Stäng

Joe Biden tar snedsteg

UTRIKES. USA:s nya president, Joe Biden, är född 1942 och 78 år. Han har kallats Sleepy Joe – Sömnige Joe, främst av expresidenten Donald Trump som bara är några år yngre, andra har kallat Biden för en senil gammal gubbe och ifrågasatt hans mentala hälsa.

-Pettersson är inte specialist på åldrande men dagens felsteg ser inte bra ut. Sömnige Joe snubblade tre gånger i trappan till Air Force One och frågan är om han orkar hålla sig vaken i de fyra år han är vald för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Joe Biden tar snedsteg

 1. Man kanske inte ska försöka springa uppför en flygplanstrappa när man är närmare 80. Jag är säker på att de väntat med att stänga dörren tills han var ombord.

 2. USA har en ledare med skröplig kropp men förhållandevis fungerande hjärna, i lilla Sverige är det precis tvärtom.

 3. Frågan är vad som är värst för USA och världen.

  En åldrande och stapplande Joe Biden, som kanske, måste kasta in handduken framöver. På grund av snabbt svikande hälsa.

  Vilket innebär att den falska vicepresidenten Kamala Harris tar över, med sin enfaldiga syn, på politisk styrning av USA.

  Demokraterna har ju lite ”planerat” för detta. Genom att så många bindande orders och dokument skrevs under när Biden tillträdde. Det var över 40 stycken och betydligt mer än någon annan tillträdande president.

  Att Joe Biden ännu inte har hållit en öppen presskonferens för alla journalister. Är ett mycket dåligt tecken för ett öppet och demokratiskt land som USA. Omvärldens stora nationer och ledare noterar naturligtvis detta.

  Nu ska det tydligen bli en presskonferens den 25 mars, om nu inget annat händer eller ändras.

  1. Demokraterna har allt klart iom det 25:e tillägget till konstitutionen som de införde för att kunna avsätta Trump ( utan framgång ), men som kommer att vara mycket händigt att städa undan Biden vid behov.

   Kommer att vara mycket intressant hur Harris-administrationen spelar spelet vid kommande toppmöten som förutsätter statsöverhuvudenas närvaro.

 4. Det har väl hela tiden varit meningen att Kamala ska ta över? USA:s väljare är inte redo för en radikal intersektionell feministkvinna som president och därför var det nödvändigt med Joe som galjonsfigur i valet.

 5. Tur att han inte hade fjärrkontrollen till kärnvapnen som kan förstöra jordklotet 100 gånger om…
  Obama kunde ju iallafall gå upprätt…

 6. När man snubblar flera gånger på det här viset och inte förmår hålla balansen är det något som inte stämmer med Bidens motorik och hälsa.Han är dock snart 80 år och borde inte ha pushats fram som demokraternas skyltdocka….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: