Stäng

14 reaktioner på “Även PK media börjar att inse att Löfven är korkad

 1. otroligt bra skrivet av en PK journalist, det ka inte vara sant, i så fall är hon någonting som jag hoppas på. finns det sådana journalister som tänker själva

 2. Ingen partiledare i riksdagen är korkad, de representerar bara olika intressen tex kd representerar de kristna och M representerar de rika och välbärgade, inget konstigt med det så fungerar en demokrati.

   1. Att på sin ålders höst nästan inte ha råd med någonting är trist. Dock kunde jag gjort annorlunda val, tidigare livet.
    Jag jobbade till jag blev 67 år.
    Men riksdagen beslutar om skatter på allting, tobak, drivmedel, öl, och moms på allting med 24 procent. Hade jag bil så skulle jag inte ha råd med bensin, det mesta är skatt på den. 20 tusen kronor för bensin per år är ingenting för den som tjänar 70000 kr i månaden
    Så det är klart att jag är rädd, hur skall morgondagen bli.
    Dock jag har fått min corona spruta gratis.
    Alltså det gäller i unga år att tänka efter hur ekonomin ser ut när man blir äldre.
    Och inte lita på att andra tar ansvar över den. För det gör de inte oberoende av vilken politisk uppfattning de har. Det man har är torftig mat, tak över huvudet visst man överlever.
    Så ni som är unga det är nu ni kan planera för ålderdomen.

 3. Han är svagbegåvad, på gränsen till imbecill. Det är ju så enkelt som att lyssna på honom med hans osammanhängande och språkligt sett värdelösa svador.

  1. Löfven är iallafall kunnig i att stava, även om jag tycker att rättstavning är övervärderat.

 4. SENT SKA SYNDARNA VAKNA ! 😡

  ”Varför ser du flisan i din broders öga men märker inte bjälken i ditt eget öga?”
  Du hycklare, ta först bort bjälken ur ditt eget öga!

  Ni i media har ju bidragit till det helvete som Socialdemokraterna (Stefan Löfven), och nu börjar ni reagera, när en dåre som ni gav musikpris till 🙄 vill kidnappa nån media figur….
  HYCKLERI….det går bra att reagera när ni nu själva drabbas…ÄCKLIGA HYCKLANDE DUM-MEDIA…FALSKA RÅTTOR 🐀 🐀.

  Ps. Det finns bra media…som Eva Vlaardingerbroek, som har anlitats för att visa världen hur sjukt Sverige styrs. Toppen EVA ☀️☀️☀️☀️☀️

 5. Lögnen är en central faktor i såzzarnas suspekta verksamhet. Maktbegäret överskuggar allt. Sanningen däremot, är bara till besvär när man har fullt upp med att trampa på den egna befolkningen.

 6. Jag tror faktiskt att om Steffes fru skulle sätta sig i sin mans stol och styra skulle det bli bättre. Det lilla jag sett och hört så är hon mer benägen till att tänka än att tala, vilket saknas hos honom.
  Samtidigt är det en lycka för Sverige eftersom ombyte av regering med Steffe nu kommer fortare.
  Personligen håller jag tummarna för att MP försvinner ur Riksdagen och att Rödluvan tillsammans med V och Steffes gäng blir opposition med så där 46 %.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: