Man skjuten i Malmö

VÅLDSVÅGEN. En man har hittats skjuten i Malmö. Polisen hittade honom efter att ha fått in ett larm om en skadad man klockan 19.15.

Han hittades utomhus men vi misstänker att själva skottlossningen ägt rum i en trappuppgång, säger Evelina Olsson, presstalesperson polisen för Region Skåne.

Polisen har nu spärrat av den misstänkta trappuppgången. Mannen, som är i 40-årsåldern ska föras med ambulans till sjukhus. – Vi har kunnat prata lite med honom initialt, säger Evelina Olsson.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Man skjuten i Malmö

 1. Vad kan ligga bakom?

  Två förklaringar: Malmö. En vanlig onsdag.

  Finns det någon skäl att ingen skulle bli skjuten då?

 2. Ånej!! Ännu en som skulle ge vinst lite längre fram ? En liten kostnad nu men vinst lite längre fram enligt landsfader Stefan Liten kostnad nu är Advokatkostnad inräknad i alla dessa individer tro?, Nä avsätt denna Regering Snarast innan vi går i Konkurs

  • Som vanligt svaga skyttar som inte ens på nära håll,kan träffa rätt !!
   På detta sätt enkom ytterligare en kostnad,till de övriga miljarderna…

  • Tyvärr Jörgen Filipsson Sverige är i princip redan i konkurs
   Folk har bara inte fattat det än.
   Sen kan jag bara beklaga det dåliga skyttet

Kommentera