Skrev ”terrorister” om bönefilm från Brunnshallarna

ISLAM. Som en kommentar till filmen från Islamiska kulturföreningens fredagsbön i Brunnshallarna beskrev Ronnebybon deltagarna som ”terrorister som spred gift”. Nu åtalas han för hets mot folkgrupp, skriver SVT.

Det var i september förra året som mannen som är i 35-årsåldern och bosatt i Ronneby kommenterade ett inlägg i sociala medier. Kommentaren gällde en film från fredagsbönen i Brunnsparken och publicerades vid ett tidpunkt det samtidigt rasade en lokal debatt gällande tillståndet för fredagsbönen på den aktuella platsen.

Den nu åtalade mannen, som polisanmäldes av kulturföreningens företrädare, använde i kommentarsfältet formuleringen ”terroristerna”, vilket nu alltså gör att han åtalas för hets mot folkgrupp.

-Pettersson säger att alla muslimer är inte terrorister men de flesta terrorister är muslimer, det är löjligt att myndigheterna lägger resurser på detta…

***

TIDIGARE 2020-08-08. Nu har islam och muslimerna tagit ännu ett steg mot islamisering…

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Vi har många gånger skrivit om islam och muslimernas steg för steg taktik, nu har det tagit ett steg till. Islamiska kulturföreningen har ansökt och fått tillstånd för religiösa sammankomster i Brunnshallarna belägna i Brunnsparken med hänvisning till rådande pandemi. Ronneby kommun gav grönt ljus till utomhusmoskén och kommenterade den omdebatterade frågan med att de ”inte lägger någon värdering i det”.

-Pettersson undrar över denna flathet och principlöshet från våra myndigheter. Skulle någon annan organisation tillåtas arrangera sammankomster på kommunal mark där endast män var välkomna?

Var är alla vänsterblivna och genustramsare när muslimerna tar steg för steg mot medeltiden med allt vad det innebär för kvinnor och hbtq-personer.

Filmen från Samhällsnytt

 • TIDIGARE 2020-03-01. Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Skrev ”terrorister” om bönefilm från Brunnshallarna

 1. Om nu någon hade skrivit att nazismen är ett gift som sprids i samhällskroppen när ett gäng vanartiga gossar med problem med tankeförmågan hade stått och skrikit och heilat hade hen också blivit anmäld för heta mot folkgrupp då? Tror inte det!
  Att bara en sådan fråga som att islam har någon betydelse i Sverige visar på hur långt förfallet har gått.

 2. Tack Pettersson – vi behöver bli påminda lite då och då om denna politiska religion. Vad vi ser är deras framgångsrika ”Jihad i tre steg”, som sakta men säkert underminerar västvärlden. Vi har ju själva i vår högsta politiska ledning en klar muslimvänlig hållning. Vi har ju hört att vår ledning aldrig kommer att kritisera den religionen, och en statsfinansiering som i förlängningen underminerar Sverige ytterligare. Hur länge ska detta få fortsätta? Dessutom – hur kan vår s.k. ”feministiska regering” tillåta deras ruttna kvinnosyn?

 3. Utan dumma och korkade Do Gooders här i Sverige hade
  Mussarna inte kunnat bre ut sig som dom gör.

 4. SANNINGEN SKALL GÖRA DIG FRI.

  Vid ett tillfälle talade Jesus om sin Far, Jehova, och avslöjade de falska religiösa ledarna på den tiden. (Johannes 8:12–30)

  Diktaturen närmar sig, oliktänkande ( när du inte tycker som Socialdemokraterna) och yttrandefriheten ska ”klubbas” ner när det gäller oron för Sverige och svenskarna.

  VAL 2022….kommer du rösta för mer av detta, kommer du rösta på Socialdemokraterna ?

Kommentera