18-årig kvinna försvunnen, svensk man gripen misstänkt för mord – Elin hittad död

BROTTSLIGHET. Polisen har inlett en mordutredning efter att en 18-åriga kvinna har försvunnit i Höör. Det meddelar polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford på en presskonferens.
Vi befinner oss nu i en mordutredning, sa Westford.

Elin Klinteberg. Bild från Facebook

Det är omständigheter som har lett fram till detta. Det övergick till en förundersökning om människorov och sedan till en förundersökning om mord. Ingen kropp har hittats och tekniker är ute och undersöker platsen där hon försvann.

En man I 25-årsåldern har gripits men polisen vill inte svara på om han har erkänt. Polisen säger att de ännu inte vet om den gripne mannen och den försvunna kvinnan har någon koppling till varandra.

Uppdatering kl. 16.07: Polisen kan bekräfta att man under sen eftermiddag påträffat en avliden person, som identifierats som den försvunna Elin. Anträffandeplatsen, som är en av de sedan tidigare avspärrade områdena i Höör, är fortsatt avspärrad. Anhöriga är underrättade.

Avspärrningarna kvarstår och tekniska undersökningar fortgår under kvällen. Polisen fortsätter med utredningsåtgärder, som inkluderar att hålla förhör och samla in samt följa upp tips.

Den gripne och misstänkte mannen är svensk, född 1994. Senast på lördag den 3 april kl. 12 måste åklagaren fatta beslut om eventuell begäran om häktning vid Lunds tingsrätt.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “18-årig kvinna försvunnen, svensk man gripen misstänkt för mord – Elin hittad död

 1. Eftersom polisen kunde gå ut med att den misstänkte mannen var svensk och 25 år gammal, så var han troligen vit och född av svenska föräldrar. Annars hade det väl bara sagts att det var en ”hen” av okänd ålder.

 2. Är gärningsmannen svensk på riktigt eller har han bara åkt tunnelbana i Stockholm?

   • Aha….
    Då är detta kanske en av de ”marknads-gycklare” som Stenbock varnades för,av mina föräldrar !
    Fast på den tiden bodde dessa i cirkusvagnar,som drogs runt av hästar från by till by….

   • Och alla invandrare är baaaarn, raketforskare och kirurger samt en vinst för samhället, och vill bara gott!

    💐 till Elins nära…kan inte finna ord för sorgen 😥

 3. Sörjer med hennes anhöriga. Men som sagt som idioterna säger politiker o experter. Hon är död och går inte att återuppväcka. Jag blir så jävla förbannad över sånt dravel. Hennes död får inte sättas i politiskt syfte säger snart föräldrarna. Men för fan troligen dog hon i politiskt syfte. Det mångkulturella Sverige. Jaja det kan ju vara en svensk som har dödat henne. Dravel o skitsnack. Hon dog en politisk helt onödig död hur som helst. Är det en svensk så har samhället format den svensken i fyrtio år av hjärntvätt. En sjuk människa vad hjälper det mentalsjukhusen är nedlagda. Och dom psykiskt sjuka fria i samhället. Södertäljebon Westerberg förstörde Sverige med mycket hur som helst dog hon en politisk död.

  • Kanske ett nytt Elin-fall.
   Glöm aldrig Elin Krantz – ett oskyldigt offer för sjuklöverns massinvandring.

 4. Jag gissar att hon heter Elin i förnamn och att han heter Muhammed i förnamn.

  Obs det är endast min gissning.
  .

 5. Ung man? Vad innebär det? Hmm, hade det varit en svensk yngling hade det nog basunerats ut i SR/SVT så det är väl troligen något annat.

 6. Är han gripen så vet dom naturligtvis både vem han är och var han kommer ifrån.
  Men frågan är om dom VILL tala om det eller inte?
  Ursprunget ska naturligtvis till varje pris dölja av landets korrupta myndigheter och där ingår nu även polismakten!
  I östersund i går blev en blind man med vit käpp överfallen och brutalt misshandlad.
  Polisen är i vanlig ordning knäpptysta betr. gärningsmännen.
  -Men jag slår vad om en hundring att det inte var Greta från syjuntan som är gärningsman och inte heller Svenne på sin moped.
  Och hur i hela friden ska dom någonsin kunna gripa rätt brottsling när det verkar vara förbjudet att ange signalement? Ett synnerligen märkligt fenomen som finns bara i Sverige.
  Är det kanske därför som svenskar alltid blir beskyllda -och även gripna- för alla brott begångna av utlänningar?
  Svart blir till vitt när det är något negativt och tvärt om när något är positivt.
  En spade har helt plötsligt slutat att vara en spade!

  .

 7. Är det bara Stenbock,(som har några år på nacken) som undrar varför det sker sååå många brott mot flickor/kvinnor,nu för tiden?
  Kan inte erinra mig att det på 40/50/60 och 70-talet förekom sådana i större omfattning.
  Är det deras umgängeskrets som förändrats ? Eller har inte deras föräldrar redan som barn varnat dem,att umgås med kriminellt pack ?
  På den tiden Stenbock var barn,fick vi lära att hålla oss på avstånd,från Zigenare och marknads-gycklare !!
  Tack och lov fanns ju inte niggrar o araber på den tiden,som kunde utgöra en fara !!

  • Min fest tid i Södertälje på sjuttiotalet. Så gick tjejerna trygga hem på nätterna. Var en lycklig tid. Tills turk invasionen. Förlåt syrianer o assyrier dom blev fina efter ett tag.

Kommentera