Linda Snecker, en otrevlig person

INRIKES. Idag ska ni pröva på något som är oerhört skönt. Att inte bekräfta män. Jag märker att män ofta söker bekräftelse av kvinnor. Som mannen som precis tappade ut sitt kaffe på tåggolvet, han tittade på mig och ville ha den där blicken av medlidande. Det fick han inte. Det var oerhört skönt. Ja. Det kan också uppfattas om kallt och otrevligt. Men ärligt talat, hur många gånger har du som kvinna fått samma bekräftelse från män? Inte särskilt många kan jag gissa, skriver Linda Snecker, riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet på Instagram.

Tänk på all energi kvinnor lägger på att se och bekräfta sin omgivning. Pröva en dag att inte göra det. Fokusera på dig själv. Gå in i din bubbla där du är viktigast. Njut av det. Jag tror inte att vi får en bättre värld av att vi människor inte ser varandra, men jag tror att kvinnor generellt skulle ha mer ork och energi om vi inte fokuserade så mycket på andra. Pröva! Hur kändes det?

Hälsar resting bitch face-83, Linda Snecker.

-Pettersson noterar att den kvinnan sitter i Sveriges riksdag och uppträder som en riktig mobbare. Menar Snecker att alla kvinnor ska bete sig som hon gör?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Linda Snecker, en otrevlig person

 1. Har väl fått åsikten på grund av för lite uppmärksamhet
  Kallas hämnd begär

 2. Jag har fått intrycket av att hon är svårt psykisk sjuk och en fara för andra människor. Hon borde inte få röra sig fritt i samhället.

 3. Vanlig medkänsla och gott uppförande är alltså kravfyllt, förnedrande & uttröttande för Linda. Det säger en hel del om henne.

 4. Man ska inte sprida hat – men detta ÄR hat.
  Man ska inte generalisera – men detta ÄR just det.
  Man ska inte dra alla över en kam – men gör det ändå.
  Vänstern har en god värdegrund – jasså !!!
  Allas lika värde – fel igen.
  Svarta mot vita – Ajajaj.
  Kvinnor mot män – varför ???

  Nu har du verkligen skitit i det blå skåpet. Allt vad ditt parti har predikat i alla tider om solidaritet, jämlikhet och gemenskap, faller som ett korthus. Dags att se dig om efter ett nytt kneg, för nu MÅSTE du väl ändå åka ut på öronen.

 5. Konstigt, Linda S predikar hat mot vita män. Samtidigt ska vi visa obesvarad sympati med okända i många fall aggressiva unga män (barn). Jag anser
  på det hela (undantag finns givetvis) taget
  är den svenska mannen en hygglig prick.
  Men jag är ju partisk….Att sedan svenskarna (män o kvinnor) betalar invandringen är ju en annan sak. Arma land.

 6. Nämen va bra tänkt av LS, då det är nästan bara män som väller in i landet kan vi kanske äntligen låta bli att ge de här männen bekräftelse och vägra släppa in dom?

 7. Linda S, är förmodligen så obehaglig som person och har en dålig karisma. Kan ligga en bitterhet i att hon inte får den uppskattning/ smicker som Linda törstar efter. Hon projekterar sin ilska/ besvikelse genom sitt handlande på männen som hon innerst hatar och föraktar. En riktig subba!!!

 8. Jag håller med henne fullständigt. Kvinnor har alltid krav på sig att vara tillgängliga för mäns olika behov annars blir det ett gnäll utan dess like, särskilt på män. Vi ska vara snälla och tillgivna, annars är vi radikala feminister och truckflator.

  Det är skönt att ha kommit upp i ålder nu så det inte är samma krav på mig. Nu ska jag mest bara vara en snäll tant som klappar barn på huvudet. Män kräver inte uppmärksamhet på samma sätt längre. Det är riktigt befriande att slippa alla blickar och hånflin.

  • Det kommer säkert att bli bra för er sen när Islam tar över,
   då kommer den jämställdhet du eftersträvar att blomma ut.

   Visst det finns skitstövlar bland män, men det finns även
   bland kvinnor, jag skulle kunna rada upp en hel del av dem,
   sen har det ju aldrig funnits så mycket kvinnor på ledande
   poster som det finns idag?Men tycker ni att Sverige blivit
   ett bättre land på dom senaste 20 åren? det tycker inte jag,
   så det är nog inte total jämställdhet ni vill ha jag tror ni
   eftersträvar dominans??

  • Jill! Att det ställs större krav på kvinnor än på män är vad amerikanerna säger bullshit!
   Det är upp till oss själva hur mycket vi vill ge eller ta, men det är fullt klart att det är för oss normala män trevligare att se en kvinna än en man.

  • Visst e de så, och ni har er själva att skylla.
   Hur vore det om ni tog tag i problemet själva och blev som männen när det gäller att skapa sig en egen värld som man dominerar. Sluta vara offer för nåt ni inte behöver. Var egen, och skit i andra. Våga säga er mening och skit i andras.
   Många kvinnor påstår att dom är fostrade så av sina fäder m.m. men det är väl inget skäl för att inte bryta mot det dom inte tror på.
   Det är lätt att skylla ifrån sig på andra utan att själv ta tag i sin egen situation. Vi är ju alla lika mycke värda så stå på er.

 9. Hennes föräldrar måste vara syskon!

  Idiotin ÄR gränslös !!!

  Än sjukare ( om möjligt ), det är de som släpper fram denna fiskmås.

 10. Det är kanske osanning men det sägs att Linda har en devis: “Sköt dig själv och skit i andra, prisa Allah och saligt vandra.”

 11. Linda skall få lite bekräftelse (och och säkert en infriad fördom, hon har mot män)

  Banta! Linda, banta!

 12. Det gäller att rösta rätt, de röda vänstermarinerade är ofta rena självförhärligande egoister och denna varelse är otrolig i ett värstingperspektiv. Kan man ha negativ IQ och EQ?

 13. Så devisen för Snecker är att skita i alla andra? Låter ju exemplariskt när man jobbar som politiker och ska förvalta andras skattepengar. Det förklarar också en hel del kring dagens socialdemokrati och dess regering.

  • Fel av mig. Hon är kommunsit i V. Men anser fortfarande att hennes uttalande är ganska typisk inställning för hela vänster-blocket i riksdagen

  • Ja dom skulle också kunna lägga till gynna dig själv
   och skit i andra, för så har dom gjort nu under pandemin
   när andra har fått hålla igen och förlorat, så har dom
   styrande ansett sig vara värda 5000 i månadsökning?
   Undrar av vilken anledning? Är det inte Sossar som
   brukar orera om girighet?

 14. Graden på detta stolpskott får man om man lägger ihop Mona Sahlin, Strandhäll o Veronica Palm. Tror inte nåt dårhus tar emot henne.

 15. Vilken jävla idiot! Ska jag ta ansvar för att en annan man våldtar en kvinna? Skulle inte tro det va….själv löper hon nog ingen större risk att bli våldtagen….även våldtäktsmän har vissa krav…..

 16. Tilläggas kan är att man blir inte mindre dum i huvudet
  om man går med i vänsterpartiet, tvärtom,det är nog en
  förutsättning Linda Snecker är en person där gåvorna blivit
  lite ojämt fördelat, till exempel är munnen alldeles för stor
  i förhållande till intellektet !

 17. Linda Snecker är inte Guds gåva till mänskligheten. Att en så genomkorkad person har lyckats med att få ett så bra betalt arbete måste man se som ett systemfel.

Kommentera