Finns det inga gränser för SVT längre?

MEDIA. Flera gränser har överträtts denna vecka, bland annat tilläts statsminister Stefan Löfven i SVT påstå att ett regeringsunderlag som innefattar Sveriges tredje största och fullt lagliga parti är ett hot mot demokratin.

– Den andra var när statliga SVT bjöd in Fredrick Federley på fredagsmys. Det hade varit bättre om de 6 och 9-åriga barnen som våldtogs över 20 gånger av Federleys pojkvän hade fått uttala sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Finns det inga gränser för SVT längre?

 1. Selma Lagerlöfs romanfigur Kejsaren av Portugallien var som återuppstånden när man såg Löfven upprepa sin ramsa om Polen och Ungern. Kejsarens visa: Som tidningarna haver skrivit Österrike, Portugal, Metz och Japan som det var, bom bom bom och rulla bom bom bom. Bara den kejserliga staven och hatten som fattades på våran statsminister, så hade bilden varit hel. För övrigt var romanen en av Selmas bättre.

 2. När det gäller Fredrick Federleys perversa vän så tillhör de båda Sveriges PK -slasks värdegrund. Vi måste förstå deras behov? Här har vi människor som lever enligt ett helt annat tankesätt än vi normala. Jag sade till min fru då våra döttrar var små – att om någon förbryter sig på barnen – då öppnar jag vapenskåpet! Nu får man ju inte tänka så i Sverige, där måste man ju tänka på förövarnas behov och välmående! Ett exempel är ju den person som våldtog och nästan dödade sitt offer som inte förblödde och dog, där var det ju inte en våldsam våldtäkt och förövaren var ung? Vi har ett uselt rättsväsende och media som glorifierar förövaren och brottsoffret var ”på fel plats vid fel tillfälle”! Eller som snart blir ett normalt juridiskt ordspråk i Sverige – ”hade inte offret varit där – hade det aldrig hänt”! Än en gång måste jag referera till Katarina Magasin och Bianca Muratagics artikel om det usla svenska rättsväsendet.

 3. Stefan Löfven hatiska utfall den senaste tiden, tyder alltmer på ett stigande sjukdomstillstånd. Han är inte längre kapabel att diskutera sakfrågor som t.ex.rikets säkerhet. Jag skulle vilja kalla hans beteende för en svårartad variant av SD-fobi, nu när han ser att makten håller på att glida ifrån honom.

  • Jag har endast sett några tv-utsnitt av intervjun, återgivna i andra medier och kunde då konstatera att karlen inte såg frisk ut. Sammanbiten, desperat, ångest i ansiktsuttryck och ögon. Verkade nästan helt bortom förnuftigt tilltal. Säkert är han rädd på riktigt men då passar han verkligen inte som statsminister och ledare för landet. Blir det en kris skall en statsminister(oavsett parti) kunna behålla lugnet och vara en samlande gestalt. Nu verkade han närmast behöva någon att hålla i handen.

   • Eva. Jag har inte sett en sådan hatfylld blick som Stefan hade i intervjun ”30 min”, sen Fredrik Reinfeldts blick mötte Jimmie i partiledardebatterna på sin tid.

 4. Högmod går före fall. Likt Ikaros kommer de och deras gelikar att krascha. Problemet är att det kommer även att stänka på oss som är helt oskyldiga.

 5. Intervjun borde ha handlat om Stefan Löfvens exempellösa misslyckande som regeringschef och prostitution för att köpa in små extremsekters stöd just bara för makten.
  Vad intervjun i 30 minuter skulle handla om var helt och hållet villkorade för att svammelman skulle ställa upp. Ingen vågar släppa fram honom i en intervju där reportern kan ställa frågor fritt. Han skulle fullständigt smulas ner till grus.

  • Han och frun var ju gäster för några veckor sedan, och
   bara undfallande frågor och guligullande, jag vet inte
   ifall hon frågade när dom steg upp och vad dom åt
   till frukost . Jag orkade inte se skiten!

 6. Vad jag inte förstår är varför folk ändå tittar på skiten.

  Själv bojkottar jag TV, både SVT o banala reklamkanaler, sedan 5-6 år tillbaka. Min nuvarande TV-skärm är den sista jag någonsin kommer äga och dess enda funktion innan den skrotas för gott är att fungera som extra stor bildskärm till datorn.

 7. Hotet mot demokratin är på sätt och vis SD. Det är sant för sossarna har ställt till det så in i helvete. Förhandlingar med muslimer om makt och röster å sossarna. Vad bor eller vem vet ens 2 miljoner muslimer i Sverige. En miljon stridsdugliga som tycker sossarna har svikit dom. Med det försvar vi har och den polis vi har så är det en tickande bomb. Och alla andra invandrare som ingen vet vad det är. Vad är hotet joo SD tänk er när dom nämner återvandring. Är det någon som vet hur mycket vapen det finns i Sverige i invandrargrupperna. Sverige är ju deras dom är lika svenska som en släkt som har bott i Sverige i tusen år. Invandrare vallfärdar ju till Sverige från Europa för att Sverige är som ett mini Syrien där man får leva i sin kultur. Dessutom får man kalla sig svensk. Rädslan för dom här grupperna är större än vad vi anar hos sossarna. Endast dom tror attdom kan hålla ihop det här vansinnet. Men det har absolut ingen betydelse den här bomben kommer att brisera ändå. Så gapa om att SD är hotet mot demokratin är bara rädslan för att invandrarbomben ska smälla för att sossarna har svikit dom. Som har lovat dom ett helt land i sin dumhet. Svenskarna ska vara betjänter åt dom och försörja dom. Vi har inga vapen för att skydda oss själva. Enda som har är jägarna. Så kanske ni börjar först polisattackerna mot jägare. Med helikoptrar och allting. Så jag ser bara på ett sätt. Vi ska lägga oss platt för den starkaste invandrargruppen. Men det är självmord för Löfven att säga det. Därför Säpo börjar intressera sig för så kallade högerextrema. Vanliga svenska alltså. Livrädda att svenskar ska göra uppror mot det sossarna o Reinfeldt har ställt till det med.

 8. Nu väntar vi med spänning på när Breivik och Akilov får gråta ut i statstelevisionen……..!. Dessutom blir man ju konfunderad att SVT tillåter Löfvens hat och utfall utan kommentera som man gjorde med Åkesson häromåret.

 9. Efter att jag hörde vår Statsminister spy galla över Ungern och Polen i SVT vår statliga kanal.
  Jag hoppas att dessa länder kallar upp respektive ambassadör Dag Hartelius i Ungern och Stefan Gullgran i Polen och påpekar att dom bör tala vår statsminister till rätta om valet av språk han har inte hör hemma i en demokrati.

  • Mycket bra!, vi kan ju hoppas att Polen vägrar ge hjälp vid nästa skogsbrand i den moraliska och humanistiska stormakten.

 10. Totalt okritisk slaskTV där vi ska underhållas av olika suspecta personer, ofta kriminella.

 11. Så här blir det när de får garanterat mycket pengar.
  Alla hämningar har släppt. Man kan inte värja sig från allt trams i SVT.
  Går snart inte se sport heller. När det spelas fotboll skall de gå ner på knä före varje avspark. Man får spela in och starta en bit in i programmet.
  Hoppas att någon kommer på att man skall gå ner på både knäna som symboliseras ALM.
  Hade SVT varit en betalkanal hade många sagt upp sitt abonnemang.

  • Just därför så ligger avgiften på skattsedeln, för som du mycket riktigt påpekar så vem fan skulle betala med surt skattade pengar för att se exempelvis slaskan bergfelt?

 12. Gränserna för den kanalen är borta sedan länge, man låter
  den intervjuade gråta ut sina klagovisor, ställer inga besvärliga
  frågor och så vidare, att SD s väljare består av en miljon väljare
  är inget som SVT bryr sig om, dom har inte rätt värdegrubd,
  inte heller bryr SVT att den ”stackars” Federly var ihop med
  en BARNSKÄNDARE, det blir liksom inga större problem,
  trots att Federly kände till det? SD s väljare och dom skändade
  barnen är liksom inget att bry sig om tycker SVT, Det är Fedderly
  som är offret!!!!? Vidrigt är bara förnamnet , men inte förvånande!

  Den lismande programledaren är samma individ som spydde galla
  över Donald Trump i varje reportage, när det nu blev skifte i USA
  så får hon gulla med Stefan Löfvens anhang, så att det inte blir
  skifte här. Dom förnekar inte på vilken sida dom befinner sig!

Kommentera