Stäng

Efterfest på Sveriges Radio?

BROTTSLIGHET. I lördags var Sveriges Radios P3 Guld-galan, där bland annat den kriminella somaliern Yasin blev årets artist.

Det var inte Yasin som slogs, han sitter häktad misstänkt för andra grova brott.

Fyra kända artister har gripits misstänkta för grov misshandel efter ett bråk i Stockholm natten till söndag. Samtliga är anhållna. De hade kommit i bråk med andra artister, rapporterar Aftonbladet. Enligt Aftonbladet har artisternas låtar miljontals spelningar på Spotify och de har också vunnit priser.

-Pettersson umgås inte med artister men tycker inte som det låter som dansband och eftersom Aftonbladet var noga med att påpeka att det var ”svenska” artister så antar jag att det är något förortsgäng. Riktiga svenska artister hade garanterat blivit uthängda med namn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Efterfest på Sveriges Radio?

 1. Vi äldre har aldrig hört nån låt av denne pojke. Och är det rap, så har vi stängt av.

 2. Skandal. För detta skit tvingas vi betala 116 kr i månaden. Tankarna går osökt till nordkorea och gamla ddr

 3. Det krävs inte så mycket för att bli världsberömd i ankdammen Sverige.
  Kräka ur sig några låtar om hur kriminell och respekterad man är och med lite teknik så kan man lura Spotify och få höga lyssnarsiffror.
  Att dessa ”Svenska” artister får så höga lyssnarsiffror borde väl alla begripa att det finns inget underlag till detta. SVT ”VI BIDRAGSGIVARE” är med och betalar för att dessa kriminella skitstövlar.
  Personligen så har jag gått ur dessa streamingtjänster. Vill varken betala dessa kriminella med skattepengar eller skattade pengar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: