Palestina medger att de första vaccindoserna gick till regeringen, fotbollstjärnor och grannlandet Jordanien


PANDEMI & KORRUPTION. I det så kallade ”Palestina” styr partiet Fatah. Stefan Löfven har sagt att Fatah är Socialdemokraternas ”kära systerparti” viden partikongress i Göteborg där Fatah var inbjudet trots att Fatah har en militär kallas Al-Aqsa-martyrernas brigader och är terroriststämplat av Israel, USA, Kanada, Japan och EU. Dessutom har Fatah raderat Israel från kartan i sitt partiemblem. Fatah struntar fullständigt i grundläggande mänskliga rättigheter, och där innefattas kvinnors, homosexuellas och politiska motståndares och religiösa minoriteters rättigheter. Fatah förespråkar även våld i sitt partiprogram och det är det lilla om Socialdemokraternas systerparti.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallar andra extremister men tar själv emot en palestinsk förtjänstorden. Skärmdump Youtube

Den palestinska myndigheten bekräftade på tisdagen att de tog ”några” vaccinationsdoser för COVID-19 avsedda för sjukvårdspersonal till ”viktiga” VIP-personer, men sade att det handlade om en liten del av vaccindoserna, rapporterar Reuters.

I ett uttalande från ”Palestinas” hälsovårdsministerie sägs att 10 procent av de 12000 doserna som fanns gick till det palestinska fotbollslandslaget, regeringsministrar, presidentvakter och medlemmar i Palestinas befrielseorganisations översta verkställande kommitté. Ytterligare 200 doser gick till den jordanska kungliga domstolen, efter en begäran från Amman, Jordanien.

Men det sa att de övriga 90% gick till hälsoarbetare som behandlade COVID-19-fall på intensivvårdsavdelningar och akutavdelningar och hälsovårdsarbetare.

Ministeriets uttalande följer kritik från flera palestinska mänskliga rättigheter och civilsamhällsgrupper, som uppmanade till en utredning om vaccinationsprogrammet och sade att det inte var öppet.

-Pettersson säger att dessa korrupta terrorister stödjer den socialdemokratiska regeringen med miljarder av svenska skattebetalares pengar…

Hur tror ni det skulle tas emot om SD bjöd in terrorister som förespråkar utplåning av ett grannfolk samt förtrycker kvinnor, bögar och minoriteter?

Riksdagsledamoten Hillevi Larsson (s) tog år 2014 emot ett pris för sitt Palestinaengagemang. Priset delades ut av Palestinska kulturföreningen i Malmö den 30 november 2014 och föreställer en Palestinakarta där staten Israel är utplånad. Bild från Instagram

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

5 responses to “Palestina medger att de första vaccindoserna gick till regeringen, fotbollstjärnor och grannlandet Jordanien

 • Mr Jordan

  Palestina medger att de gör allt för allt efterlikna S i Sverige. Minskat bistånd skulle kraftigt försämra den utbredda korruptionen.

  Gilla

 • Niklas R

  Socialister förnekar sig aldrig.

  Gilla

 • Kent

  Socialdemokraterna har ett mycket dåligt omdöme när de väljer sina vänner.
  Idel massmördare och diktatorer totalt korrupta.

  Gilla

  • G Nordström

   Dåligt omdöme? Vad menar du Kent? Samma skrot och korn.
   Det är ju sådana som de alltid hyllat. Diktatur och Fascism är ju deras ledstjärna.

   Gilla

 • Mm

  Fint att 7-klövern öser mina skattepengar på ett så odemokratiskt samhälle. Även om ni politruker godkänt P som land så har inte hela den svenska befolkningen gjort det.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: