Moderaternas information om C

INRIKES. Annie Lööfs besked om att hon skulle kunna sitta i en socialdemokratiskt ledd regering får Moderaterna att reagera.

Bra konsumentinformation för väljarna – att en röst på Centerpartiet inte bara är en röst på Stefan Löfven utan även Vänsterpartiet, säger Elisabeth Svantesson, ekonomisk-politisk talesperson för Moderaterna i Aktuellt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Moderaternas information om C

 1. Annie följer bara en gammal tradition C har av och till varit sossarna behjälpliga.
  Men som Gunnar Hedlund på sin tid svarade en journalist då det var klart att C återigen skulle stötta S ”av två onda ting har vi valt den minst onda.”

  Men om C skulle ingå i en framtida S regering så skulle det bli det mest onda som kunde drabba Sverige.

  Med Annies barnsliga idéer om att vi skulle kunna vara 40 miljoner människor i Sverige, bara de har arbete.

  Just det rödluvan om de har arbete!

  Vi vet alla hur många procent av dem idag som går utan arbete.
  Inte bara av dålig arbetslust, utan av bristande kunskaper, men det går tydligen inte in i vissa teflonskyddade hjärnor som C tydligen har ett stort antal av.

 2. För Sveriges bästa måste S krympa till ett marginalparti under 4 procent eftersom de vänt Sveriges skötsamma medborgare ryggen. Vad kan svenskarna då vänta sig. Jag ser obegränsad asyl-mottagning, obegränsad kriminell belastning med bl.a. skolor och sjukhus på dekis och obegränsade skattehöjningar. Det har redan hållit på i många år. Polisen, tappar resurser och ledning för att uppehålla en miniminivå av ordning. Mordförsöken mot svenskarna i Vetlanda har media redan skakat av sig. Det är viktigare att säkra upp sina nödvändiga presstöd. Några på viktiga ansvarsområden i Sverige tycks ogilla svenskarna och Sverige och bör därför aldrig få förnyat förtroende inom kommuner, regioner, myndigheter eller riksdag.

 3. Nu ser vi att Annie Lööf inte är nått att lita på.
  Hon tillhör Löfvens grupp makten framför förtroendet.
  Arrogant dam som försvarar invandring och pedofiler.
  Hon passar bra i gruppen loosers S MP V.
  Men ta inte tillbaka henne.
  Oärliga hör inte hemma i nästa grupp som ska leda Sverige tillsammans
  med SD !!!

 4. Rädd har helt rätt . Det är bättre att lägga rösten direkt på SD. Då vet man vad man får . Några skumma allianser går inte att se i dagsläget .

 5. Falsk den där skrikpipan. Säger en sak som hon sedan inte följer.
  Hoppas att i nästa mätning C har rasat.

 6. Elisabeth .
  Taskigt gjort .
  Annie är övertygad om att vi väljare är idioter och går på vad som helst .
  Förstör inte hennes uppfattning .

  • Då samma uppfattning som Stefan Löfven.

   Och det bevisas ju av att delar av Sveriges befolkning verkar vara just idioter…då de röstar på Centerpartiet och Socialdemokraterna.
   Röstar FÖR att sina nära och kära ska lida….ÄR DETTA INTE IDIOTI SÅ ÄR INGET IDIOTI. 🤮

 7. Eftersom Buffeln inte varit i Israel så får jag väl berätta att där har dom också problem med Islam

 8. När Sannfinländarna fick tillräckligt många röster i Finland så dom kom in i riksdagen. Så sa statsministern att vi måste acceptera folkets vilja och prata och förhandla med dom.
  Men i Sverige existerar inte folkets vilja utan vår statsminister kallar 20% av befolkningen för nazister o raster och diverse annat.
  Gjorde vi något rätt i Sverige skulle ingen rösta 2022. För det spelar ingen roll hur vi röstar. Sen gör politikerna upp sinsemellan.
  Sen undrar hur nyttiga dom svenska tvärpolitiska arbetsgrupperna är för Sverige. För man har ingen insyn i dom arbetsgrupperna. Spelar ingen roll om man är kommunist eller moderat i dom grupperna. Utan lättare är om man är karriärpolitiker och sitter där för sin egen löns skull.
  Det jag vill säga är att folkets vilja existerar inte i Sverige. Utan det är Wallenbergs och amerikanska bankirers vilja som existerar.
  Om våra politiker stängde gränserna på riktigt i dessa Corona tider. Så skulle folket jubla och få förtroende för våra politiker. Det sker inte heller utan man låter olika Corona varianter komma in. Och journalister gör snyftreportage om prostituerade som hallickar tvingar hit för att andra länder har stängt ner samhällena för att stoppa Corona. Men klart hororna har väl helkroppskondom för att ha säker sex och spridda smitta. Men vad gör det bara politikerna tjänar drygt miljonen om året. Folket är ingenting eller hur är det Annie.

Kommentera