Vetlanda-afghanen ville tillbaka till Afghanistan…

INVANVRING & BROTTSLIGHET. Dagens Nyheter rapporterar bakom betalvägg att afghanen, Tamim Sultani, som sitter häktad misstänkt för att ha försökt knivmörda sju personer i Vetlanda vill hem till släkten i Afghanistan, men socialtjänsten hade sagt nej med hjälp till hemresa.

-Pettersson säger att om detta är sant är det en skandal. Det finns återvändarbidrag men framförallt borde socialen sagt åt Tamim Sultani om att begära hjälp av några av de damer som tycker så synd om Sultani och hans kollegor. Tamim hade till och med kunnat ringt mig om det rörde sig om en enkelbiljett. Jag hittar en enkelbiljett till Kabul där han har sin bror och dennes fru och barn för 3.850 kronor. Märkligt att Tamims syskon har bildat familjer och skaffat barn där det är så farligt att leva.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Vetlanda-afghanen ville tillbaka till Afghanistan…

 1. Men varenda batikhäxa hävdar ju nu att dådet berodde på att han INTE skulle få stanna??!

 2. Är det så muslimerna ser på Sverige, de besöker socialtjänst med sina krav och får dom inte det dom vill gör dom ett terrorattentat?
  Löfven, du får snacka din kompisar tillrätta, annars kan du skicka hem dom på socialdemokraternas partikassa. Alternativt att ta överskottet dom genererade i Sandviken och köpa biljetter för.

 3. Men för fan skicka hem slaktaren..
  Ut med skiten..eller vad säger vår s.k.l statminister

 4. Ibland undrar man om det inte finns någon som tänker inom myndghetssverige.
  Eller trodde de på Stefan Löfven att det blir en förtjänst lite längre fram och tyckte att det var synd att låta förtjänsten lämna landet.

 5. Finns det en ovilja bland våra politiker när det gäller att låta flyktingar och invandrare återvända? Läste för ett tag sedan något annat inlägg här på bloggen om någon som ville flytta tillbaka till sitt hemland men hans ekonomi räckte inte till för det.

 6. Även en första klassbiljett för honom direkt efter domen skulle vara en mycket bättre affär än att låta honom sitta inne 3-4 år.
  Men eftersom väldigt få inom myndighetssfären förstår vad ekonomi handlar om så är det ogjörbart.

 7. Jag tycker att vi bjuder honom på en enkelbiljett. Det är en mycket bra investering för framtiden då han annars hade hittat på mer skit framöver som vi då slipper. Det kallar jag vinst lite längre fram…….😄😄👍👍

Kommentera