Svart mördade fem vita, varav två små barn

MASSMORD. Phillip Adams, tidigare professionella spelare i amerikansk fotboll begick massmord på onsdagen i Rock Hill i delstaten South Carolina, USA.

Phillip Adams, mördade fem vita

Dödsoffren var läkaren Robert Lesslie, 70, dennes fru Barbara Lesslie, 69, och två av deras barnbarn: 9-åriga Adah Lesslie och 5-årige Noah Lesslie.

En femte person, James Lewis, 38, hittades ihjälskjuten utanför läkarparets hem, där dådet begicks. En sjätte person vårdas med allvarliga skottskador, skriver San Francisco Chronicles.

Phillip Adams tog sitt eget liv efter dödsskjutningen. Han hade varit patient hos Lesslie.

-Pettersson noterar att masskjutningar normalt får mycket uppmärksamhet i USA och Sverige, men det är när gärningsmannen är vit och offren svarta…

Nedan hur det brukar se ut vid masskjutningar i USA (fyra eller fler offer). Det kan man inte tro om man litar på svensk media.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Svart mördade fem vita, varav två små barn

 1. Det sorgliga är att det vet jag sanningen tas bort och jag undrar om det kommer bli bättre för för många tror på lögnmedia

 2. Naturligtvis hade denne afroamerican psykiska besvär efter sin karriär som toppidrottsman, från ett gott liv till att få börja försöka tjäna sitt uppehälle som oss andra.
  Ungefär samma sits som invandrare som kommer hit och tror att han skall bli rik utan att anstränga sig, och det visar sig vara svårare än hemmavid.

  Bara starka individer klarar detta utan att bli kriminella eller få psykiska besvär. Men klarar de inte detta kan de aldrig bli en av oss och skall gå på export.

 3. En Neger är en Neger och en Svensk är en Svensk: Ulf Adelsohn, partiledare för Moderata Samlingspartiet.

 4. Detta är så uppenbart och satt i system .Hoppas fler människor vaknar och ser denna mörkning och slutar stödja våra dagstidningar och att SD vinnervalet och skrotar bidrag till ST SVT

  • Hur ska folk kunna vakna när MSM inte nämner det?
   Har aldrig haft några fördomar om svarta, har arbetat i Afrika och tillsammans med svarta i Sverige.
   Men de senaste årens favoriserande i allt de gör och vad det står för så blir jag allt mer rasistisk.

   • Favoritiserande är ett enkelt sätt att odla hat. En del av ”söndra och härska” tekniken.

Kommentera