Är socialdemokraterna världsmästare i slöseri?

SKATTER & VÄLFÄRD. Socialdemokraterna – världsmästare i att slösa bort arbetande människors skattepengar. Igår drev Stefan Löfvens regering aktivt igenom ett beslut om att lova bort över hundra miljarder av svenska skattebetalares pengar till EU, skriver Jimmie Åkesson (SD) på Twitter.

Samtidigt som socialdemokraterna just drivit igenom att svenska skattebetalare ska låna 150 miljarder för att ge bort till EU lägger dom ut nedanstående på Facebook:

Ett gammalt men ännu så aktuellt citat av vår tidigare socialminister Gustav Möller. Det är just därför vi tycker att vinstjakten i välfärden ska stoppas. Att välfärdens pengar, det du betalar i skatt, ska gå till just välfärden. Inget annat. Välfärden först helt enkelt! Håller du med oss och Gustav? Dela bilden! 🌹

Idag tycker Socialdemokraterna att det är viktigt att pengarna går till vården och igår var de ute och vevade med en lika taktlös som hycklande floskel om hur skattepengar bör användas.

Hade det funnits ett världsmästerskap där världens demokratier tävlade i att slösa bort medborgarnas pengar så skulle Socialdemokraterna ha en permanent plats, högst upp på prispallen.

-Pettersson säger att det kostar på att försörja Afrika och Mellanöstern i Sverige och i hemländerna liksom dem i södra Europa…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Är socialdemokraterna världsmästare i slöseri?

 1. Förhoppningsvis stoppar Ungern eller Polen den här idiotin genom att lägga ett veto.
  Men M och Kd och de ryggradslösa EU-politikerna har för alltid visat sitt rätta ansikte..

 2. EU är vår chans att någorlunda stå emot Kina och USA. Så att vi européer stöttar varandra är naturligtvis väldigt bra.

 3. Det är inte oss vanliga normalbegåvade de vänder sig till . Det rapporteras att 13,4% av arbetsföra ”svenskar” är bidragstagare . Med tanke på hur politikerna mörkar siffror är mörkertalet stort . Mitt tips är att det är 27%.
  Konstigt lika många som röstade på sossarna i senaste valet .

  • Det är nu uppe i minst 25% av väljarna som är socialbidragstagande invandringsanknytna. Absolut sossarnas största grupp.

 4. Man kräver inte ens att konkursländerna i Sydeuropa höjer skatterna till samma nivå som i Sverige ! Italien har tex. världens 4:e största guldreserv, INGA krav på att Italien ska sälja av den ! Man t.o.m. lånar pengar som man sedan skänker bort ! Över 300 000 fattigpensionärer kan bara se fram emot höjda skatter på de redan svinhöga över 30%:na som man nu betalar i skatt på pensionerna ! Snacka om idioter i den svenska feminist-muslimska regimen !

 5. Katastrofen kommer allt närmare inte ens i lyxfällan lånar man pengar för att sedan ge bort pengarna……

 6. Magda tycker vi borde höja skatterna, 40 – talisterna går snart i pension sa hon( gumman är finansminister o kan inte räkna). många gick för tio år sedan. Vi får dålig ekonomi i framtiden sa hon. Tror fan det om man delar ut våra pengar till kreti o pleti. Berätta för tanten att det finns något som heter prioriteringar. Konstigt nog vill jag ha en Ferrari, men får ingen. Jesus vilket folk S har blivit

 7. Ibland tycks det finnas oändliga pengaresurser att dela ut.Där det borde anslås pengar finns det inga.Tycker inte den här Jultomteregeringen att vi borde se om vårt eget hus först ? Allt nedrustas och förfaller och försämras.Stora ord predikas om solidaritet och om satsningar som ska göras,men i slutänden blir det bara en luftballong.Inkompetensen och rövslickeriet för EU är monumental.Det man nu har tvingat fram i lönndom för Svenska folket är inget stödpaket,det är ett stöldpaket !

Kommentera