Dani Azoz åtalas misstänkt för mord på Mustaf Sheikh i Nyköping

VÅLDSVÅGEN. Tre personer åtalas nu för inblandning i mordet på en 21-årig man som sköts till döds med en pistol vid Långbergsskolan i Nyköping den 17 september förra året. Dani Dored Jalal Azoz, född 1997, åtalas misstänkt för mordet men han är även misstänkt för två mordförsök på de personer som var med 21-åringen under skjutningen.

Ur åtalet vid Nyköpings tingsrätt målnr: B 3282-19

 • Dani Azoz har dödat Mustaf Sheikh genom att skjuta denne med en pistol. Det hände mellan den 17 september 2020 vid Stockholmsvägen, Nyköpings kommun.
 • Dani Azoz har försökt döda Mohamed Abdikarim genom att skjuta mot denne med en pistol. Det hände den 17 september 2020 vid Stockholmsvägen, Nyköpings kommun. Det fanns en fara för att brottet skulle fullbordas eller så var sådan fara utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter.
 • Dani Azoz har försökt döda Ahmed Abdulkadir genom att skjuta mot denne med en pistol. Det hände den 17 september 2020 vid Stockholmsvägen, Nyköpings kommun. Det fanns en fara för att brottet skulle fullbordas eller så var sådan fara utesluten endast på grund av tillfälliga omständigheter.
 • Dani Azoz har innehaft ett tillståndspliktigt skjutvapen (en pistol) utan att ha rätt till det. Det var den 17 september 2020 vid Stockholmsvägen, Nyköpings kommun. Brottet bör bedömas som grovt eftersom skjutvapnet (pistolen) har innehafts på allmän plats och gärningen varit av särskild farlig art då skjutvapen använts vid brott.
 • Dani Azoz begick gärningarna med uppsåt.

Dani Azoz har ett långt brottsregister. Han har tidigare dömts för bland annat grov stöld, skadegörelse, ringa narkotikabrott, våld och hot mot tjänsteman.

Två andrar personer med namn som tyder på att de hör hemma långt från Nyköping åtalas också för skyddande av brottsling.

-Pettersson ser ännu ett misslyckande av samhället. En förhärdad brottslig som inte stoppades innan han mördade…

Mordet och mordförsöken skedde i det mångkulturella paradiset Brandkärr i Nyköping….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Dani Azoz åtalas misstänkt för mord på Mustaf Sheikh i Nyköping

 1. Sverige har sannerligen förändrats. Det handlar inte längre om jämförelsevis oförargliga bovar som Tatuerade Johansson, Bildsköne Bengtsson eller Tumba-Tarzan. I Sverige handlar det numera om förhärdade brottslingar som denne Dani Azoz, samt andra med namn som tyder på att de ”hör hemma långt ifrån”, som Pettersson skriver.

  ”Glöm Tatuerade Johansson”, (Per Gudmundson i SvD):
  https://www.svd.se/glom-tatuerade-johansson

Kommentera