Tysk migrantfärja beslagtagen

INVANDRING. Det tyska räddningsfartyg som undsatte 400 migranter utanför Siciliens kust tidigare denna månad har konfiskerats av italienska myndigheter. Myndigheterna uppger att konfiskeringen görs av säkerhetsskäl då fartyget uppges ha brutit mot miljö- och brandskyddsregler, rapporterar Reuters.

Sea-Watch 3, bild Sea-Watch

Organisationen Sea Watch, som äger fartyget, menar dock att myndigheternas agerande sker som en följd av att fartyget den 3 mars lämnade 363 migranter, som räddats ur Medelhavet, i den italienska hamnstaden Augusta på Sicilien.

Sea Watch är inte den enda organisation som hamnat i onåd med italienska myndigheter efter att ha kört migranter från Nordafrika. Åklagare på Sicilien utreder för närvarande Rädda Barnen och Läkare utan gränser (MSF) för misstänkta brott kopplat till deras arbete i Medelhavet.

Enligt organisationen IOM har hittills 6.000 migranter anlänt i Italien via Medelhavet under 2021. Totalt har över 500.000 migranter korsat landets gräns sedan 2015.

-Pettersson säger att personerna bakom färjetrafiken borde åtalas och dömas för människosmuggling. De räddar inte människor i sjönöd utan ligger utanför Nordafrikas kust och lockar folk till Europa.

Här ser ni var Sea-Watch, Läkare utan gränser, Rädda barnen och andra plockar upp migranterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tysk migrantfärja beslagtagen

 1. Hur gick det med Kaptenen var hon inte misstänkt för brott som kan ge 15 års fängelse i Italien?

  • Ne,nej,nej… Hon är idag en kultfigur bland vänsterextrema och godhjärtade idioter i Tyskland. Visar sig emellanåt i TV !!

 2. Dom som ligger bakom smugglingen och finansierar den
  är väl EU och globalistpacket , men Svenska staten åker
  ju ner med flyg och hämtar hit dem, och detta mitt i en Pandemi.

  Skrämmande attityd, för det är andras välbefinnande som får
  bekosta detta!

  • Hur det ligger till med ”pandemin” såg vi på Eliasson som tydligen varit på bögklubbarna på Kanarieöarna flera gånger under 2020.

   Farligare än så är det inte, men vissa personer gör sig väldigt förmögna på grund av detta, bland annat göder dom företagen med coronastöd.

   Och ingen överdödlighet i Sverige under 2020, bara folk med en fot i hinsides som kilade vidare.

 3. Vårt naboland i väster Norge,har också en färja som trafikerar samma rutt. I förra veckan anlände denna nu senast,med några hundra ”räddade” niggrar till EU !
  Varför fraktar man inte dessa hem till Lofoten o Spetsbergen,som är glest befolkat ? Ni som inte ens är anslutna till EU,borde skämmas.
  Vill ni nu förtjäna pengar på smuggling av lyckosökare,så visa lite skam i kroppen och behåll er fångst….

  • Hade inte kustbevakningen sitt fartyg Belos som”räddade folk” i krokarna vilket vansinne

 4. Så gott som alla Europas skattebetalare är emot invällningen. Globalisteliten genomför detta ändå.

Kommentera