Afghaner kan bli farliga samhällshot

INVANDRING. Gränspolisen har 4 984 utvisningsbeslut av afghaner kvar att verkställa. Betydligt fler lever i osäkerhet med utgående uppehållstillstånd.

Terrorplanerna i Järfälla och knivattackerna i Vetlanda är två av de mest uppmärksammade brottsfallen på senare tid och i båda fall är afghaner som levt i utanförskap i Sverige misstänkta.

-Pettersson säger att afghanerna kan inte bli en samhällsförändringar, de ÄR en samhällsfara…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Afghaner kan bli farliga samhällshot

 1. I min vildaste fantasi kan jag inte förstå varför man släpper in okontrollerat. För att utvisa sen. Det är för mig en gåta så bakvänt så det inte är sant. Tittade på en gammal Trenter på tv. Idag röd imorgon död. Där hade dom problem med danskar som var i Stockholm. Man vet ju inte under vilket namn dom är här. Så det verkar vara ett svenskt syndrom det här med att komma okontrollerat till Sverige. För man måste ju fundera vilka kommer egentligen. Lät ju inte som familjefadern från Danmark som kom på den tiden. Sen min uppväxt finska ss soldater. Och allmänt krigsskadade människor. Tror man att den finska ss soldaten ska bli en fantastisk svensk. Måste ligga i mentaliteten på något sätt. Det här godhetsknarkandet går nog inte att ändra på. Men nu har nog svenskheten gått mot döden sakta men säkert. Finns nog ingen återvändo.

  • Invandrare 1957!
   Jag är ledsen att säga du har fel. De äldre, även sossarna skulle aldrig låtit det hända som den yngre generationen svenskar gjort.
   Det där godhetsknarkandet som du säger fortsätter om inte den svenska väljarkåren kommit på bättre tankar 2022.

   Om svenska väljare gör fel då fortsätter dagens trend tills sekten tar över och då vet vi alla vad sker med Sverige.
   Ingenting som var blir kvar.

  • Ja det är ofattbart att godhetsknarkarna är så höga på sin drog att de inte inser det inumana i detta system.

   Det ligger i asylrättens natur att man förväntar sig att människor skall avvisas. Skulle alla som kommer få stanna så våre det inte “asylrätt” utan fri invandring.

   Den enda teoretiska möjligheten till asylrätt utan “rundgång” vore om förhoppningsfulla människor i Långtbortistan kunde förutse exakt vilket beslut migrationsdomstolen i Sverige och bara söka asyl om de visste att den skulle beviljas.

   Människor lockas med ett bättre liv, säljer allt, skuldsätter sig och riskerar livet på medelhavet…för att sedan kanske utvisas. Vem fan hade inte blivit förbannad och desperat på ett så falskt land som Sverige.

   Avskaffa asylrätten nu!

   Om man sedan vill ta emot en massa flyktingar så är det en annan sak. Det finns tiotals miljoner människor på flykt från sina hemtrakter att välja på. Ta emot inga, få eller många av dessa men bestäm för guds skulle i förväg vem som skall få bo här!

   Dagens system har inte fokus på att göra gott, det har fokus på att göra godhetsknarkare höga.

   • Finns ingen anledning att avskaffa asyl rätten.
    Det räcker med att följa den.
    Första säkra land.
    Har rätt att söka asyl om du kan identifiera dig

 2. När de knivhugger människor, kanske blir samma socialister som importerat dem. Exempel: Anna Lindh.

 3. Problemet är att polisen har monopol på att verkställa utvisningar dvs 1-3% utvisas i verkligheten.

 4. Märkligt? För enlig säpo är det största hoten från höger extrema dom250 i NMR tycks ju säpo hårdbevaka, samma påstår ju Nollan Morgan Johansson man kanske skulle komma in i matchen och inse fakta jag tror inte hotet kommer från NMR snarare från slumrande IS celler ( stav felen beror på att min katt gillar ligga på mitt tangentbord han vill ogärna flytta på sig den rackarn)

  • Jörgen!
   Du har behandlat din katt som våra myndigheter behandlar de asylsökande, alla är bortskämda inga krav har ställts.

 5. Nu utgår jag för nattvila, med en oäkta hustru. Önskar alla riktiga svenskar en god natt, samtidigt som jag önskar socialister och miljöpartster en riktigt dålig sömn. Till sveriges alla bidragsentrepenörer önskar jag inget särskilt, mer än än ni försvinner från mitt kristna sverige.

   • Ja för hon kan inte va kristen, i så fall hade hon
    åtminstone beklagat när kristna mördas, men det gör hon inte men ojar sig högljutt för kraven på att Araber ska lära sig Svenska här.

 6. Off topic men du brukar ju gilla klimatfrågor, i Dagens Eko (en bit in, typ halvvägs?) berättas att franska bönder fått sina skördar förstörda av att det är på tok för kallt för årstiden:
  https://sverigesradio.se/avsnitt/1685303

  Ingen klimatforskare ringdes upp konstigt nog 😉

  • Lyssna på Lars Bern när han plockar ner klimatlögnarnas
   argument bit för bit(Swebbtv.se).

   Just nu går det lite trögt för klimatsekten , för vädret går
   dem inte till mötes, men SVT gör sitt till för att stötta
   klimatsekten!

Kommentera