Efterlysta ”svenskar” hos Interpol

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) säger att brottsligheten inte beror på invandringen, det påminner mig om min farsa som ofta sa ”Goddag yxskaft” när folk snackade skit. Regeringen och andra talar ofta om att vi, alltså svenska staten, måste anställa fler poliser.

-Pettersson undrar om det inte skulle vara bättre att minska antalet brottslingar. Rättsväsendets resurser räcker med råge till för svenska kriminella men de har ingen chans att klara av alla från Mellanöstern, Afrika och andra platser på vår jord.

Idag gjorde jag en sökning hos Interpol. Sökte män och kvinnor i alla åldrar av alla nationaliteter som är efterlysta av svenska myndigheter över hela världen. Samtliga är rödmarkerade. Det är en begäran till hela världens polismyndigheter att gripa personerna i väntan på utlämning till Sverige.  Totalt 16 personer, varav fem svenska medborgare och antalet svenskar är…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

9 thoughts on “Efterlysta ”svenskar” hos Interpol

 1. De är svenskar, gå ut på stan det vimlar av folk från hela världen och de blir fler och fler.

 2. Kommer i håg Efterlyst från 1993-94 när överåklagare Brynlof Vent att vi har ca 50 st yrkeskriminella i landet .Satte man dessa på en bostadsplattform på Nordsjön så skulle brottsligheten sjunka till noll. Idag finns det 15000 yrkeskriminella i Sverige tack vare en naiv flykting politik och vidöppna gränser.

  • Ja Stenbock passerar (tack o lov) sällan eller aldrig denna ”gränsstation”….
   Men faktiskt hände när jag en gång prövade,att åka med Flixbuss tillbaka till Abzurdien.
   En ung (troligen tidigare korpral) gick runt på bussen och ställde frågor.
   Hos mig undrade han vad jag gjort i Deutschland ?
   Stenbock är sällan svarslös,och undrade tillbaka, ”vad har du med det att göra”?
   Han blev så paff att han glömde fråga efter passet,som jag sett de övriga tvingades visa upp !! Eller kände han kanske igen min dialekt !

 3. Stefan Löfvens aftonbön : Gud,låt oss hitta alla dessa försvunna resurser.Låt dom komma åter till mitt land.Låt dom återigen få bli en tillgång för vårt rike.Vi (jag ) saknar dom så väldigt mycket.I Guds faders namn och framför allt i mitt namn.Amen. / Morgan Johannssons aftonbön :Gud,jag lovar och svär att det inte är mitt fel.Elaka människor förstår inte att vi måste bygga nya fängelser så dessa resurser får mat och husrum i några år.Låt dom sedan få komma ut friska och starka så dom kan fortsätta bidraga till att vår kriminalvård inte stagnerar utan upprätthålls med oförminskad kraft.Tack på förhand.Amen…..

 4. Och det är troligen bara det ”allra övesta”….av kriminella importer.
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2021/03/bildschirmfoto-2021-03-11-um-11-29-41_1615458900.png
  Kan möjligen någon av de efterlysta finnas med på denna bild av ljusskygga,när de spejade in sitt byte i en av de mest omskrivna kupperna i Tyskland ?
  Stölden av kronjuveler från ”August den Starke” i Dresden !
  Bilden från en kamera i Slottet har först nu publicerats.
  Miljoners värde försvann vid denna välplanerade Rififi-kupp,utförd av en av flera Arab-klaner,från Berlin !

Kommentera