När SVT:s Oscar Schau gjorde Hitlerhälsning och hembesök hos Sverigevänner

INRIKES. För en hel del år sedan skrev Eva-Marie regelbundet på Petterssons blogg, då hon sökte och fick arbete som partisekreterare hos Sverigedemokraterna i Malmö och berättade om sina skriverier. Magnus Olsson, oppositionsråd för SD i Malmö tyckte inte det gjorde något, tvärtom, skriverier hos Pettersson var en merit.

Så småningom granskade den socialdemokratiska planstskolan och bloggen “Inte rasist men idiot” Petterssons blogg och hittade några sanna men olämpliga ord som Eva-Marie skrivit. Drevet med Sydsvenskan gick igång, rikspressen följde efter och för att göra en lång historia kort, skitstöveln Magnus Olsson (SD) backade och sparkade Eva-Marie, han blev rädd för hatmedia.

Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist gillar inte att vi skriver om hennes medarbetare på tidningen. Det är lite märkligt, Sydsvenskan granskar ju ibland exempelvis nazister, dock inte alla och det händer att de gör oönskade hembesök hos personer de inte gillar. 

Vid den tiden hette en av Sydsvenskans skribenter Oscar Schau. Förutom att skriva för Sydsvenskan var herr Schau aktiv på den vänsterextrema sajten “Inte rasist men idiot” som påstår att de är politiskt obundna trots att de bara granskar Sverigedemokraterna och sponsras av fackföreningsrörelsen. Oscar var eller är även skribent på den vänsterkriminella Expo, och påstår att han är liberal.

Sydsvenskan har många gånger skrivit om  nazister och andra högerextrema men en person har de missat. Nedan ser ni Sydsvenskans dåvrande skribent Oscar Schau som nu arbetar för SVT göra Hitler-hälsning och skrika heil.

En av IRM:s skribenter gör Hitlerhäsning. När den "goda" sidan hyllar Hitler är det ett skämt - när Sverigedeokrater gör det får de löpa gatlopp och avgå... pressen
En av Sydsvenskans, Skånska Dagbladets och Expos medarbetare gör Hitlerhäsning. När den “goda” sidan hyllar Hitler är det ett skämt – när andra gör det får de löpa gatlopp och avgå…

Oscar Schau har även gjort hembesök hos en av Petterssons skribenter tillsammans med en maskerad vän.  Nedan några bilder från det besöket nedan, där den besökta blev hotat och förföljd in i sitt eget hem, förföljd in på tomten av två unga män och naturligtvis vettskrämd.

Det vara sådan män som brukar hota Sverigedemokrater och andra vid politiska manifestationer men då brukar det vara dubbla kravallstaket och poliser mellan de som hotar och de hotade. Att vara ensam kvinna med två ur våldsvänstern, som kallar sig Liberala, på sin egen tomt, kan ge den starkaste dödsångest…Polis kom snabbt och tog bort hotet, men ärendet lades ner, inget allmänintresse.

Det var en av Sydsvenskans medarbetare och vi har fler att skriva om. Det finns gränser för vad ni kan skriva om våra medarbetare utan att vi vidtar åtgärder säger Sydsvenskans chefredaktör Pia Rehnquist men det gäller tydligen inte vad Sydsvenskans medarbetare gör mot andra…

Notera videokameran i händerna på Oscars vän. Filmade de var Petterssons skribent bodde, och hur hon ser ut för att kunna vidarebefordra det till våldsvänstern eller vad ska Sydsvenskans medarbetare med bilderna till? Vet du Pia eller kan du fråga och berätta varför?

-Pettersson har noterat att idag har Oscar Schau fått jobb som reporter på SVT, där han bland annat bevakar dådet i Vetlanda. Är det någon som tror att Oscar Schau och SVT kan göra ett opartiskt och korrekt reportage?

Om Oscar Schau på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “När SVT:s Oscar Schau gjorde Hitlerhälsning och hembesök hos Sverigevänner

 1. Fotot där Oskar Schau heilar verkar vara taget utanför Johannes pastorsexpedition i Malmö.

 2. Finns ett annat gäng journalister som skulle lajva samhällskritik i en skrift som heter Bullentin.
  Några lirare bla Sannandaij och en managementkonsult med rekryteringsexpertis som var styrelseordförande skulle dra in ett gäng journalister för att göra en tidning. Vad gör dom?
  Rekryterar ett gäng primadonnejournalister (lättmjölksSD:are) som mest sysslat med att skriva krönikor. Hur fasen tror man att man skall få en tidning med dessa?
  Resultatet blev plagierade artiklar. Inte fasen orkar Neuding, Arpi och Teodorescou JOBBA. Det stadiet har de sedan länge passerat.

  Vilket rekryteringsorakel de hade till Styrelseordförande!!! Denne man har inte fattat någonting vad gäller rekrytering.

  Pettersson överlever Bullentin.

 3. Bara lyft fram luspudlarna bland vänsterhycklarna i media,
  på SVT/SR frodas dom, ungefär som när man med en pinne
  rör om i en myrstack!

 4. “Sverige möts” på SVT. Det har börjat lovande, stark startuppställning från “de våra”. Jag hoppas många tittar, särskilt de som inte är rakt igenom vänsterblivna. De alltför tondöva går knappast att förändra, och det är helt ok, kappvändare klarar vi oss utan.
  Hoppas inte att folk ska trubbas ner i kritiken mot SVT, det här är det första köttbenet på mycket länge.

   • Att de bara orkar ta med en halvalkoholiserad för detta kommunist visar att de fortfarande hyllar kommunismen.
    Patetiskt

 5. Skriva på Petterssons Blogg sköter Pettersson utmärkt
  Skriva kommentarer är lite av en annan dignitet.

Kommentera