SD sätter internationell perspektiv på Sverigebevakningen


MEDIA. Sverigedemokraterna tar in internationell hjälp till Youtube-satsningen ”Riks”. Partiet har värvat holländska Eva Vlaardingerbroek som programledare för det nya veckomagasinet ”Let’s talk about it”, som är tänkt att nå en internationell publik. – Det kan vara intressant att få in ett internationellt perspektiv på Sverigebilden, säger SD:s kommunikationschef Joakim Wallerstein.

Eva Vlaardingerbroek tillhörde tidigare det islamkritiska partiet Forum för demokrati.

Eva Vlaardingerbroek. Bild: Skärmdump Riks

-Pettersson säger att satsningen kommer naturligtvis inte att ses med glädje från de etablerade medierna som får allt svårare att sprida ”sin sanning” i olika medier. Ett exempel är att Expressen sätter SD-hatande Baas på bevakningen. Jag tror eller inte Löfven och gänget är imponerade. Jag hade hellre set det på svenska och obligatorisk distribution till dem som röstar på sjuklövern.

Varmt välkomna till det första avsnittet av ”Lets talk about it”

Eva pratar om vad hon fick uppleva under sin första vecka i Sverige. Bland annat om det brutala våldsdådet i Vetlanda där statsminister Stefan Löfven snabbt avfärdade invandringskopplingen till dådet även fast det var en afghansk migrant som gjorde det. Och vad är skillnaderna mellan det öppna Sverige och det totalt nedstängda Nederländerna?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “SD sätter internationell perspektiv på Sverigebevakningen

 • Jörgen Filipsson

  man kan ju fråga Grekerna vad dom anser om Ylva Johansson?

  Gilla

 • per22

  Kan bli lite som Aleksandr Solzjenitsyns avslöjanden i GULAG-arkipelagen.
  Nu kan övergreppen mot det egna svenska folket som våra PK-regeringar dolt för omvärlden, komma fram i det internationella ljuset.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  En frisk fläkt som man kan vädra ut lite av den unkna pkluften.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  I Holland slås fredliga demonstrationer mot överdrivna restriktioner ned med polisiärt övervåld – så även i England:

  Gilla

 • Nils Dacke

  Bravo, Aj aj Sverigebilden, nu kommer svenska institutet , UD och sossarnas nomenklatura samt dess politruker att skita på sig, aj aj Sverigebilden, Sverigebilden…..!

  Gilla

 • Mer olja

  Det bästa som kunnat hända. Det gäller att förlöjliga pajaserna i ”regeringen” och på våra ”myndigheter”.

  Lite sent bara. Hoppas det får stor spridning. De flesta är nog trötta på att Janne Långben och gänget styr och bestämmer.

  I love oil!

  Gillad av 1 person

  • ulsansblogg

   Nu inväntar vi endast Löfvéns, Mogges och Ygemans drag mot den här exceptionella begåvade satsningen. Ska de återigen gråta ut hos You-tube för att de ska censurera ?. Kanske anar ”Tubens” ägare ugglor i mossen att de svenska mer eller mindre fascistiska socialdemokraterna talar i egen sak. ( eller vad anser ULSANS vänsterblivna följare de som saknar argument, låt tummarna ner hagla, LOL)

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: