Bensinpriset blir inte högre


Bensinpriset här i Malaysia, för 97 oktan ökade med två sen per liter, till 2,52 rm (5,32 Skr) per liter, medan priserna för 95 oktan och diesel förblir oförändrade till RM2,05 (4,33 SKR) respektive RM2,15 (4,54 SKR) per liter.

För att skydda konsumenterna från globala oljeprisökningar kommer regeringen att hålla takpriset på RON95 på RM2,05 rm (4,33 Skr) per liter och diesel till RM2,15 per liter, även om marknadspriset APM för RON95 och diesel har ökat utöver det nuvarande takpris, ”säger uttalandet.

De tillade att regeringen kommer att fortsätta att övervaka trenderna för de globala råoljepriserna och vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa folkets fortsatta välfärd och välbefinnande. 

LÄNK


7 responses to “Bensinpriset blir inte högre

 • OJ

  Grundproblemet är att vi har MP, och en svag socialistregering som ger det lilla skitpartiet inflytande. Så är det ! 🙂

  Gilla

 • Nulle.

  Bensin priset stämmer ganska bra det det svenska, det är bara bensinskatten som skiljer.

  Gilla

 • Olof.p

  Stefan Löfven, vad säger du om den frasen?
  ” vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa folkets fortsatta välfärd och välbefinnande.”
  Det känns väldigt främmande för en socialdemokrat och vänsterfeminist va?
  Du viftade så glatt med de svenska flaggorna i början av coronapandemin, vart tog din nationalism vägen? Röstfiske som vanligt?

  Gillad av 1 person

 • Wolfie

  Sådant här tänker inte miljönazisterna i Sverige på, dom vill sänka folks levnadsstandard, det är det enda viktiga för miljönazisterna.

  Gilla

 • Invandrare1957

  Inga problem med bensinpriset i Sverige heller. Fråga politikerna dom tvingar på oss cykeln istället. 2-3 mil till jobbet tänk på politikerna dom gör det för våran skull. I,3 mil till ICA Maxi hela lördagen går till att handla. Vi har ju det så bra i Sverige. Så det måste vi väl ställa upp med så kineserna kan köpa bilar. Vi har ju en skuld till världen för vår välfärd vi har haft i femtio år. Svenskarna ska bli bäst i världen på att ha det sämst. Och utrotas sen. För dom som kommer till Sverige måste ju få åka bil. För dom har ingen välfärdsskuld. Det våra förfäder byggde upp det hatar våra politiker.

  Gillad av 3 personer

  • Hasse

   11000 tusen innan man kan dra av något på deklaraionen med körersättning emedanriksdags politiker åker gratis me guld kort och bussfil och ingen trängsel skatt. Vi måste göra en revolotion. När fan ska svenska folket vakna????????

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: