Om socialdemokraternas trollfabrik


VALET 2022. Som ni vet har socialdemokraterna redan inlett valkampanjen inför valet 2022 med att sprida näthat mot SD, KD och M. Det är inget nytt utan socialdemokraternas vanliga taktik när de inte har några politiska argument. Inför valet 2018 rapporterade vi och andra alternativmedia om att socialdemokraterna drev en trollfabrik på sitt partikansli på Sveavägen 68. En vecka efter alternativ rapporterade även SVT det.  

Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil och en kollega till honom stängdes av efter misstankar om att de drivit trollfabrik från sossarna partikansli på Sveavägen 68.

Precis som vanligt alltså. Det är faktiskt precis som när Aftonbladets Anders Lindberg arbetade på partihögkvarter och nu beskyller ryssar, Sverigedemokrater och andra för att försöka påverka val och politik i USA och Sverige när de själva ligger bakom.

Inte så konstigt med ”Troll” hos socialdemokraterna när partiledningen i form av Anders Ygeman uppmanar till detta enligt Hanif Bali:

Bilden nedan visar ledande Sverigedemokrater och moderaten Hanif Bali och kommer från socialdemokraterna partihögkvarter. Socialdemokraterna är kriminella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Om socialdemokraternas trollfabrik

 • Argus

  Om någon vill se en trollfabrik i aktion kan jag rekommendera tråden ”Ebba Busch i fastighetsbråk med Esbjörn, 81” på Flashback https://www.flashback.org/t3272359

  Man har även kastat in det unga artilleriet; https://archive.is/RHysQ

  Gilla

 • Billy Boy

  Den socialdemokratiska trollfabriken på Sveavägen 68 med fejkade Twitterkonton spred politisk propaganda inför valet 2018.

  Chefen på Trollfabriken var naturligtvis involverad och de fejkade kontona råkade sossarna själva av misstag avslöja på Twitter.

  Jeander

  Gillad av 1 person

  • Stenbock

   Skrev ju att ”vår älskade ledare” skulle få mardrömmar,efter FP´s beslut att lämna Jök !
   Att det skulle bli drömmar om troll kunde jag inte ana,men borde förstått med tanke på hans umgängeskrets !

   Gillad av 1 person

  • G Nordström

   Jag tror inte Rövfen är inblandad för det räcker inte hans förstånd till för Där finns andra i kulisserna som drar nytta av hans okunskap och kan leva gott på det. De får ju betalt av de som arbetar.

   Gilla

   • Stenbock

    Du menar Arnstad o A.Lindberg bl.a. ?
    Han behöver allt stöd han kan få av Aftonslasken m.fl. Socialist-organ.
    Röda lampan har slutat lysa,och slutet närmar sig….

    Gilla

 • Olof.p

  Det verkar som Åkesson har rätt när han säger att det är krig. Eftersom jag använder mina öron att lyssna med och ögon att läsa med måste jag säga att den som verkar ha mest koll på Sverige är Åkesson. Löfven förefaller bli mer och mer senil och kan väl knappast kandidera i nästa val.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Det finns ett budord som funnits länge, och det lyder,
  ” LITTA ALDRIG PÅ EN SOCIALDEMOKRAT”

  Gillad av 1 person

 • Taunus

  Idag ligger trollfabriken i Alvik av många olika skäl. Dels behöver man datahjälp men dessutom vill man inte att trollen skall florera med övriga partiet. Man sitter med Expo och även Näthatsgranskaren hade en stol där. ABC-80 klubben (bra hackers, ligger ett stenkast bort).

  Det konstiga är att varken Expo eller Sossarna håller käft utan talar ganska öppet om vad de gör.

  Deras arbete är propaganda vilket INTE är olagligt, bara störande. Jag har två grannar som arbetar där men nu trollar de hemifrån. Jag bor i innerstaden, lite vitt just här. 😉

  Gillad av 1 person

 • Anders

  Herre gud.
  Det blir värre och värre.
  Jag tror jag ska ringa Ordförande Löfven och klaga .

  Gilla

 • Kent

  Hur många troll har Sveavägen? 68 tror jag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: