Filip Sjöström riskerar 20.000 i böter för demonstrationen mot corona-restriktioner

PANDEMI. Polisen bedömer att runt 600 personer samlades i ”Tusenmannamarschen” under lördagen för att protestera mot svenska coronarestriktioner. Johan Styrud, överläkare på Danderyds sjukhus, säger till Aftonbladet att det var oansvarigt att genomföra demonstrationen, som han kallar ”förkastlig”.

Filip Sjöström

På söndagseftermiddagen meddelade länsstyrelsen i Stockholm att marschens arrangör, Filip Sjöström, är den första i Stockholm att få ett föreläggande enligt pandemilagen. Totalt kan han behöva betala ett vite 20.000 kronor.

– Det finns just nu ganska många rörelser på nätet som inte tror på corona eller på vaccin. Jag säger bara: Kom till sjukhuset och se hur livet är där, då blir man övertygad om att det är en farlig, dödlig sjukdom, säger Johan Styrud, överläkare på Danderyds sjukhus.

-Pettersson tycker att Filip Sjöström och hans sympatisörer uppträtt som idioter och riskerar liv och hälsa för andra människor, men jag hoppas inte bara Filip drabbas av böter utan även andra som ordnar fester och begravningar för hundratals människor.

Filmen nedan från januari 2021

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Filip Sjöström riskerar 20.000 i böter för demonstrationen mot corona-restriktioner

 1. Trodde att man fick se vem som gav tummen ner men det verkar vara hemligt……Lååååååågt

 2. Ursäkta….Filip men du verkar anklaga att det är ens eget fel om man avlider i COVID-19….Har varit VÄLTRÄNAD hela mitt liv….med över 100 kg i bänkpress….å 140 kg i marklyft….cyklade runt 500 mil per år….men så brast en artär till min tarm 2016….idag har jag bara 90 cm tjock tarm å 80 cm tunntarm….av 6 meter tarm som andra dödliga har….Har tarmsvikt å njursvikt….25 % njurkapacitet….å mina läkare avråder mig att bli smittad…..Å du anklagar mig för fel levende…..FY FAN……du verkar vara totalt hjärn död…..URSÄKTA …..men det verkar inte finnas många friska celler i din hjärna…..

 3. Jaha…och de ca. 200 st. av ”VINSTEN FÖR SAMHÄLLET” som deltog i en begravning av en annan ”VINST FÖR SAMHÄLLET” de bryr sig inte Socialdemokraterna och deras hycklande falska knäböjande feministiska vänner något om.

  Fy fan för de äckliga hycklande lömska 🐍 🐍

 4. Hej Pettersson, jag är minst sagt förvånad över din reaktion på manifestationen på Medborgarplatsen. Det finns tydligen olika versioner över händelseförloppet där omkring 600 personer manifesterade mot inskränkningen av av de rättigheter att samlas som svenska folket åtnjutit sedan nästan urminnes tider. Landet befinner sig inte i krig, däremot har vi haft en svår influensaepidemi som tyvärr har skördat offer av gamla och sjuka människor, dock utan att någon påtaglig överdödlighet i befolkningen under år 2020 har konstaterats. Att 600 friska människor som samlats utomhus skulle bidra till smittspridning i samhället måste betecknas som ytterligt osannolikt, däremot har polisen agerat mycket olämpligt ur smittspridningssynpunkt när de brottade ner människor och satte dem i polisbilar.
  Man får inte förlora sinnet för proportioner, det kan inte betecknas som katastrof i sjukvården når 200 influensasjuka (en siffra som minskar hele tiden) av en befolkning på 10 miljoner vårdas på någon intensivvårdsavdelning. Och vad det gäller situationen i sjukvården så har den sedan åtminstone 60 år tillbaka i tiden alltid varit extremt ansträngd. Jag skulle rekommendera både dig Pettersson och dina läsare att följa läkaren Sven Román på Twitter. Han lämnar en något annorlunda bild av pandemiläget än de som gripits av panik och kallar folk för idioter till höger och vänster.

  • Att du är förvånad över min reaktion får stå för dig, och givetvis finns det olika uppfattningar om vad som hände liksom det alltid gör om allting.

   Jag har läst synpunkter även från arrangörerna som Linus Sjöström på Facebook med flera och jag tycker demonstrationen gränsar till galenskap.

   Sven Román är Barn- och ungdomspsykiater och kan säkert mer än mig om virussjukdomar, men han verkar vara specialist och debattör i väldigt många ämnen.

 5. Jämför den här demonstrationen med BLM-demonstrationerna och SVT:s rapportering skiljer sig åt som natt och dag.

  Vid BLM-demonstrationerna var det inte alls samma svartmålning av. demonstranterna snarare var det en viss förståelse för att demonstrationerna ägde rum trots covid-19.

  Så var ju också BLM-demonstrationerna vänsterns gimmick därav, den icke negativa behandlingen i SVT med dess vänstervridna journalistkår.

 6. Istället för att bötfälla några stakars demonstranter kunde ansvaret läggas på individen att hålla sig i god form, äta riktigt kost, inte röka eller överanvända alkohol och andra droger. Då skulle inte så många bli sjuka och inga demonstrationer behövas.
  Det vore spännande med lite forskning om varför olika invandrargrupper är så katastrofalt överrepresenterade i sjukstatistiken.
  Att sluta med de stora folkomflyttningarna i världen ett annat alternativ.

 7. En såna jävla idioter skulle spärras in som anordar sådana demonstrationer när det pågår en pandemi som tagit över 13000 liv och många med svåra eftersjukdomar. Förbannade vänsterpack

  • Filip Sjöström och hans gäng borde själva drabbas av Covid och känna länge på svära biverkningar – då är det slut med att demon- strera. Hur kan en normalt funtad människa gå i en sådan demonstration ?

 8. På TV4 nyheterna sa Damberg att det var Högerextrema som Demonstrerade Jag tror snarare tvärtom

 9. Det hade varit mer klädsamt om doktor Johan Styrud hade medicinerat de sjuka med mediciner som har hjälp åtskilliga runt om i världen.
  Istället för likt en papegoja rabbla en inövad fras dikterad av vaccinindustrin.

 10. Undrar om BLM-terroristerna fick samma behandling ?
  Undrar om folksamlingarna i Södertälje fick samma behandling ?
  Undrar om moské-besökarna fick samma behandling ?
  Undrar om upplopps-makarna i Rosengård, Tensta, Borlänge, Trollhättan, Ronneby, m.fl. fick samma behandling ?

  Nej, regimen selekterar bland ordnings-störarna. För de regim-kritiska gäller inte grundlagen. Ytterligare ett sätt att censurera de som ”har sett det komma”, för länge sen.

 11. De som är svenskar på riktigt tar sitt straff utan bråk, andra kanske inte och risken att staten blir anklagad för hets mot folkgrupp om böter skrivs ut är överhängande.
  ”Tänk vilka umbäranden och trauman dessa stackars människor kan ha utsatts för, vi måste vara humana och förlåta dem deras tillkortakommanden.” Är alltid gångbart som ursäkt för tjänstefel antar jag!

 12. Ja himmel sådana tokar det finns. Jag trodde att BLM demonstrationen i somras var höjden av dumhet men nu får jag omvärdera den slutsatsen.
  Sjukvårdspersonalen är säkert imponerade av detta gäng stollar.
  Döm ut 20000 i böter rakt av till alla som deltog.
  Man ska också va väldigt försiktig med människor som uttalar sig i folkets namn. Särskilt när de kallar de som inte tycker som dem själva för fascister.

 13. Varför inga böter till de invandrar som fixat bröllopsgäster och begravningar.?? Likhet inför lagen existerar inte för invandrar frälset.

  S+MP spottar på oss svenskar

Kommentera