Stäng

Ali och Amin döms även i hovrätten för grov våldtäkt och tortyr på kyrkogård

VÅLDSVÅGEN. Svea hovrätt, mål B 1166-21, har idag i huvudsak fastställt den dom från Solna tingsrätt där två män, en 21-åring, och en då vid brottet 18-åring, Mohamed-AMIN El Hani, dömdes för bl.a. människorov, grov misshandel, grov våldtäkt och rån av två unga män på Norra begravningsplatsen i Solna i somras. Tingsrätten kom fram till att männen gjort sig skyldiga till människorov, grov misshandel, grov våldtäkt, rån och övergrepp i rättssak mot två unga män under en natt i augusti förra året på Norra begravningsplatsen i Solna. Hovrätten har gjort samma bedömning.

Ali och Amin

Hovrätten har beträffande 21-åringen fastställt tingsrättens straff om fängelse i nio år. 18-åringen dömdes både i tingsrätten och nu i hovrätten även för ett annat rån. Beträffade detta rån fann hovrätten att straffvärdet var något lägre än det som tingsrätten kommit fram till. Hovrätten har därför sänkt straffet för 18-åringen, från fem och ett halvt till fem års fängelse. Hovrätten har i övrigt i huvudsak fastställt tingsrättens dom.

Hovrätten är enig i sin bedömning.

Mohamed-AMIN El Hani, född 2002, döms för grov våldtäkt, människorov, grov misshandel, rån, övergrepp i rättssak, narkotikabrott, olovlig körning, ringa stöld, ringa narkotikabrott till 5 år.

Ali Jahani Asl, född 1999, döms för grov våldtäkt, människorov, grov misshandel, rån, övergrepp i rättssak, ringa narkotikabrott till fängelse i 9 år.

-Pettersson tycker att detta borde vara ett fall för…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

TIDIGARE 2021-01-29. Ali och Amin som dömdes för tortyr och grov våldtäkt överklagar på alla punkter

VÅLDSVÅGEN. Ali, 21, och Amin, 18, som dömdes dömdes av Solna tingsrätt för människorov, grov våldtäkt, grov misshandel, rån samt övergrepp i rättssak. Amin dömdes till fängelse i fem år och sex månader och Ali fick fängelse i nio år överklagar domen till Svea Hovrätt på alla punkter.

Enligt tingsrätten hade männen fört två svenska tonårspojkar till en avlägsen skogsdunge vid en kyrkogård i Solna, där de sedan misshandlades med slag, sparkar och tillhyggen, bands till händer och fötter samt grävdes ned i gropar. Den ena av pojkarna ska även ha utsatts för en grov våldtäkt.

– Pettersson undrar vilka rådgivare invandrarna har? Straffen är redan låga och vi får hoppas hovrätten lägger på några år.

TIDIGARE 2021-01-07. Ali och Amin döms för tortyr och grov våldtäkt på kyrkogård

VÅLDSVÅGEN. Amin och Ali döms döms för att ha misshandlat och förgripit sig på två tonårspojkar under en hel natt på en kyrkogård i Solna. Amin, 18, döms till fängelse i 5 år och 6 månader medan Ali, 21, får 9 års fängelse. Fängelsestraffet för Amin reduceras på grund av hans ålder.

Männen döms bland annat för människorov, grov våldtäkt, grov misshandel, rån och övergrepp i rättssak.

Tingsrätten anser att det är bevisat att tonåringarna slogs, sparkades och blev knivstuckna samt att de tvingades av sina kläder, bundits till fötter och armar, försetts med munkavel och tvingats ligga nakna i gropar täckta med pinnar.

”De har fått motta åtskilliga hot om att de skulle dö och begravas”, skriver tingsrätten.

Pressmeddelande

TIDIGARE 2020-11-30. Idag börjar rättegången mot Ali och Amin för tortyr och våldtäkt på kyrkogård

VÅLDSVÅGEN. I dag inleds rättegången efter en uppmärksammad händelse i somras, då två män misstänks ha utsatt två tonårspojkar för en tortyrliknande misshandel på Norra Begravningsplatsen i Solna.

Bland annat ska offren enligt åklagaren ha bränts med glöd, misshandlats och tvingats klä av sig nakna – ett av offren ska även utsatts för en grov våldtäkt av männen och att tortyren varade i nio timmar. De båda åtalade nekar till brott. ”Att sexuellt våld används i den här kontexten handlar vanligtvis inte om sexuella drivkrafter, utan om en vilja att förnedra”, säger Niklas Långström, psykiatriker och våldsbrottsforskare vid Karolinska institutet

– Pettersson noterar att de ”stora” medierna inte med ett ord nämner att gärningsmännen är från Mellanöstern och offren skötsamma svenskar, men om en yrkeskriminell afroamerikan råkar illa ut i USA blir det andra bullar.

Ali och Amin åtalas även för andra brott.

Solna Tingsrätt Mål: B 7860-20

TIDIGARE 2020-11-17. Två invandrare åtalas efter utdragen tortyr och våldtäkt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Två män, Ali och Amin, åtalats för den tortyrliknande misshandel som skedde i Solna i somras. Offren var svenska pojkar och misshandeln var mycket långdragen. Motivet ska ha varit att komma över pengar.

Ali, Jahani Asi, född 1999 och Amin, El Hani, född 2002, misstänkts för människorov, grov rån, tortyr, våldtäkt med mera.

De två åtalade, en 18-åring och en 21-åring, misstänks ha utsatt två pojkar för ett utdraget brottsligt angrepp på Norra begravningsplatsen i Solna utanför Stockholm natten till den 23 augusti i år.

Männen, med bakgrund i Mellanöstern, har trots tidigare grov brottslighet sprungit lösa i samhället.

Männen är misstänkta för människorov, synnerligen grov misshandel, grov våldtäkt, grovt rån och övergrepp i rättssak.

TIDIGARE 2020-09-23. Motbjudande och vidrigt vinklat av Expressen

JOURNALISTIK. Journalister är ofta vidriga, i detta fall ovanligt vidriga och motbjudande. Den 18-årige El Hani Amin sitter tillsamman med den 21-årige Jahani Asl Ali häktade på sannolika skäl för bland annat människorov, grov misshandel och våldtäkt mot två svenska tonårspojkar, vars brott skedde natten till söndagen den 23 augusti, vid Norra begravningsplatsen i Solna.

I utredningen framkommer också detaljer om händelseförloppet på kyrkogården, gärningsmännen använde knivvåld, våldtog med tillhyggen och urinerade på ett av offren. De hade knivhuggit offren i vaderna för att försvåra flykt och våldtäktstortyren höll på större delen av natten.

Trots detta vidriga brott så koncentrerar sig Expressen på gärningsmännen och beskriver dem som vanliga trevliga killar med lite otur och givetvis nämns inte att offren är svenskar och gärningsmännen invandrare. Dessutom var Expressens artikel öppen men tydligen skäms de och införde betalvägg när det började skrivas på alternativa medier.

En normal tidning hade skrivit om offren, skötsamma killar som kämpade för att komma in på fina skolor och skaffa sig en bra framtid.

TIDIGARE 2020-08-26. Tortyr och våldtäkt i Sverige får mindre uppmärksamhet än nyheter från USA

MEDIA & BROTTSLIGHET. Nu är två mena-män, 18 och 21 år misstänkta för att ha torterat och våldtagit två svenska pojkar 15 och 17 år. SVT Aktuellt ger tortyr och våldtäkt i Sverige 30 sekunder mitt i programmet, men lägger gärna fem minuter på en skjutning i USA eller våldtäkter i Indien. 

-Det är nästan så Pettersson tror att media försöker dölja att det finns problem i Sverige. Den ena araben var dessutom dömd till fängelse för mordbrand men gick ändå lös….  

De misstänkta, på sannolika skäl:

 • Amin, El Hani, född 2002, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån
 • Ali, Jahani Asi, född 1999, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån

Tid 2020-08-22 23:00 — 2020-08-23 08:39 Norra Begravningsplatsen, Solna kyrkväg, Solna

Solna tingsrätt Målnr: B 7860-2

TIDIGARE 2020-08-25. Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

BROTTSLIGHET. De två pojkarna 15 och 17 år som torterades på en kyrkogård i Solna räddades av ett förbipasserande vittne. Det uppger åklagare Anders Tordai. Förövarna, två araber 18 och 21, som båda är kända av polisen sedan tidigare, är misstänkta för grov misshandel och människorov, enligt Aftonbladet

20200826_044907

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har lite uppgifter. Två vanliga svenska pojkar på väg hem, nyktra, efter en födelsedagsfest hos vänner, plockas ut på måfå och torteras av ”ghettotrash” som jag förmodar är en omskrivning för invandrare. Gärningsmännen är kända av polisen och enligt socialtjänsten har föräldrarna till gärningsmännen brustit i omsorg.

Den yngre araben var dömd till fängelse men gick ändå lös.

-Pettersson säger om vi inte är i ett lågaktivt inbördeskrig så är vi bra nära och journalister samt många politiker gör allt för att dölja verkligheten.

TIDIGARE 2020-08-23. Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Förbipasserande hittade två avklädda pojkar på en kyrkogård i Solna tidigt på söndagsmorgonen. Pojkarna ska ha utsatts för en tortyrliknande misshandel som varat under stora delar av natten, enligt uppgift till Aftonbladet.

– Två män är anhållna misstänkta för misshandel och människorov, säger Anna Magnusson vid åklagarkammarens presstjänst.

Vid 23-tiden på lördagskvällen ska pojkarna ha förts in på kyrkogården och hittades avklädda av förbipasserande tidigt på söndagsmorgonen. Brottsoffren, som är omyndiga, har utsatts för tortyrliknande och kränkande våld under flera timmar. De misstänkta männen ska vara i 20-årsåldern.

Polisen

-Pettersson noterar att en ny våldskultur växt fram i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 reaktioner på “Ali och Amin döms även i hovrätten för grov våldtäkt och tortyr på kyrkogård

 1. Håken vet om vi inte borde införa öga för öga tand för tand igen i våra lagböcker.
  Sekten har ju försökt översätta mycket från Bibeln men något ” såsom du vill bli behandlad av din nästa, så och ska du behandla denne.”
  Fast det är klart din nästa är för sekten inget annat än haram vilka helst skall utplånas.

 2. Dom blir inte mindre kriminella med långa straff, precis
  som dom sjuka inte blir mindre sjuka för att dom ligger
  på sjukhus?? ALLTSÅ ENLIGT LINDA SNECKER ?

  1. Jag vet inte om man blir mindre kriminell av att sitta i fängelse, men under de närmaste åren lär de inte kunna hitta på något

 3. Av Kriminalvanvården kommer de få högre lön (13 kr skattefritt per h, för att prestera 0 för andra människor) mer än hemma i hemlandet,

 4. 9år är OK, men 18 månader f den andra är
  en skandal! Offren kan vara skadade för
  livet. Utvisning f båda en självklarhet.

 5. Jävla äckliga arabfikusar. Men dom är ju det, arabpacket, lite bögiga. Våldtar de inte, sätter de på boskap….

 6. Nio och fem och halvt år för så grova brott mot två pojkar. Det är en jävla förolämpning. Människorov har livstid i skalan, rimligt straff borde vara 15-25 års fängelse och därefter livstids utvisning.

 7. Skräp av skräp 🤬

  HOPPAS DE FÅR SINA RIKTIGA STRAFF I FÄNGELSET, ELLER TIDEN EFTER NÄR DE SLÄPPS!

  Håller tummarna 😠

 8. Skicka tillbaks dom till orten….där är dom ju inte överdrivet förtjusta i bögar…

  1. En muslim som våldtar en otrogen pojke är inte bög. Bara den som blir penetrerad är bög enligt islam.

 9. Ja,i dagens Abzurdistan hade Dahlman tvingats jobba övertid !!
  Stenbock skulle gärna avlastat honom,när det gäller de två på bilden ovan…

 10. Det mest kännbara straffet för dessa avskum är en snabb utvisning direkt. Några år i svenska fängelser och sen har vi dom ute i samhället igen. Det vill vi väl inte. UT MED SKITEN NU

Kommentera

%d bloggare gillar detta: