C-toppen Emil Källström lämnar politiken

INRIKES. Riksdagsledamoten Emil Källström (C) lämnar samtliga politiska uppdrag efter den nuvarande mandatperioden, uppger han för tidningen Nordsverige.

Emil Källström. Bild Wikipedia

Jag sa redan när jag blev invald via personval att jag inte tänkte bli politiker på heltid livet ut. Efter 12 år och tre mandatperioder tänker jag infria det löftet.

Emil Källström, 34, har suttit i riksdagen sedan 2010 och är sedan 2014 ekonomisk-politiskt talesperson för Centerpartiet. Han sitter även i kommunfullmäktige i Örnsköldsvik.

Efter tolv år i riksdagen får Emil Källström rätt till två års inkomstgaranti – något han säger att han inte tänker utnyttja. – Jag tänker inte ta ut en enda dag av detta. Jag är 34 år och räknar med att kunna försörja mig. 

-Pettersson säger att fler som lämnar riksdagen borde kunna försörja sig själva. Tycker du inte det Veronica Palm (S)?

Socialdemokraten Veronica Palm lever gott på skattebetalarna. Bild från Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “C-toppen Emil Källström lämnar politiken

 1. Ytterligare en fullblodspolitikerparasit som plööötsligt upptäcker att han vill göra nåt annat när hans fina pension är ordnad! Skämmes ta mej fan!
  Han röstade säkerligen ja till reglerna för några år sen. Kasta ut månglarna ur templet likt Jesus gjorde!

 2. Nu lämnar folk det sjunkande skeppet, tidigare har Federley, W Johnson meddelat sin avgång.

  • Tveksamt. Är de vettiga blir de bara nyttiga idioter åt pedofil o skoätarmaffian

 3. Lite plötsligt Emil lämnar. Låter klokt det han som motiv. M h t Centerns historik och det som framkommit kring ett antal företrädares förehavanden, kanske vi har att se fram emot ett ”gräv” som är i stundande?

 4. Han dyker upp igen i centerpartiet , så snart Annie fått gå .
  Som sagt skiten träffar fläkten och alla hysteriska påståenden om nazister och andra tillmälen som används kommer i retur och träffar användarna.
  Ut slungas orden tanken stilla stå.
  Tänkvärt .
  Inför valet -22 är det inte längre fult att vara rädd om och värna Sverige och Svenska värden.

 5. Sosse och barnsköterska så det är väl klart att hon inte kan försörja sig. Parasitpartiet.

 6. Emil 34, det är först vid den åldern som en person skall väljas in i Riksdagen.
  15 års arbetslivserfarenhet borde vara ett krav innan någon kan kandidera, så kanske lite av hugskottspolitiken aldrig kom i dagen.

 7. Icke sa nicke. Att gå in i politiken handlar om att gå in i en förtroendebransch. Så länge man är inne i den OCH åtnjuter detta förtroende skall man vederläggas ett arvode för sin insats.
  När det politiska uppdraget på ett eller annat sätt avslutas, skall det ske på de premisser en vanlig svensson har, varken mer eller mindre.

 8. Anders!
  Du tycker dig ha goda skäl att skriva vad du gör, förmodligen baserat på den svenska felöversättningen av FN deklarationen, alla är lika mycket värda, vilket skall vara alla har samma värdighet.
  Nu gissar jag men men nog tycker du att en socialdemokrat är lite mer värd än alla andra, eller hur?

Kommentera