Saknar det betydelse och allmänintresse att över 90 procent av de grova brotten begås av människor med utländsk bakgrund

MEDIA. I Journalisternas egna regler står bland annat: ”Framhäv inte berörda personers etniska ursprung, kön, nationalitet, yrke, politisk tillhörighet, religiös åskådning eller sexuell läggning OM DET SAKNAR BETYDELSE i sammanhanget och är missaktande”.

Yasin Abdullahi Mahamoud. Bild: Polisen

I dag inleddes rättegången mot 30 personer ur det så kallade Vårbynätverket vid Stockholms tingsrätt. Enligt förundersökningen, som är på runt 15000 sidor, har personer inom och runt nätverket gjort sig skyldiga till bland annat mordförsök, människorov, rån, synnerligen grovt narkotikabrott, synnerligen grovt vapenbrott och en sprängning.

Alla medier rapporterar, SVT, SR, TV4, TT, Aftonbladet, Dagens Nyheter, Expressen, osv, alla…

Menar Sveriges samtliga etablerade medier att det SAKNAR BETYDELSE att alla åtalade har invandrarbakgrund eftersom de inte rapporterar det?

Menar Sveriges samlade journalistkår att det inte har betydelse att över 90 procent av de grova brotten begås av människor med invandrarbakgrund?

De åtalade lystrar till namnen Sikandar, Mohammad, Steven, Igor, Benjamin, Melanic, Ilija, Ali, Haval, Tutankamon, Alexandar, Chamseddine, Chihab, Chouaib, Mikael, Yasin, Rebecka, Bernard, Ljiljana, Oussama, Nadya, Luis, Norbert, Tymon, Cameron, Idris, Suleman och Marwan. Detta är de 28 häktade, två personer är inte häktade. När förnamnet låter svenskt så tyder efternamnet på något annat.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Saknar det betydelse och allmänintresse att över 90 procent av de grova brotten begås av människor med utländsk bakgrund

 1. Pengarna rullar i importerade brottsliga kret(s)ar o c h inom ”rätt(s)väsendet”. Brottsoffer finns i tusental som far illa, likaså vi som ska betala notan ekonomiskt och av att höra om vänner som utsatts. En tragisk utveckling.

  Drivande politikerna har skapat detta. En genomlysning av utvecklingen bör ske och åtal mot dem som drivit detta de senaste åren. Reinfeldt och Löfven är givna namn därefter närmast övriga ansvariga. Dessa vurmar för migrationspolitik utan id-papper och inga konsekvensanalyser av deras invandringspolitik med kopplingar till migranter i landet. Inte heller sker obligatoriska utvisningar vid flertalet brott. Men det är klart, vi har ingen riktig gränskontroll heller i globalist-utopist-politikers värld.

  2019 skedde 23200 sexualbrott varav
  8 820 våldtäkter. Statistiskt 24 våldtäkter per dag 2019.

  Fortsätter kurvan stiga alarmeramde uppåt så som sker
  så kommer om 10 år inklusive anmälningarna från omkring 2010 vara plus minus 200000 anmälda våldtäkter i ungefärliga tal (människor som drabbats).
  Snacka om sexuell terrror.

  Stäm (s)taten!

 2. När man säljer narkotika, skadar man andra människor.

  Ungefär som att : -Det är ok att våldta flickor och Kvinnor man inte känner.., men jävlar om någon våldtar min mor eller syster…

  Dessa mycket skadad individer bryr sig inte ett dugg om andra människor…..

  Borde det inte finnas med I konsekvensanalysen vad det är för typ av mentality på folket man Massimporterar?

  Giriga, lättpåverkade, impulsiva utan konsekvens-tänk verkar vara egenskaper som Sossarna föredrar I det nya undersåtarna…

 3. nåt som är lite hyckleri är ju att de lägger ner hundratals med timmar och femtontusen sidor med förundersökningsmatrial för brott som renderar månader i kurran. de kan lägga ner en kvart per skalle för straffet blir ju saft och bulle oavsett

 4. Det är märkligt, att varken jag eller någon annan person i min släkt, såvitt jag vet, har begått ett allvarligt brott, eller alls något, mot en kvinna.

  Det måtte vara rasistiskt betingat.

  Bo.

 5. det saknar betydelse att 90 % av alla grova brott utförs av
  importerade men det har stor betydelse att en miljon
  Sveridemokrater anser att vi tar emot för många
  välfärdsturister och enligt journalistisk måttstock Automatiskt då
  räknas som rasister?

  Egentligen är det mer än 90 % som är brottslijngar för många
  journalister borde även räknas dit som skyddar brottslingar!

 6. De som inte skriver hela sanningen bör bli av med sitt presstöd och statsmedia få kraftigt minskat bidrag.

Kommentera