Stäng

Luai Ahmed – vill man så kan man

INVANDRING. Luai Ahmed, är flykting från Jemen och en klok invandrare. Luai twittrar en hel del kloka tankar som jag kopierat några av nedan. Om Pettersson eller någon annan skulle uttala dessa tankar blev det nog åtal för hets mot folkgrupp. 

Luai Ahmed, Bild från Facebook

Min mamma är en riktig feminist. Hon stod emot islamism i Mellanöstern och kämpade för kvinnor som blir mördade för dem vill få en utbildning och frihet. När jag träffar feminister i Sverige och hör vad dem kämpar för vill jag bara kräkas.

Flyktingar och invandrare som inte har den minsta lusten att vara delaktiga i Sverige måste skickas hem. När allt kommer omkring, om de inte vill bli en del av Sverige, då bör de inte befinna sig i Sverige.

”Vi ser hur rasism tillåts ta plats och normaliseras” Det här är kanske första gången som jag håller med Amanda Lind. Svenskfientlighet har tillåtits ta plats och normaliseras för länge nu. Det är dags för svenskarna att ta tillbaka sitt land.

Sverige är inte mitt land. Sverige är svenskarnas land. En självklarhet som inte hindrar min kärlek för landet. Jemen är mitt land. Hade jemeniterna varit sekulära och jag kunde leva där i fred då hade jag aldrig flytt till Sverige.

Nej, svenskar hatar inte oss. Svenskar hatar otacksamma invandrare som kom till Sverige för att våldta, döda och förstöra. Det är ni som hatar Sverige. Det är ni som är öppet rasistiska. Om ni inte trivs i svenskarnas land – finns det en enkel lösning: åk hem.

Är sååå jävla trött på vissa invandrares offerkultur och normaliserade vitfientlighet, så jag bestämde mig att granska någon bruds ”reaktion” på Träningspoddens ”rasism” och skratta lite åt hennes hyckleri.

Är så jävla less på rasistiska invandrare som tror att för att de är icke-vita så får de vara taskiga mot vita eftersom ”kolonialism” och ”systematisk rasism”.

Luai Ahmed på bloggen…

Luai Ahmad har en egen YouTube-kanal

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Luai Ahmed – vill man så kan man

 1. För min del är det migrationen som är det stora problemet. Hade vi haft en stram restriktiv och ansvarsfull migrationspolitik så denna fråga inte varit så stort problem. I Europa är det bara Sverige och Tyskland som öppnade sina hjärtan år 2015. Övriga 47 länder i Europa tog emot få eller inga alls. Vi har stora problem med migrationen eftersom integrationen fungerar inte alls. Vi har inga jobb eller bostäder ens till våra egna svenska ungdomar. Jag läste någon gång vi hade 505 000 arbetslösa och det fanns cirka 30 000 platsannonser på Platsbanken. Vi saknar dessutom 600 000 bostäder fram till år 2025. Sverige har tagit emot 1 miljon mellan åren 1995 till 2018 om jag nu minns rätt från en dansk politiker. Danmark tog emot 170 000 under samma period. Det talas hela tiden om det svenska tillståndet och sverigebilden utomlands. Vårt land är håller på avskaffa sig självt som nation. Värt att komma ihåg att Danmark är det tolfte största landet i världen till ytan. För de som inte vet så tillhör Grönland och Färöarna Danmark så det finns plats men ser man hur vårt land utvecklas så framhålls Sverige som ett varnande exempel hur illa det kan gå ifall man vill bli en humatär stormakt. Varje dag läser man att det någonstans i landet lagom skett någon skottlossning, explosion, bilbränder, bilbomb eller gruppvåldtäkt. Hujedamej, allt var inte bättre förr men mycket var det

 2. Detta inlägg av Pettersson med kommentare framgår med tydlighet att vi ”Lagom svenskar” inte är rasister. De som har en nazistisk historia är Socialdemokraterna och Centerpartiet. Varken Miljöpartiet eller Sverigedemokraterna är rasistiska partier.

 3. Jisses LA, tack för att du skriver det vi alla?
  tycker. Var försiktig! Kanske det ändå finns
  hopp för Sverige Arma land.

 4. Luai Ahmeds egen Youtube kanal har avslutats, men man kan kan man se och höra honom på Exakt24’s YouTubekanal: https://www.youtube.com/results?search_query=Luai+Ahmed+

  Se t.ex. denna informativa video, där Luai Ahmed visar hur USA:s migrationsmottagande bleknar jämfört med Sveriges. De senaste 10 åren har USA med 310 miljoner invånare tagit emot 593.000 invandrare, – jämför det med Sverige som under samma tid, med 9,4 miljoner invånare, tagit emot 673.000 invandrare, nästan hundra tusen fler! Det vill säga 0,19% respektive 7,15% av sina länders befolkningar. Om USA tagit emot lika många som Sverige skulle det motsvarat 22 miljoner, eller omvänt, – om Sverige tagit emot lika många som USA skulle det ha varit 18.000…

  Katerina Janouch (i Katerina Magasin) har sett Luai Ahmeds video och kommenterar det med, citat: ”Läs ovanstående siffror igen. Och kom sedan och säg att inte den fullkomligt enorma massinvandringen inte förändrat Sverige i grunden. För det har den. Bara i år ska antalet kvotflyktingar huvudsakligen från Sydsudan och andra afrikanska länder fördubblas, till 6000! Detta ovanpå all annan invandring. Samtidigt som vårt land redan går på knäna av kulturell belastning som hedersmord, kriminella klaner, könsstympningar, barnäktenskap, månggifte, islamisering, beslöjade småbarn, hat mot HBTQ och religiösa minoriteter, av hatbrott mot kristna. Gruppvåldtäkter, pojkvåldtäkter, bilbränningar, droghandel, gägskjutningar, djurplågeri, tortyrrån, misshandel, hot, kidnappningar… det räcker numera att säga ifrån i trafiken för att du ska bli slagen sönder och samman och hamna i respirator”.

  Kortfattat med Luai: ”Invandrarlandet” USA bleknar i jämförelse med Sverige”:

 5. Ett upplyftande inlägg från en invandrare som förstått vad det handlar om, gör ditt bästa och du mår bättre än att gnälla och kräva.
  Mycket bra Luai!

 6. Alla invandrare är inte dåliga….
  Alla svenskar är inte bra…

  Se på denna killen…en bra invandrare
  👍

  Se på Stefan Löfven…en dålig svensk 🤮

 7. Luai får nog passa sig när den korrupta regimens repressiva hantlangare inom politik, media och kändiselit börjar trakassera honom.

 8. Eftersom det går bra att leva i Sverige utan att arbeta, bara påstå att man vill, varför dångöra det?

 9. Har skrivit det åtskilliga gånger,att flera av de ”nysvenskar” som Stenbock lärt känna,är personer som vill leva som oss av urbefolkningen….
  Har en bordsduk som min avlidna hustru fick till skänks av en persisk dam.
  Denna troligen dyrbara duk påminner mig inte enbart om min hustru,utan även om denna kvinna som fick fly sitt hemland,när mullorna kom till makten…
  Så visst finns det många som är tacksamma,att få leva hos oss !

 10. Han har rätt inställning.
  Det är vad jag säger till alla invandrare. Språket är nyckeln för att ta dig in i samhället. Lär dig svenska så kan du sedan utbilda dig, ta till dig information och, viktigast av allt, svenskarna märker att du bryr dig och anstränger dig.

 11. Luai Ameds Youtube kanal är borta, Med meddelandet att den bryter mot YouTubes policy ”hets mot folkgrupp”.

  -På svenska delen av Youtube får man inte säga sånt som Luai Amed säger tydligen.

  Censuren tilltar i Sverige….

 12. Även Han löper en uppenbar risk att bli lynchad av pkfacisterna när han svärjer i alla lika värde kyrkan.

 13. Hade jag sagt detta som etnisk svensk så hade jag blivit totalt demolerad av vårt ”vänsterslask” och naturligtvis vår vänsterstyrda MSN! Som invandrare i ett annat land vet jag att språket är nyckeln till integrering och assimilering. Det allra viktigaste är att ”When in Rome – do as the Romans do”! Det är faktiskt inte svårare än så!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: