Christine, 24, våldtogs och dödades av två svarta män

RASISM. En 24-årig kvinna i Pennsylvania hittades död på ett hotellrum i South Beach Miami efter att två män drogat, våldtagit och rånat henne, säger polisen.

Christine Englehardt, Evoire Collier and Dorian Taylor. (Englehardt family, Miami Beach Police)

Enligt myndigheterna hittades kroppen av Christine Englehardt , Richboro, Bucks County, den 18 mars. Övervakningskameror från Albion Hotel på James Avenue visar henne tillsammans med de två männen runt klockan 1 på morgonen.

Evoire Collier, 21, och Dorian Taylor, 24, båda från North Carolina, arresterades under helgen och anklagades för våldtäkt och rån.

Männen anklagas också för att ha stulit hennes mobiltelefon, kontanter och kreditkort när Englehardt var medvetslös, enligt en domare.

Utredarna tror att de misstänkta gav offret ett grönt piller för att droga henne. Läkaren har inte fattat något beslut om dödsorsaken eftersom de fortfarande väntar på toxikologiska resultat. Om utredarna kommer fram till att pillret ledde till hennes död, blir de anklagade för mord.

People.com

-Pettersson undrar var demonstrationerna mot det rasistiska våldet är? Var är BLM och SVT? Är inte Christine lika mycket värd som den kriminella George Floyd?

George Floyd, kriminell, dog vid polisingripande när han begick brott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Christine, 24, våldtogs och dödades av två svarta män

 1. Nu får dom väll fredsprist…
  Vad har dessa individer gjort för ont…
  Är väll vad mp .s..l .c tycker

 2. Hade det varit i Sverige så hade dessa båda kräk fått sig
  tillsänt handhjärtan från Batikhäxorna.

 3. Jag kommer osökt att tänka på frasen ”Lyset är tänt men ingen är hemma” när jag ser dessa två individer. Om inte samhällets dödgrävare varit så framgångsrika det senaste halvseklet så kanske unga kvinnor fått korrekt information om vad och vilka man skall undvika till varje pris.

 4. Tur att det är i USA, hade detta hänt i Sverige så hade de skyllt på varandra och snart varit ute i vårsolen för nya bravader inom det kriminella gebitet och vinsten för samhället.

 5. Åhhhh, det är såååå synd om de svarta….alla vita är rasister och alla svarta är ärliga och vill allt gott.

  Skit ska dömas stenhårt….spelar ingen roll vilken hudfärg…

  Ännu ett liv förstört i BLM framfart med de hycklande falska knäböjande PK-idioters applåderande.

  ALLA ÄRLIGA HEDERLIGA LIV MATTERS.

  💐 till kvinnans nära. 😥

Kommentera