Efterlysta ”svenskar” hos Interpol


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) säger att brottsligheten inte beror på invandringen, det påminner mig om min farsa som ofta sa ”Goddag yxskaft” när folk snackade skit. Regeringen och andra talar ofta om att vi, alltså svenska staten, måste anställa fler poliser.

-Pettersson undrar om det inte skulle vara bättre att minska antalet brottslingar. Rättsväsendets resurser räcker med råge till för svenska kriminella men de har ingen chans att klara av alla från Mellanöstern, Afrika och andra platser på vår jord.

Idag gjorde jag en sökning hos Interpol. Sökte män och kvinnor i alla åldrar av alla nationaliteter som är efterlysta av svenska myndigheter över hela världen. Samtliga är rödmarkerade. Det är en begäran till hela världens polismyndigheter att gripa personerna i väntan på utlämning till Sverige.  Totalt 16 personer, varav fem svenska medborgare och antalet svenskar är…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

10 responses to “Efterlysta ”svenskar” hos Interpol

 • Rädd

  De är svenskar, gå ut på stan det vimlar av folk från hela världen och de blir fler och fler.

  Gilla

 • hllviken

  BOVJAKT

  Gilla

 • JEX

  Kommer i håg Efterlyst från 1993-94 när överåklagare Brynlof Vent att vi har ca 50 st yrkeskriminella i landet .Satte man dessa på en bostadsplattform på Nordsjön så skulle brottsligheten sjunka till noll. Idag finns det 15000 yrkeskriminella i Sverige tack vare en naiv flykting politik och vidöppna gränser.

  Gilla

 • Argus

  Man blev nästan tårögd när man läste detta; https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/granspolisen-slukar-resurser-i-region-syd-13-000-avvisade-sen-december Tills man inser att det bara är vanliga hederliga identifierbara människor man stoppar. Ahmed från Långtbortistan slinker igenom som vanligt?

  Gilla

  • Stenbock

   Ja Stenbock passerar (tack o lov) sällan eller aldrig denna ”gränsstation”….
   Men faktiskt hände när jag en gång prövade,att åka med Flixbuss tillbaka till Abzurdien.
   En ung (troligen tidigare korpral) gick runt på bussen och ställde frågor.
   Hos mig undrade han vad jag gjort i Deutschland ?
   Stenbock är sällan svarslös,och undrade tillbaka, ”vad har du med det att göra”?
   Han blev så paff att han glömde fråga efter passet,som jag sett de övriga tvingades visa upp !! Eller kände han kanske igen min dialekt !

   Gilla

 • Maya

  Stefan Löfvens aftonbön : Gud,låt oss hitta alla dessa försvunna resurser.Låt dom komma åter till mitt land.Låt dom återigen få bli en tillgång för vårt rike.Vi (jag ) saknar dom så väldigt mycket.I Guds faders namn och framför allt i mitt namn.Amen. / Morgan Johannssons aftonbön :Gud,jag lovar och svär att det inte är mitt fel.Elaka människor förstår inte att vi måste bygga nya fängelser så dessa resurser får mat och husrum i några år.Låt dom sedan få komma ut friska och starka så dom kan fortsätta bidraga till att vår kriminalvård inte stagnerar utan upprätthålls med oförminskad kraft.Tack på förhand.Amen…..

  Gilla

 • Gotland

  Den svenska regimen och alla dess medlöpare måste ställas inför riksrätt!
  Ska man bygga ett hus så använder man inte ruttet virke och absolut inte imprterat genomruttet material!
  En barnunge förstår detta, den svenska regimen begriper inte ett dugg, eller så mycket allvarligare brott om det sker helt medvetet!

  Gilla

 • Stenbock

  Och det är troligen bara det ”allra övesta”….av kriminella importer.

  Kan möjligen någon av de efterlysta finnas med på denna bild av ljusskygga,när de spejade in sitt byte i en av de mest omskrivna kupperna i Tyskland ?
  Stölden av kronjuveler från ”August den Starke” i Dresden !
  Bilden från en kamera i Slottet har först nu publicerats.
  Miljoners värde försvann vid denna välplanerade Rififi-kupp,utförd av en av flera Arab-klaner,från Berlin !

  Gilla

 • Kurt

  Bagdad Bob bleknar i jämförelse med vår statssvetsare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: