Stäng

Chefer i kriminalvården anmälda: Såg kritik mot IS som extrem åsikt

ISLAM. En anställd på kriminalvården i Sollentuna har JO-anmält sin arbetsgivare efter att två chefer har kallat henne till samtal på grund av hennes kritiska åsikter om terrororganisationen Islamiska Staten, IS, rapporterar tidningen Mitti.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

I anmälan till Justitieombudsmannen beskriver kvinnan hur hon kallats till samtal med en chef då det kommit till dennes kännedom att hon har ”extrema åsikter”.

Det handlade om kvinnans kritiska synpunkter på våld som utövats av IS, och enligt chefen kunde det på grund av dessa bli svårt att handlägga vissa klienter från annan etnicitet eller religion.

-Pettersson antar att cheferna är islamister eller galna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 reaktioner på “Chefer i kriminalvården anmälda: Såg kritik mot IS som extrem åsikt

 1. Varför??
  hon har ju rätt i sak
  kan ju inte bli någon skillnad bara för de sitter inlåsta i fängelset , i sverige !!
  skall det vara så att de är bättre och mer sociala IS medlemar när de hamnar i ett svenskt fängelse ??
  Sverige – landet som har tappat allt mentalt förstånd.

 2. Numera har sossarna uppfyllt sin del av avtalet att araberna skulle bli chefer i alla myndigheter.

 3. På 30- och 40-talet såg såzzarna till att Nazist- Kritiker blev internerade i de svenska koncentrations-lägren, som herr Erlander basade över. Historien upprepar sig och det är såzzarna som har bruna rötter !

 4. Så länge man gör sitt jobb på och sköter arbetstiderna. Så ska väl inte den politiska åsikten ha någonting med jobbet att göra. När jag började sommarjobba på sextiotalets slut där jobbade före detta finska SS män och folk som hade suttit i fångläger i Sovjet. Och folk som var skjutna av tyskar och hopsydda i fält med ståltråd. Det var inga fejder ingen bråkade med varandra. Utan alla var vänner kunde supa med varandra.
  2021 det här hatet har media o politiker skapat med invandringen man har satt grupp mot grupp. Politikerna har totalt misslyckats med invandringen. Man har inte haft varken svenskar eller invandrare med sig. Största felet man har gjort är en för stor o kravlös invandring. Det fungerar inte kom till Sverige och lev som kurd eller ryss. Eller afrikanare eller som muslim. Det är inte rasism utan felet ligger hos politiker. Som tror och går på globalisternas linje.

 5. Sens moral : prata aldrig på ditt arbete politik eller uttala kritiska synpunkter om invandringen eller islam eller HBTQ rörelsen eller BLM .Du får då räkna med att ”vän av ordning ”springer till närmsta chef och ”skvallrar ”. Denne chef måste då ”ta tag ” i detta då det inte passar in i den hjärntvättade värdegrunden.Bästa är att på jobbet prata om väder och vind så slipper man dessa självutnämnda stasiagenter som ska visa vilka ” goda” människor dom är inför chefen och företaget.Prata endast om dina åsikter i dessa frågor med folk som du verkligen kan lita på …..

  1. Jag gör tvärsom och säger mina åsikter öppet. Ifrågasatt värdegeund bl a då det är en felöversättning dessutom. Det är tyst om värdegeund nu : )
   Kritiserat regeringens s k IS-återvändarpolitik.
   Chefen har nog inget gott öga till mig.
   Men det ski*ter jag i. Det som kan påverkas är lönesättningen ev.

   Ingen ska stoppa någons ord. Däremot kan man väga orden rätt, balanserat och på ett bra uttryckt sätt.

   Pettersons blogg har något riktigt bra på förstasidan;
   ”Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.” – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19.

 6. Till alla partier utom (SD).
  Släpper man urskiljningslöst in extremister från Mellanöstern,
  då blir Sverige på sikt ett muslimskt u-land.
  Är detta så svårt att förstå, bör ni snarast byta jobb.
  Eller också är det just detta som är er målsättning?

 7. Denna chef borde avsättas snarast, menar denne att man skall rättfärdiga IS totalt grymma metoder dom använde elda människor levande dränka dom i Burar i vattnet mm mm denne person borde söka sig jobb hos Mexikanska kartellen
  jag anser dom som utfört sånt måste vara totalt sinnesjuk och sakna allt vad empati heter
  jag vill inte ha såna månniskor i mitt land dom har inget här att göra allt Med Is akicka tillbaka dom där dom hör hemma

 8. Cheferna är nog soSSar som är inkvoterade p.g.a deras utmärkta CV, med genus och allas lika värde som toppläror. Plus en massa andra irrläror som en gedigen grund i utbildningen, bara att titta på dessa som styr landet. Varför ska statliga chefer vara bättre, då blir dom styrande att se väldans dåliga ut ?

  Inte undra på att man dricker alkohol, det dämpar effekten av att man vet om dom styrandes icke kunskaper

 9. DETTA kommer bli mer och mer utbrett med fortsatt invandring från MENA och ändrad demografi. – svensken kommer trängas undan från jobben och kulturen bli mer och mer MENA. Sen kommer svensken om 10-15 år stå och undra vad som hände.

  Men svensken vill inte se vad som händer.

  1. Detta händer just nu i USA. De som såg detta hända fick inte sitta kvar vid makten. Globalisterna riggade valet så att deras agenda om världsherravälde skall verklighet.
   Låt folk slåss på gator och torg sedan kan du styra och ställa dom du vill. En splittrad väljarkår kan aldrig hota makten om sedan har aväpnat medborgarna så är det inga problem att behålla den.

 10. Inget ovanligt i Totalitära Stater,hon kanske bör kolla så de inte också installerat avlyssning,i hennes privata bostad !
  Åter ett exakt plagiat från DDR !

 11. Svansandet för Islam och mellanöster är utbredd hos många
  Mähän på många arbetsplatser i Sverige, dom tror att
  kryperi är rätta metoden att stå väl hos dessa, inget kan va mer fel!

 12. Pettersson det är kanske inte antingen eller utan både och. De är både islamister och oerhört korkade det hänger liksom ihop.

 13. MENA-chefer gör som det gjorde där. Någon släkting fixar en välbetald chefstjänst och anställer samtidigt den underhuggare som skall göra jobbet.

  1. DETTA kommer bli mer och mer utbrett med fortsatt invandring från MENA och ändrad demografi. – svensken kommer trängas undan från jobben och kulturen bli mer och mer MENA. Sen kommer svensken om 10-15 år stå och undra vad som hände.

   Men svensken vill inte se vad som hände

 14. Om hon haft avvikande åsikter om DDT, hade det så betytt att hon inte kunnat arbeta med intagna som ser sig som naturälskare?

 15. I offentlig verksamhet ska det vara mångkulturellt även bland chefer. Man rekryterar utifrån mångkultur istället för kompetens. Jag antar att det är mångkulturen från Mellanöstern talar.
  Det är som att bita sig i tummen. Tyvärr är dom ofta inkompetenta och svåra att göra sig av med.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: