Stäng

Det har inget med migrationen att göra

Stefan Löfven, vars parti är högst ansvarigt för den migrationspolitik som satt djupa spår i vårt svenska samhälle, vägrar koppla samman denna politik med den höga brottslighet som florerar i olika invandrargrupper.

Hans minister, Morgan Johansson, följde upp detta med att vi inte ska skapa konflikter mellan olika grupper genom att belysa händelser som knivdådet i Vetlanda.

Jonna Sima, vänstersocialistisk ledarskribent på Aftonbladet, räds för att knivdådet kommer att användas i politiska syften. ”Erfarenheterna av liknande händelser är att vissa nu kommer att försöka utnyttja läget till att ta politiska poäng”, skriver hon i sin text.

Det är samma Jonna Sima som den 12:e januari försökte kasta skugga över Jimmie Åkesson och SD p.g.a. händelserna i Kapitolium. Alex Voronov, känd här på Petterssons, försökte koppla samman Sverigedemokraterna med Anton Lundin Petterssons dåd i Trollhättan 2015. Så det här med att göra politiska poäng på tragiska händelser är ingalunda främmande för de på vänsterkanten.

För att återgå till statsministerns ord om att knivdådet i Vetlanda och andra grova brott begångna av migranter, inte skulle ha med Sveriges migrationspolitik att göra. Det har det visst och detta i allra högsta grad. Inte bara en gång har just nämnda statsminister och hans regering försagt sig. Hur många gånger har vi inte hört hur den importerade brottsligheten skyllts på arbetslöshet, trångboddhet, dåliga skolresultat, segregation, utanförskap, fattigdom etc? Faktorer som skapats runt om i vårt land just p.g.a. en alldeles för hög och kravlös migration.

Om alla ansvariga myndigheter fick tillåtelse att lägga fram alla fakta man sitter på till allmän beskådan, är jag säker på att debatten skulle skifta från förnekelser till bortförklaringar. Självklart är svensk migrationspolitik en stark bidragande faktor till utvecklingen i Sverige.

14 reaktioner på “Det har inget med migrationen att göra

 1. det är väl självklart som statschef är löven ansvarig.och regeringen har det yttersta ansvaret . och det är miljömupparna och pedoficentern och L med vad det innebär

  1. Löfven är regeringschef, inte statschef. Kung Carl XVI Gustaf är statschef i Sverige.

 2. En afghan som bor i Småland i lägenhet betald av svenska skattebetalare plus rika bidrag som blir arg och sticker kniven i oskyldiga svenskar på gatan har således inget med invandring att göra. När det är regeringens gymnasielag som gör att han finns i landet. Jag begriper inte vad statsministern menar när han säger att det inte har med invandring att göra. Begriper statsministern själv vad han påstår?

  1. Klart han är arg Enligt kompisarna så fick han inte pengar på Soc dagen innan för han ville åka hem på semester.

 3. Naturligtvis så är det största felet att väljarna inte kan läsa partiprogram och om de läser något så är det blaskorna vilka inte ger rätt information till de som väljer.
  Alliansen med en ledare som styrde men hade fel tankar om vikten av import av främmande kulturer, dessa misstag har upprepats och förvärrats av sossarna.
  Det är inte orsakat av migrationen säger statsministern nej inte direkt men indirekt.
  Utan den okontrollerade importen hade en individ som kom 2016 och fortfarande 2021 utan tillräckliga kunskaper i svenska, men kunnig nog att försöka mörda 7 personer ej funnits i Vetlanda.

  Att vi har ett parti med en statsminister och utan annat mål än att sitta vid makten, istället för att göra det bästa för Sverige, låter ett parti som MP få igenom ännu mer import av opportunister utan varken skäl eller kunskaper är det största problemet.

  När så statsministern inte inser i vilken situation vårt land hamnat i utan envist beskyller allt och alla som försöker få honom på andra tankar, att felet minsann ligger hos dem då är måttet mer än rågat.

  Lösningen: ny regering, ny inriktning, strikt efterföljande av lagar och förordningar, ut med de som inte vill och satsning på de som kommit och vill förändra sig själva och arbeta och leva som vi.

 4. Jonna Sima är ett passande namn

  Sima är en slags svagdryck som görs ofta i Finland, läskande gott på somrarna. Men troligen låter Jonna det jäsa lite längre för man måste tänka på procenten

  Därav att denne går i ett alkoholrus hela dagarna och inte vet vad den håller på med

 5. Till slut rinner det över. Det hjälper inte längre att flytta fokus och smutskasta. Dags att regeringen får stå till svars för sin oansvariga politik. Slut på alla undanflykter. VAD FAN HÅLLER NI PÅ MED ?? NU RÄCKER DET. SVENSKA FOLKET HAR FÅTT NOG AV ER.
  👹👹👎👎👊👊

 6. Nu gråtes tårar i PK-pressen.Stig Malm den gamle rödsocken i LO har somnat in i en ålder av 79 år…. Aftonslasken lär utkomma med sorgband.
  Ingen av Stenbocks förebilder för ett bättre Sverige,på den tiden.
  En som däremot tycks sörja är röde Gerider,som tydligen var en av dem som begeistrades av Socialisten !

  1. Det beror kanske att Gerider har mist någon att supa ihop med.
   Hur många minns när han blev tagen för rattfylla kl 18 dagen efter han tagit sin sista grogg? Med över 1,5 i promille så bestod den groggen av mins 37 cl ren sprit

 7. De säger indirekt att det är andras fel när sosse-politiken inte tål granskning.
  Och vänstern själva skulle aldrig missa ett tillfälle att göra vänsterpropaganda eller antihöger-propaganda av ett terrordåd: t.ex Utöya, Christchurch, även islamisters terrordåd gör man propaganda av typ ”manifestation mot islamofobi”.

 8. Självinsikten av sin egen förda politik och den retorik man sedan försöker förmedla ut till det svenska folket. Är väl inte den mest objektiva och sanningsenliga, om man ska uttrycka sig snällt, om denna regering.

  Denna regerings ”försvarare”, runt om på olika medier. Är väl de som oftast själva, återkommande bryter mot det, de påstår och vill skuldbelägga andra människor för.

  Jonna Sima borde klistra upp och memorera sina egna skrivna rader…….

  ”Erfarenheterna av liknande händelser är att vissa nu kommer att försöka utnyttja läget till att ta politiska poäng”.

  På sin egen datorskärm och de övrigas på AB:s ledarredaktion. Så hon och de andra, ser det varje gång de författar någon ny text eller skröna.

  Tyvärr kommer detta aldrig att ske.

  För den som är stöpt i enfald och beskyller andra för sina egna brister i analysförmåga och objektivitet. Kommer vandra vidare med ett permanent tunnelseende. Trots att man hela tiden pratar om mångfald och att respektera alla människors demokratiska rättigheter.

  Att ord och trovärdighet är viktigt. Förstår många människor. Fast en del verkar inte tycka det.

  Dag Hammarskjöld : ” Att missbruka ordet är att visa visa förakt för människan. Det underminerar broarna och förgiftar källorna…”

 9. I dagens svenska samhälle har ingenting med något att göra förutom 30- talet som har med allt att göra. Dessutom blir man förundrad över den relativisering av knivattacken man ser och hör från diverse batikhäxor med anhang. Enligt dessa fruntimmer är det mest synd om afghanen som råkade sätta kniven i sju helt oskyldiga män. Detta lyser igenom även i regimmedia som menar att dessa sju män befann sig på fel plats vid fel tillfälle. Faktum är ju att det är afghanen som befann sig på fel plats, fel stad och fel land och hade han befunnit sig i sitt hemland hade detta dåd inte hänt, i alla fall inte i Vetlanda.

 10. Det spelar ingen roll hur många bevis som kommer fram att migrationspolitiken är en katastrof så kommer ingen att erkänna misstagen bland de ansvariga. Därför är behovet av en ny regering skriande.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: