Flicka allvarligt misshandlad av flera män i Helsingborg

VÅLDSVÅGEN. En tonårsflicka blev strax före klockan 18 på tisdagskvällen misshandlad av flera män utomhus i centrala Helsingborg. Flickan fördes till sjukhus och hennes tillstånd är enligt Helsingborgs Dagblad, betalvägg, allvarligt men stabilt.

Det är en allvarlig misshandel, bland annat våld mot huvudet. Hennes skador var omfattande och väl synliga, säger Jörgen Winberg, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

En man i 25-årsåldern är gripen och numera anhållen. Han misstänks på sannolika skäl för grov misshandel. Polisen söker ytterligare minst en gärningsman.

Flickan är enligt polisen över 15, men har inte fyllt 18. Polisen utreder nu om det finns någon koppling mellan henne och den misstänkta mannen.

–Pettersson säger flera män på en flicka. Det är dags att kalla in…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Flicka allvarligt misshandlad av flera män i Helsingborg

 1. En vanlig företeelse i ett arabland !

  Kvinnor ska där förnedras, misshandlas, våldtas och agera sexslavar….allt i Allahs namn.

  Ps.
  Och detta enligt ovan, välkomnas av Sveriges s.k. feministiska regering !

  Fattar ni inte kvinnor, att Sveriges nuvarande regering spottar er i ansiktet, och välkomnar erat lidande….VAKNA UPP !!! 😳

 2. Importerar man ynkryggar så får man ynkryggar.
  Säger mycket om typerna när flera spöar upp an
  tonårstjej !

 3. Annat som hänt i Helsingborg under de senaste två veckorna, – ett axplock:

  ”Under helgen brann det totalt tio bilar som polisen misstänker är anlagda, och flera boende menar att de nu har fått nog.– Vi jobbar intensivt med Helsingborg stads olika instanser och vi bedriver verksamhet öppet och dolt, säger kommunpolis Johan Mangbo.”
  (https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/tio-bilbrander-pa-planteringen-1)

  ”Under måndagskvällen vid Kärnan, rånades en man på sin mobiltelefon av två gärningsmän ”

  ”Tre unga rånare under 20 år, greps av polis i centrala Helsingborg. Målsäganden är något år äldre.”

  ”Två tonåringar, båda 16 år, bestämde sig för att råna en ung kille som de såg gå ombord på bussen till Laröd och följde efter. När rånet genomförts tog de en annan buss tillbaka och greps av polis när den stoppades. De har nu dömts och ska jobba gratis som straff ”

  ”Två män har häktats för mordförsök efter bråket mellan ett tjugotal män på Västra Sandgatan.”

  • Pålsjö:
   Ja det var ett axplock av vad de styrande åsamkat ”Sundets Pärla”,samtidigt beklagar de sig,att Staden inte nått upp till ytterligare 500 ”nya invånare” 2020 ! ”Kaninburarna” ute vid Kopparverket står redo att ta emot nya exoter,
   För att komplettera din lista ovan Pålsjö,togs tre män av Polisen i centrala Hbg i natt,med bilen fylld av knark. De tre anhölls.
   I natt var också två zigenare åter ute på rovtur bland lastbilarna,på gamla K2´s Exercisfält. En väktare såg dem och följde efter deras bil,tills polisen kunde gripa dem.
   Stenbock misstänker att dessa ”stackars fattiga EU-medborgare” redan är släppta och nu sitter,och planerar nya stölder !!

 4. Det här är inga ” män” ! Det är ynkliga och fega små avvarter av riktiga män.Karlar av det riktiga och rätta virket skulle aldrig bete sig som dessa avarter.Ge sig på en försvarslös flicka flera stycken ! Skulle hedern upprättas eller hade hon kränkt någon av dem månne ?

  • Hon vägrade att låta sig knullas? En ”rättighet” enligt sharia islam anser en man har gentemot otrogna kvinnor!

   • Troligen inte att följt deras sagobok Koranen,och klätt sig normalt.
    Alternativt inte önskat tvångs-giftas bort !!

 5. Förnedra svenskarna. När ska folk börja förstå att det handlar om att se ner på ett folk man tycker är svagt. Och inte skyddar sitt land och sina döttrar.

 6. Flera ”män” misshandlar ett barn, kan bara vara mussar frågan är väl bara om det är hedersvåld eller en ”misslyckad” våldtäkt.
  Som Petterson skrev, vi behöver aktiva skarprättare omedelbart.

Kommentera