Stäng

22 reaktioner på “Är IQ beroende på hudfärg?

 1. Afrikaner o araber har inte mycket i sina små hjärnor det vet alla behövs ej test för det

  Asiater o vi vita har en hel del i våra hjärnor

  Sydamerika och så
  Indier

 2. Helt klart är att politisk åskådning beroende på IQ.
  Ju dummare desto mer vänster.

 3. IQ tester är lika effektiva som mätning av skallar p.g.a. att ingen vet hur vår hjärna fungerar idag. Det mesta runt resultaten rör sig om vilket område man växt upp i.
  https://www.sciencehistory.org/historical-profile/percy-lavon-julian
  https://www.biography.com/news/katherine-johnson-black-female-science-technology-engineering-mathematics

  Dessutom kan man anpassa inlärnings pedagogik så man tränas i att göra bra IQ tester.

  ”Från en som gått över, motsvarande 200 i IQ på halva av stipulerade tiden i ett deltest”, varefter denne avstod rollen som experiment kanin för evigt.

  Så, , , ta IQ data med en STOR nypa salt.

  1. 10 000 timmar så blir man bra eller avsevärt bättre även på IQ tester förstås.
   IQ mätning funkar bäst på sådant man aldrig tidigare stött på…och det är svårt att undvika att ha stött på något tidigare.

   1. Rubrik, Är IQ beroende på hudfärg ? . . .
    Ser mer ut som ett forum för personers frustration över egen oförmåga att agera. Nu har styrande, inte så ”gatusmarta” idioter släppt in mängder av opportunister, folk från kris zoner som delvis löper amok. Pang på rödbetan när tillfälle ges, istället för gnäll på bloggar.

 4. Vi borde ligga i topp med tanke på att det kommit flera hundra tusen raketforskare, läkare och ingenjörer från Mellanöstern.

 5. David en Liberian fick frågan av en svensk ”om en person går från här till Saniquelle på en en timme, hur lång tid tar det för två personer att gå samma sträcka?”
  David tänkte ett par minuter och sa ”en timme och en kvart.”
  Svensken sa ” är du dum, det tar väl inte längre tid bara för man är två.”
  – Jo är man två så blir det mycket palaver (diskussioner) så det tar längre tid, svarade David

  David var inte dum men förmodligen hade hans IQ-test visat att han hade lägre än 80.
  Att en analfabet på tre år kunde lära sig läsa, skriva och räkna samtidigt lära sig att reparera insprutningssystem för dieselmotorer visar ett ganska stort mått av intelligens.

  Att som här vissa tror att människor från Afrika är sämre utrustade vad beträffar hjärnkapacitet vägrar jag acceptera eftersom min erfarenhet säger annat. Vad de saknar är rätt utbildning från barnaår, det är otroligt, för många, mycket lika oss fast med mycket mer pigment i huden.

  De flesta vill att deras barn skall få bättre utbildning, bättre möjligheter i livet än vad de själva haft, inte alls olikt svenska föräldrar.
  De jag talar om här gäller de kristna eller stammar med gudatro ungefär som vår asatro.
  David var från Lomastammen, de trodde gudarna bodde i stubbar och träd.

  1. Ja grebom5 Det är ett problem att vissa tror att afrikanen över lag är dumma. Att deras kultur prioriterar vissa saker är inget konstigt.
   Att vissa barn får outvecklade hjärnor på grund av proteinbrist är också en tragedi. De måste ändra sitt sätt att tänka när det gäller barnafödandet för att trygga sin ålderdom, djupt rotat utifrån naturens nycker.

 6. det är bara skit snack.hudfärg harcenbart med skydd mot strålning den melalin som finns i negrer med fler är samma som man hittar i svampar i den havererade reaktorn i Tjärnobel ..altså ett ganska bra skydd mot strålning..
  så det får räknas som rena rötan att japaner faktiskt är färgade.

  1. Jag tror Åkesson är på rätt spår, kultur. Är föräldrar analfabeter är det svårt att få barnen att läsa mycket och bli akademiker.

 7. Jag säger som Ingemar Stenmark, när en korkad journalist påstod att det var rena turen att han vann igen. ”Ja, det är bra att träna turen..”
  Barn ifrån Kina, Japan m.fl. länder pluggar nästan dygnet runt till den slutexamen som sker om de kan komma in på högre utbildningar. Familjen kräver att de pluggar och gör sin del av släktens framgångar. Judiska föräldrar stöttar, satsar på bästa utbildningen för sina barn och speciellt den förstfödde.

  1. Och i Sverige tittar ungdomarna på lets Dance och
   Bonde söker fru och andra fördumningsprogram.
   0ch röstar fram MP VP för att hålla fördumningen
   vid liv?

  2. ”jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag.”
   ”int vet ja nå om tur men ju mer ja trän dess mer tur ha ja”

 8. Nej. Dock kan man med ledning av iq- nivån på befolkningen se ett tydligt samband på länder i kaos. De enda dom är duktiga på är att yngla av sig. Vilka länder har svältande befolkning ?
  Vilka länder har ständiga inbördeskrig ? Dom har sommar året runt men kan ändå inte odla något. Att ständigt hjälpa dessa länder är inte lösningen. Dom måste hjälpa sig själva och inte bara sitta och vänta på nästa hjälpsändning. Ge en man en fisk och han klarar sig idag. Ge en man ett fiskespö och han klarar sig livet ut. Om han vill givetvis. För hundra år sedan var Sverige ett fattigt jordbruksland. Med hårt arbete och envishet tog vi oss ur det utan hjälp från någon annan. Om våra förfäder klarade det så kan andra också klara sig på egen hand.

  Men det är ju bekvämare att sitta med armarna i kors och vänta på mera hjälp istället. Det handlar om vilja och lite finsk sisu.

 9. Det är så klart inte hudfärgen i sig som bestämmer IQ, men där är en tydlig korrelation när det gäller Subsahariska Afrika. Där är faktiskt en mycket stor genetisk skillnad mellan svarta från Subsahariska Afrika och vita så det är inte konstigt att hjärnorna också skiljer sig åt.
  Det är är också intressant att se att kartan bekräftar det som de flesta nog vet: kinesers genomsnittligt höga IQ.
  Sveriges genomsnitts-IQ kommer att falla snabbt i takt med att folk från Mellanöstern/Afrika snabbt ökar i antal i Sverige.

 10. Sveriges IQ har sjunkit de senaste åren.
  Kan det möjligtvis bero på en alltför omfattande invandring från dysfunktionella länder?????

  1. Möjligen är det inte endast IQ som är avgörande utan den ständiga hjärntvättningspropagandan som påverkar den genuint svenske individen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: