Stäng

12 reaktioner på “Dagens

 1. Tänk om man nån gång skulle få höra ”Jag Hade Fel” från nån av klimatalarmisterna. Lär ju aldrig ske bara en massa krystade bortförklaringar.

 2. Nu något helt annat…
  Vi vet alla hur mycket ris Tegrell (eller vad han heter) får,för våra C.19-regler,i jämförelse med andra ”demokratier” inom EU !
  I dag har åter Merkel o Co utfärdat ny inkomstbringande dekret.
  Tidigare måste befolkningen bära en mask för ansiktet,med beteckningen FPP 2,utanför sin våning i gatuvimlet.
  I dag måste dessa bytas ut mot en ny typ och med nya kostnader.
  På detta sätt inkasseras nya vinster. Liksom de ”tester” som måste ske i stort,varje gathörn.Dessa kostar mellan 4/500 kronor ur egen ficka ! Utan sådan tillåtes ingen gå in i Livsmedelsaffärer,eller besöka de frisörer som tillåtes ha öppet.
  Bryter någon mot dessa bestämmelser,väntar böter upp till 5.000 Euro !
  Med tanke på allt detta,skall vi vara tacksamma över de regler som finns i Abzurdistan. Glöm ej hellre att c:a 70 % av de svårast drabbade,är importer !
  Glad Påsk !

  1. Melittafilter med gummisnodd har samma funktion om du inte köper en heltäckande gasmask(helst med snorkel med backventil) och är utan skägg.

   Och fungerar lika bra som knäskydd till en hockeyspelare(not).

   1. Då var det i n t e en sådan som skymtade fram i kvällens Nyheter,på ARD ! På den stod ” Ich bin Doof”….. Troligen var det inte logon…..

 3. Al Gore, till synes av samma inskränkta kaliber som hans såta socialist-vän, Biden!
  Som nu för att bekämpa brottsligheten, legaliserar brott i, i första hand New York där det nu är lagigt med canabis!
  Så bekämpar man brottsligheten om man är senil, korkad och ond!
  Varför inte legalisera mord också, då sjunker brottsstatistiken ytterligare och han kan visa opp fina siffror för befolkningen!
  Precis som i Sverige.
  Här importeras brottslingar och samhällsparasiter från islamska regioner i kubik och kvadrat för att som dom påstår ”rädda våra pensioner”
  Hur dom räknar har jag aldrig förstått, vilket jag är tacksam för!
  Men man behöver nog inte ha många hjärnceller kvar för att inse att dom som vanligt ljuger och bluffar!

 4. Någon av dessa obildade ”klimatister” skrev igår att Grönland skulle bli grönt,redan om några år !!
  Denna skribent har m.a.o. ingen aning. På Grönlands västkust odlas t.o.m. Jordgubbar sedan länge…Trädgårdar och andra odlingar är inte hellre obekant på denna Danska Ö ! Det man måste rätta sig efter,är liksom hos oss i sydligare länder,naturens regler !
  Och dessa lär ingen levande varelse kunna förändra !

 5. Allt klimataktivisterna har förutspått genom åren har slagit fel men trots det så får man inte ifrågasätta vad de påstår.
  Klimataktivismen är nu en fullfjädrad religion där profeten är en ung obildad och outbildad retarderad flicka, Greta, och den heliga symbolen Vindmöllan.

  1. Al Gore och Greta kan agera mål 🥅 stolpar vid nästa fotbolls VM…de utgör sig för att vara supersmarta när det gäller miljöfrågor….men, de är riktiga stolpskott. 🥴🥴

   Goddag yxskaft !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: