Cissi Wallin en god människa, lite mer jämlik än andra…

AKTIVIST. Cissi Wallin är programledare och skribent men kanske mest känd för att vara feministisk aktivist på sociala medier och vara med Lulu Carter en av förgrundsgestalterna för det svenska engagemanget i samband med metoo-kampanjen hösten 2017. Det skedde när hon i ett inlägg på instagram offentligt pekade ut Fredrik Virtanen som den man hon år 2011 anmälde för våldtäkt, som hon påstår ha inträffat år 2006.

Fredrik Virtanen har hela tiden nekat till våldtäktsanklagelserna och i januari 2018 anmälde han Wallin för grovt förtal. Wallin dömdes den 9 december 2019 i tingsrätten för grovt förtal av Fredrik Virtanen. Påföljden bestämdes till villkorlig dom och 100 dagsböter à 50 kronor samt ett skadestånd till honom med sammanlagt 90 000 kronor. Domen är överklagad till hovrätten.

Cissi Wallin i Stockholms tingsrätt i förtalsmålet mellan henne och Fredrik Virtanen 2019. Foto: Dick Schager

Idag förtalar Ciss Wallin en mängd svenska föräldrar värmländska Filipstad som motsätter sig att deras barn ska blandas med blattebarn för att minska klyftorna och förbättra integrationen. Wallin tycker att Svenne-banan föräldrarna ska tugga i sig det och acceptera mångkulturen.

”Mina år i det homogena radhus- och villaområdet i småstadens utkant gav mig den mest deprimerande och emotionellt fattiga tiden i livet hittills. Mitt starkaste minne är inte de andra barnen som äskade kebabpizza men aldrig riktigt pratade med den som bakade pizzan, mitt starkaste minne är de vuxnas paniska rädsla för allt som avvek från den egna klaustrofobiska världsbilden.

I det tillståndet frodades normaliseringen av rasism och gör så än i dag; där både tid och luft tycks ha stått stilla i decennier. Där man blir så empatiskt avtrubbad att man utan problem ger rasbiologiska idéer ett ansikte, gärna också i tidningen.

Sen köper man en kebabpizza av någon vars ungar man inte vill ska sparka boll med ens egna barn”, skriver Cissi Wallin på Expressen.

Nåväl, Pettersson konstaterar att Cissi Wallin som heter Cecilia Wallin Blomberg och är väldigt mycket vänster offentligt. När hon fick frågan om vad hon skulle rösta på inför valet 2014 blev svaret föga överraskande: – Det står mellan FI och MP. Jag vill ha en reell ideologisk förändring i riksdagen.

Men privat hänger hon sig åt ett lyxigt liv i överflöd. Cissi Wallin och hennes make Linus Blomberg är stenrika. Linus var nämligen delägare i det framgångsrika spelföretaget Avalanche Studios som såldes till Nordisk Film . Linus Blombergs andel blev runt 223 miljoner kontant.

Paret bor som så vanligt i rika ”vänsterkretsar” långt från förortens mångkultur på Södermalm i Stockholm, i en enkel våning på 133 kvm värd drygt 10 miljoner. Detta är dock inte hela sanningen om parets exklusiva våning. Bland annat har Cissi bloggat om den ”förvandling” som bostaden genomgått. Hon skriver själv att de köpt en tvårummare vägg-i-vägg som enligt Booli såldes för 5,4 miljoner kronor och är på 70 kvadratmeter. Något som alltså innebär att Cissi, Linus och parets två söner har sex rum och kök fördelat på över 200 kvadratmeter att röra sig på.

Det är dagens vänster mina vänner, de är lite mer jämlika än andra och jag skulle tro att barnen slipper blattar i skolan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Cissi Wallin en god människa, lite mer jämlik än andra…

 1. Trots sin förvirring om av vad som är vad så blev hon sin mamma i alla fall. Tryggt boende och bra skola för barnen, trots att det är döööö tråkigt. Woke…

  • Det blev snabba cash när Cissi låg med en man som betalar för hennes feminism. Hon kan inte tänka så långt att invandrarkvinnor som lever och bor med MENA män varken får vara jämställda eller neka ett ligg.

 2. Hennes minne verkar inte vara av den större digniteten, enligt hennes egna skrivningar.

 3. Hennes inlägg hade haft en poäng om hon hade erfarenhet av sk ”blandade skolor”. Har barn i en sån & det är bara bråk, brott & rasism – från invandrarbarnen vill säga.

 4. Kaviar och Champagnevänstern är rent bedrövliga att läsa om.Dom skulle t.e.x. aldrig sätta sina ungar i en skola i ett problemområde.Dom skulle heller aldrig köpa en lägenhet i ett ” mångkulturellt ” område.Men,tycka att alla andra ska göra det för annars är det ju ”rasism” är ok.En annan känd kaviaraktivist på vänsterkanten tycker att vi genast ska ta ”hem ”IS mördarna.Allt annat vore skandal ! tycker denne pösmunk.Det är märkligt att ju mer slantar man har på banken desto mer svamlar man om socialism som det enda rätta och sanna !

  • Det är det som är problemet med PK kräk, det är hela
   tiden andra som ska offra sig för deras sjuka ideer!

 5. Ser att artisteliten ska hedra terroroffren i Stockholm på
  4 årsdagen, där borde Nöff Myjen också ställa upp?
  I vart fall för skams skull.

  • Vill özzy betala med svarta pengar och rakhma in kvittot?
   För tisan bevara oss från denne usling!

 6. När sekten tar över och vill veta vilka vi kan undvara, blir hon säkert en av de utvalda.

 7. Det talas endast om svenskars rädsla att avvika från den klaustrofobiska världsbilden, men vad ska man då säga om de nyanländas rädsla för att bli försvenskade- när den t.o.m leder till att de dödar sina egna barn!
  Man talar om svenskens gillande av kebabpizza men att denne inte vill beblanda sig, men när man talar om den immigrerandes gillande av bidrag istället för anpassning så är det tydligen rasism.
  Beroende på vem som äger ordet är budskapet olika, men om man bortser från hudfärg, religion och kön o.s.v så ska samhällskontraktet vara sekulärt ,färgblint, könsneutralt och dessutom gälla alla inom landets gränser , inte klan styre!

  • Cissi Walin talar utifrån egen erfarenhet om utanförskap och segregation. Säkert uppväxt i ett småborgelig miljö, som hon sedan gjorde protest mot. Tillhör numera rödvinsvänstern som säger sig värna vänsterns ideal men likt alla andra vänsterpartister som fått det gott ställt och lever mer borgerligt än sina föräldrar.

Kommentera