Mordbrand mot Alsalamskolan i Örebro

BROTTSLIGHET. Vid omkring 03.54 under natten till söndag larmades polisen om en brand på Alsalamskolan i Västhaga, Örebro.

Fönster på skolan hade krossats. Två maskerade män fångades på skolans övervakningskameror.

Skadorna tvingar skolan att hålla stängt för reparation och sanering. Skolans omkring 190 elever kan behöva stanna hemma på måndag.

Det är mycket skador i förskoledelen och på övervåningen tyvärr. En hel avdelning har brunnit. Vi har kallat till ett krismöte och ska kontakta kommunen för att se om de kan hjälpa till med lokaler, säger skolchefen till P4 Örebro.

Alsalamskolan Bild från Google

-Pettersson säger att Alsalamskolan i Örebro är huvudkontor för Al-Risalah skandinaviska stiftelse och har tagit emot pengar från den muslimska diktaturen Saudiarabien, för de pengarna vill säkert saudierna att skolan lär ut demokrati och jämlikhet. Skolan har även haft personer i styrelsen som sitter i Saudiarabien.

Den muslimska friskolan har fått omfattande kritik men Skolinspektionen har inte stängt igen den.

Om Alsalamskolan på bloggen…

Om Al-Risalah stiftelsen på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Mordbrand mot Alsalamskolan i Örebro

  1. Det sägs att Tysklands krig mot Polen initierades av ett gäng tyskar i polska munderingar anföll tyska soldater så att ett legitimt skäl fanns för Tyskland att starta invasionen.
    Med detta uttryckt pekar jag på möjligheten att det inte är svenskar som startat branden.

  2. När jag gick i mellanstadiet för över 40 år sen läste jag tio små negerpojkar (ten little niggers) av Agatha Christie. Kanske bra då men inget speciellt vidare underhållningsvärde i dagens läge då det finns mycket bättre att läsa. Något jag däremot uppskattar är negerbollar till kaffet!

  3. Islamisterna bränner ner våra skolor och kyrkor, samtidigt som våra politiker och TV4 försvarar illdåden.
    Börjar det inte bli mycket murka i TV4s reklam samtidigt som de försvarar illdåden.

Kommentera