Sörmlands Media får pris för årets bevakning


MEDIA. Sörmland Media består bland annat av tre tidningar – Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning, Södermanlands Nyheter och Katrineholms-Kuriren. Norrköpings Tidningars Media AB, NTM, äger Sörmlands Media och en massa andra mediehus och företag.

Sörmlands medias helvita ledning firar priset. Skärmdump från SN. Foto: Joakim Serrander

Idag rapporterar Södermanlands Nyheter och troligen andra medier i koncernen att Sörmlands Media fått pris för årets bevakning och hyllas. Mediehuset segrade i kategorin Årets bevakning för sin granskning av kommunernas agerande kring offentlighetsprincipen i samband med coronapandemin.

Tyvärr går det inte lika bra med upplagan. Det är länge sedan som upplagan steg, det var uppslag med skryt om hur duktiga man var och det bjöds på kaffe på Stora torget.

Nu var det länge sedan vi fick läsa någonting om upplagan. Undrar varför? Det är säkert roligare för chefredaktör Eva Burman och SN att skryta över priser från det egna skrået, läsarnas gunst är ju och har varit i sjunkande i decennier.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Sörmlands Media får pris för årets bevakning

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: