Henrik Arnstad, ett skämt året runt

GOTT & BLANDAT. Pettersson är inte så imponerad av de skämt som sprids på 1:a april och vill inte offra tid på att göra något själv så jag tar ett ur verkligheten. Den så kallade historikern och statsminister Löfvens rådgivare och fullständigt obegåvade Henrik Arnstad är kul, ett tragiskt skämt året runt för att inte tala om statsministern men Löfven är inte kul, han är en katastrof.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Henrik Arnstad, ett skämt året runt

 1. Så trött på den här så kallade ”näthatsgranskaren” Thomas Åberg ,går han aldrig på bio?
  Hen borde gå tillsammans med ANDERS LINDBERG och Henrik Arnstad. 3 fula flugor i en smäll !!!

 2. Herr Arnstad är ett kvitto på vilken nivå vi är på när det gäller styrande av skutan Sverige, det läcker lite här och där, snart ryker bottenpluggen och då blir det åka av!

 3. Med tanke på Herr Löfvens senaste uttalande om kommunismens förträfflighet så undrar man ju om han fått den informationen från ”Historikern” Herr Arnstad ?

 4. Och han skall vara historiker! Om man nu skall använda den nuförtiden så populära skuldfrågan vad gäller generationer bakåt så kan knappast JÅkessons föräldrar vara födda vid tiden för överenskommelsen mellan NaziTyskland och Sovjetunionen, men antagligen hans far- och morföräldrar.
  Har någon undersökt Arnstads generationer bakåt och vad de stod för?
  Arnstad är komplett galen i sina analyser!

  • Hämtat ur en längre text av bloggaren ”Karpstryparn III”, som skriver om ”den notoriske mytomanen och bluffhistorikern ” Henrik Arnstad.

   Citat: ”Nåväl, hans enorma och osakliga hat emot just SD är välkänt, på t ex Twitter öser han dagligen ur sig minst sagt absurda lögner om just SD. Att ingen sverigedemokrat än har polisanmält denna lobotomerade dubbelidiot för grovt förtal är verkligen en gåta….men å andra sidan tycker de kanske inte att han är värd det. Ta bara det han öste ur sig om Sverigedemokraterna för några dagar sedan på Twitter, då skrev han nämligen följande:”Tror risken är minimal att moderaterna vill samregera med en fascistisk terrororganisation. Moderaterna är ett demokratiskt parti.” – Denna absurda dynga öste Henrik Arnstad ur sig när han i lördags, alltså den 28:e november, fick reda på att SD:s partiledare Jimmie Åkesson hade sträckt ut handen till Moderaterna och Kristdemokraterna för samarbete med SD”.

   https://karpstryparn.wordpress.com/2015/12/01/henrik-arnstads-sjalvbiografi-heter-ett-tomt-huvud-kan-inte-tanka/

   • När man hört hans svammel förstår man var
    Stefan Löfvens kommer ifrån, Arnstad är ju
    Stefans Mentor? Ja herre jisses, arma land!

  • Billy B:
   Det var ett näpet barn med cykelhjälm du lagt in !!
   Möjligen alltför feminin,om det nu är en manlig varelse ?

 5. Fp-lederskan kommer med dagens andra ”a p r i l s k ä m t” i X-pressen.(nutidens,”En rolig halvtimma”)
  Här kallar denna ”mörkhyade”,SD för ett litet ”ytterkantsparti”,som hon skall bekämpa !!
  Notera dessa ord kommer från ett FP,som kämpar för att nå 4%-spärren !! 🙂

  • Deras namn ”liberalerna” är ju också ett skämt i sig. Bra ironi i det namnvalet.

 6. Hade någon ljugit så om en neger eller zigenare hade det blivit fängelse och dyra böter. Det är skillnad på människor Sverige. Socialdemokraterna fördjupar dessa skillnader och baktalar människor. Börjar likna 30-talets Tyskland.

 7. Här kan vi prata om att hela jävla proppskåpet har brunnit
  i en total kortslutning av sällan skådat slag en total härdsmälta.

 8. Ja stänger man ner mentalsjukhusen så blir det så
  att figurer som Henrik Arnstad får springa lösa och
  detta drabbar ju andra. Han hade varit en given patient,
  hans enorma svamlande fick Danska journalister att tappa
  hakan när Danska o Svenska journalister samtalade i en
  TV debbatt, vad Henrik Arnstad hade där att göra är där
  förmodligen ingen som vet, allra minst Danskarna som bara
  gapade av förvpnining över hans svammel!

 9. Att kalla honom för aprilskämt är ju en förolämpning mot allt vad aprilskämt heter.

 10. Arnstad är det levande beviset,för att DÅRHUSEN har slagit igen !
  Nu går han och hans gelikar runt och kämpar,för att överleva ute i fria !!

  • Körde pannorna i gamla Sundby sjukhus i Strängnäs ett tag. För en tjugo år sedan. Nyfiken som jag är så pratade jag med pensionärer som bodde kvar i arbetarbostäderna som hade jobbat på sjukhuset. Vi pratade mycket om vad det var för patienter. Allt från konstnärer som han inte vilje säga namnet på. Skådespelare för avprogramming alkoholprogram nu levande artister som kom för att äta upp sig. 1200 patienter lika mycket personal. Så många var inlagda kortare tider. Sen dom som bodde hela livet där dog där. Alla som dog opererades hjärnan ut på i forskningssyfte. Så Arnstad hade platsat där med jämna mellanrum. Många politiker med hata symptom hade nog platsat där på den tiden. Se vette fan ska man vara glad eller ledsen att dom är borta det är frågan. Det var tydligen ett samhälle i samhället. Sågverk eget jordbruk köket tog emot hela djurkroppar troligen från egna gården. Kyrka dansbana för midsommar. Men källargångarna var skitläskiga dit gick man inte frivilligt kändes som det rörde sig folk där nere.

   • Då vet du hur Stenbock i sina unga år som säljare råkade känna sig,när jag valde fel dörr på S:t Maria i Hbg !
    När det dessutom inte fanns något handtag på insidan av dörren,och intagna i randiga kläder närmade sig,och stod och stirrade på mig.
    Ett minne för livet.
    Vet ännu idag inte vem/vad som räddade mig ur situationen.

Kommentera