Stenevi förfärad – muslimska kvinnor får slöjan avryckt

ISLAM. Jämställdhetsminister Märta Stenevi (MP) reagerar med förfäran över resultatet i Brottsförebyggande rådets rapport om anmälda islamofobiska hatbrott. – Här är det många situationer som beskrivs, inte minst hur muslimska kvinnor blir attackerade och får sin slöja avryckt, säger Stenevi.

Märta Stenevi, pressbild Miljöpartiet

Studien visar att hatbrotten mot muslimer förekommer på många olika platser och att olika typer av gärningspersoner ligger bakom. En av dem som utsatts är 22-åriga Nour från Göteborg som blev överfallen för att hon bar slöja, något hon inte längre vågar bära. – Det är jätteviktigt att någon gör något åt saken, säger Nour.

Pressmeddelande från BRÅ

-Pettersson säger att det är aldrig bra att människor attackeras, men jag skulle hellre se att jämställdhetsminister blev upprörd när svenska barn blir rånade på sina kläder, mobiler och pissade på eller när svenska flickor och kvinnor blir attackerade verbalt och fysiskt eller knivhuggna av afghan i Vetlanda.

Bildinsändare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Stenevi förfärad – muslimska kvinnor får slöjan avryckt

 1. Märta. Ge dig ut i Stockholms gängkriminella värld, så får du säker uppleva värre saker än en avryckt slöja.

 2. Skröna, precis som den om att någon skulle hällt mjölk på en svarting så den skulle bli vit eller kulturberikaren som fick sparken från Bodens brandförsvar.

  Socialister är per definition idioter.
  Idioter är godtrogna och lättlurade.
  Stenevi är både ock.

 3. Att någon skulle ha råkat ut för att få sin ”slöja” avryckt, tillhör SSAH (saker som aldrig hänt). Det är verkligen en skröna, en råtta i pizzasituation

 4. Hashtag #neverhappened

  Fabricerade påståenden för att flytta fram sina egna positioner.

  De enda jag kan tänka mig skulle kunna rycka av dem slöjan är deras egna landsmän. Detta för att ta heder och ära av kvinnan i fråga. För svenska män är det helt främmande varför påståendet blir helt absurt i våra öron.

 5. Inte med ett enda ord visar BRÅ på några dokumenterade fall av s. k. Slöjryckning, i ovanstående länk. Däremot förekommer uttrycket ”KAN hända”, ”KAN ske”, ”KAN förekomma” och liknande former av rena spekulationer. Snacka om fria fantasier och rappakalja !

 6. Uj Uj vad hemskt Märta, det måste vara värre än att bli mördad och våldtagen som många Svenska kvinnor blir och har blivit, men
  sådana skitsaker märker inte Märta i sin förvirrade värld.

  Något som är otroligt är att MP kan vaska fram det ena stolpskottet som är värre än föregående varje gång ?

 7. Får man slöjan avdragen är det nog så enkelt som att man var på fel plats vid fel tillfälle. Detta har inget med religion att göra utan här talar vi om en psykiskt sjuk person.

 8. Slöjryckningar, det har jag aldrig sett. Ingen annan heller, det saknas alltid vittnen till dessa händelser. Hur omfattande är problemet enligt Brå? Om det ändå har skett någon enstaka gång, så är det viktigt för offren att förstå att det är en ensam galning som utfört dådet. Det har absolut inget med religion att göra, och det är direkt förolämpande och skadligt för Sverige att påstå något annat. Att ovanpå detta även använda det som ett politiskt slagträ, det är något fullständigt förkastligt, hör du det, Märta?

 9. Att dra av en slöja verkar vara värre än när muslimska män gruppvåldtar.
  Märta Stenevi lider troligen av något förståndshandikapp.
  Inget hon uttalar sig om står i paritet med verkligheten.
  Hon försvarar alla invandrare oavsett vad dom begått.
  Men hatar svenska män.
  Är det sådana vi vill avlöna med skattemedel. Nej tack hon är osmaklig.

 10. Miljöpartiet har verkligen förstått det hela. För att få procent hoppar vi miljön och fokuserar på svartskallar i stället…..

 11. Märta Stenevi som är en representant för extrempartiet mp tycket jag skall
  inrikta sig på alla brott som begås mot svenskar.
  Hoppas innerligt att dessa åker ur Riksdagen vid nästa val.

 12. Hur kan denna människa fått denna position? Hon verkar lindrigt sagt helt verklighetsfrånvänd påstådd slöjryckning (många som tidingrna basunerat ut har vart falska) om man ställer det mot gängvåldtäkter hedersmord Måtte MP ryka ur valet 2022 helst före

Kommentera