Om socialdemokraternas trollfabrik

VALET 2022. Som ni vet har socialdemokraterna redan inlett valkampanjen inför valet 2022 med att sprida näthat mot SD, KD och M. Det är inget nytt utan socialdemokraternas vanliga taktik när de inte har några politiska argument. Inför valet 2018 rapporterade vi och andra alternativmedia om att socialdemokraterna drev en trollfabrik på sitt partikansli på Sveavägen 68. En vecka efter alternativ rapporterade även SVT det.  

Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil och en kollega till honom stängdes av efter misstankar om att de drivit trollfabrik från sossarna partikansli på Sveavägen 68.

Precis som vanligt alltså. Det är faktiskt precis som när Aftonbladets Anders Lindberg arbetade på partihögkvarter och nu beskyller ryssar, Sverigedemokrater och andra för att försöka påverka val och politik i USA och Sverige när de själva ligger bakom.

Inte så konstigt med “Troll” hos socialdemokraterna när partiledningen i form av Anders Ygeman uppmanar till detta enligt Hanif Bali:

Bilden nedan visar ledande Sverigedemokrater och moderaten Hanif Bali och kommer från socialdemokraterna partihögkvarter. Socialdemokraterna är kriminella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Om socialdemokraternas trollfabrik

 1. Det verkar som Åkesson har rätt när han säger att det är krig. Eftersom jag använder mina öron att lyssna med och ögon att läsa med måste jag säga att den som verkar ha mest koll på Sverige är Åkesson. Löfven förefaller bli mer och mer senil och kan väl knappast kandidera i nästa val.

  • Nä Olof han är inte senil, det är förståndet som inte finns och har aldrig funnits.

 2. Det finns ett budord som funnits länge, och det lyder,
  ” LITTA ALDRIG PÅ EN SOCIALDEMOKRAT”

 3. Idag ligger trollfabriken i Alvik av många olika skäl. Dels behöver man datahjälp men dessutom vill man inte att trollen skall florera med övriga partiet. Man sitter med Expo och även Näthatsgranskaren hade en stol där. ABC-80 klubben (bra hackers, ligger ett stenkast bort).

  Det konstiga är att varken Expo eller Sossarna håller käft utan talar ganska öppet om vad de gör.

  Deras arbete är propaganda vilket INTE är olagligt, bara störande. Jag har två grannar som arbetar där men nu trollar de hemifrån. Jag bor i innerstaden, lite vitt just här. 😉

 4. Herre gud.
  Det blir värre och värre.
  Jag tror jag ska ringa Ordförande Löfven och klaga .

Kommentera