Stäng

Zlatan – gör det du är bäst på

GOTT & BLANDAT. För någon vecka sedan kritiserade fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic, 39, basketstjärnan LeBron James, 36, och tyckte James skulle lägga ner sitt politiska engagemang och hålla sig till basket. – Gör det som du är bäst på, för det ser inte bra ut, sa Zlatan.

-Pettersson säger detsamma till Zlatan som i veckan har medverkat i den italienska San Remo-festivalen som liknar den svenska Melodifestivalen. Men när han i torsdags skulle framföra den italienska sjuttiotalsklassikern ”Lo Vagabondo” var han cirka tre timmar försenad. Orsaken var att den Milanobaserade fotbollstjärnan hade fastnat i trafiken och då bett sin chaufför att släppa ut honom ur bilen. I stället fick han en motorcyklist att köra honom de sista sex milen till San Remo.

Väl på plats uppträdde Ibrahimović med vännen och Bolognatränaren Siniša Mihajlović. Programledaren döpte duon till I-ABBADeuZ och frågade svensken om han känner ABBA personligen. – Nej, men dom vet vem jag är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Zlatan – gör det du är bäst på

 1. Det finns bara en sak som är värre än ”Zatans” evinnerliga pladder. Och det är de sportfånar och kändis-makare som tanklöst dreglar runt denna PAJAS.

 2. Inget emot Zlatan, han är säkert en duktig fotbollsspelare, i MIlan – han sög i landslaget men det är ointressant idag. Han är också kaxig, självsäker och har höga tankar om sig själv och sina kunskaper, vilket är helt ok!

  Min fundering dock är om han fortfarande kan räknas som svensk?
  Enligt alla PK-normer och värderingar är ju inte Zlatan svensk längre, han är italienare. Han bor i Italien. Han jobbar i Italien (mer än en timme per vecka t.o.m.). Han pratar italienska (vet inte om den är bättre eller sämre än hans svenska).
  Så är Zlatan svensk eller är han italienare?

  Frågan är ju hur skulle svensk media beskriva situationen om polisen blev kallad till Zlatans och hans frus hem på grund av oroligheter i hemmet. Skulle de skriva: ”Milanobo förhörd av polisen på grund av oroligheter i hemmet” eller ”Svensk förhörd av polisen i Milano på grund av oroligheter i hemmet.”?

  Rimligtvis borde det vara det första alternativet eftersom det är så de beskriver utlänningar som bor i Sverige när de misstänks för brott.

 3. Ett av skälen till att Sverige måste ha en hög invandring.

  Det andra är Pizza.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: