket..

  Varför Joe Biden och demokraterna har valt denna väg. Förstår vi alla.

  Fast Ben Shapiro fick ett ”ovanligt samtal” med Joe Biden.

  https://www.youtube.com/watch?v=-_p287UVkEw

  • Ja, det amerikanska folket valde en gammal stammande man, istället för en som hela tiden ville synas.
   Fast visst är det lite synd att inte se de konstiga och underhållande presskonferenser som Trump bjöd på.

 2. Ja, inte lätt för Biden. En gammal man som egentligen är en föredetting.
  Dock amerikanarna tyckte att den andre gamla mannen var ännu sämre.

 3. Att vilja vara god åt alla håll och kanter ger fler röster men orsakar tydligen en hel del oönskade effekter.

 4. Denna sossefjäskande kanal har inte fattat att dom inte har ett
  dugg med att göra hur andra länder sköter sin politik, Dom ska
  rapportera, inte lägga sig i hur andra länder sköts så länge dom
  inte begriper sin verkliga uppgift!

 5. Att de här nissarna aldrig lär sig, Reinfeldt, Löfven, Merkel, Macron, Biden med flera. Dock har väl Macron nu ändra sig och satt stopp, Löfven pratar ju som vanligt men ökar istället invandringen.

 6. En intressant intervju i Swebb tv med Professor Claes Ryn som belyser problemet mellan folket och de som vill bestämma

 7. Sagt det förut och säger det igen.
  När det stod klart att Trump vann valet så bestämde de med makten att detta får aldrig ske igen 2020.
  Denne dementa herre var vad världen fick.

Kommentera