Stäng

94 procent av ”barnen” är vuxna enligt Paris-polisen

INVANDRING. Efter att ha skapat en fingeravtrycksdatabas i samarbete med några nordafrikanska länder har polisen identifierat 229 ”barnmigranter”, varav 216 avslöjades vara vuxna.

Direktoratet för säkerhet i Paris Metropolitan Area (DSPAP) startade systemet för 15 månader sedan i samarbete med myndigheter i Algeriet, Marocko och Tunisien och har begärt identifiering för 939 migranter under den perioden.

Av de 229 migranter som blev positivt identifierade var 94 procent vuxna. De vars identitet bekräftades var 156 algerier, 71 marockaner och två tunisier. De återstående migranterna klassificerades som ”okänt ursprung”, enligt en rapport från tidningen Le Figaro, skriver Breitbart.

Brott begått av påstådda ensamkommande ”mindre” migranter (MNA) har blivit en ökande trend i Paris och andra städer i Frankrike. Enligt statistik från DSPAP var ensamkommande minderåriga från Nordafrika inblandade i olika brott 7988 gånger 2020, vilket ökade 20 procent från 2019.

Uppskattningsvis 1000 mindre migranter bor i Paris och stod för 28 procent av alla minderåriga brottslingar i staden 2020, upp från 17 procent 2018.

Paris åklagarmyndighet konstaterar att många också ljuger om sina identiteter och hur gamla de verkligen är för att behandlas som ungdomsbrottslingar eftersom det är lättare för dem att undkomma fängelse.

-Pettersson säger att det är som i Sverige, de ljuger om bakgrund, identitet och ålder…

Det inser de flesta utom Anders Lindberg på Aftonbladet…

Aftonbladets Anders Lindberg kommer med fakta

De från början c:a 9000 så kallade gymnasieafghanerna såg ut så här:

 • 0 procent hade giltiga id-handlingar när de sökte asyl.
 • 97 procent är afghanska medborgare
 • 0 procent har tappat sina mobiler som de har för kontakt med släkten.
 • 99,4 procent är män.
 • 49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
 • 2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
 • 78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.
 • 52 av de c:a 9000 är kvinnor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “94 procent av ”barnen” är vuxna enligt Paris-polisen

 1. Göm inte att ljuga är helt Ok i islam.
  Själva religionen är ju en lögn.
  En förvirrad person trodde sig prata med ärkeängeln .
  Jag har oxå varit förvirad stundtals men
  Inte skapat någon form av ondska.

 2. Den som har ögon att se med och en fungerande hjärna fattade detta för 20 år sen.
  Tyvärr saknar alltför många svenskar detta…..

 3. I en tråd på Flashback mar det en MENAit som hånade svenskar med att vi har skäggväxt först i femtioårsåldern. Vissa folkgrupper har rynkor, retirerande hårfäste och gråa hår i femtonårsåldern? 😉

 4. Videon nedan visar ett tidigare reportage 9 aug. 2018 från president Emmanuel Macrons underbara Paris-paradis.

  https://www.youtube.com/watch?v=lg1us-8QdSI

  I videon talade speakern redan då om att ”France could be heading for a civil war” … d v s ”Frankrike kan vara på väg mot ett inbördeskrig”.

  Emmanuel Macron verkar ha en urusel uppfattning om hur illa det egentligen står till både i hans egen huvudstad och ute i landet. Han sitter ju avskärmad från verkligheten i sitt presidentpalats.

  Han har ungefär samma attityd som vår statsminister Stefan Löfven (S), som ”inte såg någonting komma” där han också satt isolerad i det Sagerska palatset och fortfarande inte gör någonting konkret åt problemen annat än svamla om att ”Samhället är starkare än de gängkriminella” samtidigt som samhället och rättsväsendet befinner sig på defensiven och hela tiden förlorar trovärdighet och terräng både till de kriminella motståndarna och den laglydiga allmänheten.

 5. Att mannen flyttar först är ingen ny företeelse så gjorde många som flyttade till Amerika i början av förra seklet.
  När så mannen skaffat sig arbete och bostad sände han respengar hem till fru och barn.
  Men det var vad svenskar gjorde eftersom de visste att i ”Amerikat får vi inge gratis.”
  Detta praktiserades även av de Europeer som kom till Sverige, jag minns ännu hur Ursula berättade vad som imponerade mest på henne då hon kom, det var vårt mjuka fina toa-papper.

  Tidens guldkorn kommer som ”ankarbarn” efter att släkten samlat pengar ihop till resan, för att sedermera komma som anslutande.
  I Steffes lotteri är tyvärr dessa så gott som alla nitlotter.

 6. Vi kan ju också se på strukturer i Sverige, där kriminaliteten kryper ner i åldrarna. Om vi också antar att samma fenomen existerar i länderna de ”flyr” ifrån, så kan de mycket väl vara grovt kriminella, alldeles oavsett vilken ålder de väljer att uppge i Sverige. 15 års ålder är givetvis tillräckligt för flera mord på sitt samvete, även om åldern, mot allt förmodande, råkar visa sig stämma. På ett ungefär, givetvis. Har vi då en man som i själva verket är 38 och gillar att lyfta skrot på hemmet, servad av mogna kvinnor, får hjälp med allt i livet, och låtsas vara 16, så när vi möjligtvis en tung maffiaboss och massmördare vid vår barm.
  Allt detta sker parallellt medan unga döttrar hjälper sin i förtid slitna mor att klara livhanken på hemmaplan. Sov gott, asylaktivister, feminister och ni andra medlemmar av den ”humanitära stormakten”.

 7. Dom är inga barn, i själva verket är dom soldater som ska sättas
  in mot Svenska folket om oroligheter uppstår, vilket kommer att
  ske förr eller senare. Vi har folkförrädare som styr!

  Men ändå så stod Mijlöfjantarna i riksdagen och malde den
  gamla ramsan ” dom flyr för sina liv. I själva verket flyr dom till
  ett gratisliv. Visst är det märkligt annars, unga friska män flyr
  för sina liv, och kvinnorna stannar kvar?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: