Morgan, behöver inte dig idag…

MELLON. I går kväll avgjordes årets svenska Melodifestivalen, informellt ”Mellon”. En mörk ung man från Kongo ”Tusse” vann överlägset och vi fick lära oss att det var han väl värd på grund av hans historia. Den politiska korrektheten kommer i första hand och musiken i andra hand.

Justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) har tydligen kontroll på brottsligheten och invandringen eftersom han tycker det vore hemskt om folk själva fick bestämma vilken underhållning de ville se för sina egna pengar istället för att tvingas finansiera SVT:s mello med skattemedel.

Medelstilldelning för SR, SVT och UR år 2021

 • Sveriges Radio 3.138.600.000 kronor (3,14 miljarder)
 • Sveriges Television 5.142.000.000 kronor (5,14 miljarder)
 • Sveriges Utbildningsradio 454.000.000 kronor (0,45 miljarder)

Summa 8.734.600.000 en ansenlig summa för propaganda Morgan.

-Pettersson visar debutanten Clara Klingenström från Gotland, hon sjunger på svenska, utan en massa dansare, blinkande lampor och fyrverkerier. Ärligt och enkelt och jag tror hon sjunger om Morgan Johansson, men det kan eventuellt vara Stefan Löfven som damen menar.

Clara Klingenström – Behöver inte dig idag

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Morgan, behöver inte dig idag…

 1. Det blir typ melodiradio och meloditeve mest hela tiden. Jag spår att teve både SVT och reklamteve kommer att minska rejält.
  Folk vill själva bestämma vad de skall se.

 2. Vad jag nu förstår av detta jippo är att Sverige skall representeras av en pojkvasker från Kongo.
  Detta för att riktigt få resten av Europa att förstå hur långt och djupt vi har sjunkit från det ljushåriga blåögda folket i norr.

 3. Hatten av! Sossarna är fantastiskt duktiga på att svartmåla!

  Dom vet precis vilka knappar dom skall trycka på för att dumsvensken skall rösta ”rätt”!

 4. Kan vi verkligen lita på SVTs valresultat?
  Brukar vi lita på SVT?
  Har verkligen flera miljoner rasistiska svenska rösta på negern.

 5. Är det verkligen någon vettig människa som tittar på eländet?, verkar väl mest tilltalar småbarn och folk med problem?

  • 2700 musikbidrag har skickats in. Runt tre miljoner tittar och jag tror inte alla har problem. Jag tittade igår och det var c:a 25 år sedan sist. Gumman tycker det är kul liksom barn och barnbarn.

   Så intresse finns, men jippot borde passa bättre i en kommersiell kanal.

 6. Pengaregn över propagandamaskinena SVT SR, samtidigt som folket som lade grunden till deras arbete, är hemlösa, fattiga, utförsäkrade, får ingen pension som dom arbetat ihop under ett helt liv. Lurad på pensions höjning av Stefan Löven IGEN!!. När ska folk börja fatta att dom stå på tur att luras på allt dom kanske byggt upp och hoppar få njuta av, snart är borta för alltid.Allt ska gå till den Nya Adelns apanage. Dags att söka asyl i Norge eller Finland, där en spade fortfarande kallas spade.

 7. Pettersson har förutom bra politiska åsikter, även bra musiksmak.
  Det vinnande svenska bidraget måste anses utgöra ännu en kulturbelastning.

 8. Har totalt missat melodifestivalen de senaste åren, den senaste jag såg var Måns Zelmerlövs ”Heroes”. Inte för att jag var någon stor tittare tidigare – blev mest tvingad till det för familjens skull.

  Ärligt talat har jag bättre saker för mig än att titta på undermåliga sångare och homos fjanta runt på TV.

 9. Det fanns en tid när melodifestivalen var en festlig tillställning en stunds avkoppling som roade oss en helg. Man samlade familjen med något trevligt på soffbordet, man ventilerade sina tankar om artisten musiken. En del var positiva till händelsen andra bara hatade allt. Dagen efter tävlingen då var det den vinnande låten som plågade oss radiolyssnare i några månader. Sedan var allt glömt till nästa års tävling. Idag skall det vara så politiskt korrekt och jämlikt och så förbannat utdraget drygt. Vem orkar bry sig om detta idag. Inte jag i alla fall. Tyvärr är jag med och betalar för spektaklet genom tv-skatten.

 10. Det är väl klart att Mogge vill ha kvar SVT och SR. För det är ju dom som är såssarnas förlängda arm, propagandamakare och partiets främsta valarbetare.

 11. Orkar inte se melloskiten. Det har ju spårat ur helt o hållet. Finns knappt en normal människa.
  Mycket bra exempel på fördumningen av tv.

 12. Clara Klingström menar säkert både Morgan Johansson hans chef Stefan Löfven och alla deras kompisar från Bommersvik.

 13. Pettersson! Slösar du bort din ungdom framför dumburken? Svarta negrer mot en mörk bakgrund är väl inget att se.

 14. Mitt intresse för denna Mello är totalt iskallt har inte sett en sekund av detta jippo sen är man ju inte förvånad att en neger från Kongo ska representera Sverige. Detta skit borde lagts ned för 20 år sen.

Kommentera